Csak egy gyors kérdés...

Több
8 éve 5 hónapja #29510 Írta: Olajuwon
Olajuwon válaszolt a következő témában: Kérdés
Igazából arra lettem volna kíváncsi, hogy másnál is így van, vagy csak én csinálok valamit rosszul. Kösz.

(Ezek alapján akkor egy nemzet ugyanazon ágára érdemes több kapitányt is tartani, ha a legmagasabb szintű hajó mellett meg akarom tartani valamelyik másikat is.)

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
8 éve 5 hónapja #29511 Írta: PzPuma
PzPuma válaszolt a következő témában: Kérdés

Olajuwon írta: (Ezek alapján akkor egy nemzet ugyanazon ágára érdemes több kapitányt is tartani, ha a legmagasabb szintű hajó mellett meg akarom tartani valamelyik másikat is.)

Így van ;) bár ha van doublonod mint a pelyva akkor megoldható az eredeti elképzelés szerint is, de jobb egy kapitány minden hajóra mint ugráltatni. :)

Több
8 éve 5 hónapja - 8 éve 5 hónapja #29514 Írta: LAC1902
LAC1902 válaszolt a következő témában: Kérdés

leopardusz írta: I. ba...a meg! :angry: Ugy tűnik, tényleg elveszik az az xp, ami a kapitányokon az átképzések alatt gyűl :woohoo:
Tegnap v t.előtt volt itt szó róla, s kicsit tesztelgettem, s tényleg, amig az átképző xp szintet el nem éri, addig xp nuku, a lófaxba belé..... :evil:
De igy, a 12 pontos britt kapitányt mind tehetem a cirkáló ágba, ugy tier 6ig egy nyomorú pont xpt sem fog szerezni, hisz amig az átképzése meglesz az adott hajóra, addig tul is lépem a tiert...

Kérdésem h akkor most mi a bánatot csináljak, ti hogy oldottátok meg ezt?
Eddig komolyan azt hittem, h nincs elveszett xp, amig piros, addig is szerzi, legfeljebb csak később használja... :S
Öhm, mi a helyzet a prém hajóval, vele kikerülhető ez a pazarlás? :unsure:

Most képeztem át New York-ból New Mexico-ba Steven-t. 200k ezüstös felezéssel kellett 6250 XP. Atlanta-val egy csatában lett kb. 9000 kapitányi XP. Ebből lejött az átképzéshez szükséges mennyiség és csak a maradék szűk 3000 XP került hozzá az előmeneteléhez. Szóval a válasz: NEM. Sajnos prémium hajóval is bukta az átképzés alatt szerzett kapitányi XP. Csak gyorsabb.
Utolsó szerkesztés: 8 éve 5 hónapja LAC1902 által.

Több
8 éve 5 hónapja #29556 Írta: pkrusi
pkrusi válaszolt a következő témában: Kérdés

Szete58 írta:

pkrusi írta: újabb arp küldi mikorra várható nem tudjátok?

csak mert mostanában visszakattantam wotra, s nem akarok lemaradni fontos hajókról:(

Nyugi, ha elindul, megírom a Venti-topicba. :)

majdnem lemaradtam Szetebá, bár nem tudom szóltál-e Venti topicban xD

de kértem klánban eltávot, míg gyorsan ledarálom xD

Több
8 éve 5 hónapja #29559 Írta: Szete58
Szete58 válaszolt a következő témában: Kérdés

pkrusi írta:

Szete58 írta:

csak mert mostanában visszakattantam wotra, s nem akarok lemaradni fontos hajókról:(

Oooops, feledém! Mea culpa, mea maxima culpa. Ha látsz bent, szólj, s segítek, ami küldetésben vagy. Öt hét van még rá, szerintem a Te szokott tempóddal hozod ami hajó köll még.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: pkrusi

Több
8 éve 5 hónapja #29560 Írta: pkrusi
pkrusi válaszolt a következő témában: Kérdés

Szete58 írta:

pkrusi írta:

Szete58 írta:

Oooops, feledém! Mea culpa, mea maxima culpa. Ha látsz bent, szólj, s segítek, ami küldetésben vagy. Öt hét van még rá, szerintem a Te szokott tempóddal hozod ami hajó köll még.

nem para, legalább lett szekszi maus :love:

köszönöm, szerintem nem lesz gond két hét alatt ledarálni. tegnap csak két csatát mentem, elsőnél elfelejtettem bekapcsolni a segéd infókat (távolság sec ilyesmi), s úgyis top sebző voltam. igaz benéztem, mert botok ellen xD

Oldalmegjelenítési idő: 0.352 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.