Csak egy gyors kérdés...

Több
8 éve 5 hónapja #29472 Írta: ledgeri
ledgeri válaszolt a következő témában: Kérdés
Amíg tanulja a hajót addig nem tudja használni... mert tanulja...arra megy az Kapitány XP...
Egyébként meg ha A ról raknád B-re, és C-prémiumod van, először B-be kell tenned, hogy B-t tudja(kezdje el..), míg ha utána C-be is rakod, és azt hiszem abban is piros lesz, míg B-t nem tudja használni...
Ez az átképzési bünti, bármit is csinálsz...

Nekem is csak t6-ban kezdett tanulni a Brit, de ha addig összeraknám az XP-t, akkor is szerintem előnyben vagyok felezéssel...

Vagy veszel goldot, és 500-ért bármikor tud bármit....

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
8 éve 5 hónapja #29473 Írta: leopardusz
leopardusz válaszolt a következő témában: Kérdés
Igen, B-be kell képezni az ürgét, de utána Cbe rakva már azonnal aktivak lesznek a skillek. De attól még a piros csik az xpnél ott van továbbra is, a prém hajóban gyűjtött xp is a Bre való átképzésre fog menni, amig kész nem lesz.
de ilyen alapon tir6ig semmi értelme a sárkányos zászlót sem rátenni, mire átképződne, ugyis vége az adott hajónak.

Nem figyeltem eddig ezt, nem számolgattam, eszembe se jutott h itt is lehuznak minket... Persze mert kellene az 500 arany. Kapják be :evil: :angry:

Több
8 éve 5 hónapja #29500 Írta: reveszlaci
reveszlaci válaszolt a következő témában: beálítások
üdv,,kéne egy kis segítség,,ujra kellet trelepítenem a gépem és így persze az egész játékot is,,minden ok,,de pár dolgot nemtalálok,csata közben hajók felett játékosok neve illetve hajófajtája most nem látszik ill nem mutatja és célkeresztemnél a kilométertávolságot se , 0 án marad bármerre mozgatom,ezeket hogy tudnám visszaálítani,,elöre is köszi a választ :)

Több
8 éve 5 hónapja #29505 Írta: reveszlaci
reveszlaci válaszolt a következő témában: Kérdés
közben megvílágosodtam :woohoo: a beálításoknál alternatív módót be kell kapcsolni :)

Több
8 éve 5 hónapja #29507 Írta: Olajuwon
Olajuwon válaszolt a következő témában: Kérdés
Sziasztok!

Én is kérdezni szeretnék a kapitányi átképzéssel kapcsolatban.
Ha a kapitányomat pl. Colorado-ról teljesen átképzem a New Carolina-ba, akkor utána ismételt átképzéssel tudom csak visszatenni a Colorado-ba? Ez eléggé fura, hiszen annak a képzését egyszer már végigcsinálta.

Több
8 éve 5 hónapja #29508 Írta: ledgeri
ledgeri válaszolt a következő témában: Kérdés
Nem ember, hanem virtuális hajóra optimalizált kitalált személy.... ezért így működik!

Oldalmegjelenítési idő: 0.380 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.