Csak egy gyors kérdés...

Több
8 éve 5 hónapja #29572 Írta: Szete58
Szete58 válaszolt a következő témában: Kérdés
Foglalkozz csak a többi küldetéssel, pár orosz leesik úgyis majd közben, a többi orosszal majd foglalkozunk a végén. Ha engem nem látsz akkortájt benn, kérdezd Gaiust (GaiusHun), ő is tudója e trükknek.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: GaiusHun, pkrusi

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
8 éve 5 hónapja - 8 éve 5 hónapja #29575 Írta: GaiusHun
GaiusHun válaszolt a következő témában: Kérdés

Szete58 írta: Foglalkozz csak a többi küldetéssel, pár orosz leesik úgyis majd közben, a többi orosszal majd foglalkozunk a végén. Ha engem nem látsz akkortájt benn, kérdezd Gaiust (GaiusHun), ő is tudója e trükknek.

bezony-bezony :evil: Szete bátyja adott is nekem 2-3 kilövést, tartozom is neki, na majd holnap vagy csütörtökön törlesztek :silly: amúgy a legbiztosabb orosz killer a repülőgép hordozó. Nálam az Essex és a Taiho volt az orosz vadász. Az a baj, ha valahol feltűnik egy kis hp-s orosz hajó, azt mindenki lopni akarja :lol:
Utolsó szerkesztés: 8 éve 5 hónapja GaiusHun által.

Több
8 éve 5 hónapja - 8 éve 5 hónapja #29577 Írta: dr_ironfl3x
dr_ironfl3x válaszolt a következő témában: Kérdés

Pyccolo1984 írta: Sziasztok
Szeretnék regisztrálni de nem küldi az email-t.
Ilyenkor mit tudok tenni ?
Kérlek segítsetek mert nagyon szeretnék játszani.

Szia!
Regisztrálj a wot-ra ( world of tanks ) lehetőleg gmail-es legyen az email címed ( bár nem kitétel,de nekem sohasem volt vele gondom) utána le tudod tölteni a wows-ot ( world of warships) a meglévő wot -os acc.-al be is tudsz lépni.( azt nemtom kell e hozzá prémium fiók, mert nekem alapból volt/van a wot -on és itt is érvényes.)
Utolsó szerkesztés: 8 éve 5 hónapja dr_ironfl3x által.

Több
8 éve 5 hónapja #29578 Írta: Szete58
A repülőgép-hordozó valóban biztos pont, ott viszont arra kell ügyelni, hogy az elsődleges célpont akkor is az ellenséges hordozó, akárhány orosz ladik van is odaát. Ha az ember agyára rászáll a vörös köd, és ráküldi az elején a gépeit a Balti és/vagy a Fekete-tengeri Flotta büszkeségeire, könnyen süllyesztett szovjet hajó és repülőgépek nélkül marad a végjátékban.

Több
8 éve 5 hónapja #29581 Írta: metalrobi
metalrobi válaszolt a következő témában: Kérdés
Vasárnap beruháztam Tirpitzre, és valami nem tetszik... Már párszor előfordult a következő eset:
Tegnap egy NC-t lőttem 18km-ről. Az orra előtt csapódott a vízbe.
Fél hajóhosszal módosítok, sortűz, és mögé.
Negyeddel vissza, sortűz, a tatt körül vízbe potyog.
Még pici módosítás (vissza az első célzáshoz), és körülötte esik le mind.
Ötödik sortűz lepattan.

A távolság végig 18km volt. Mellette ment egy másik NC, az egymáshoz viszonyított pozíció állandó volt, vagy egyszerre lassítottak-gyorsítottak, vagy állandó volt a sebességük. Nem kanyarodtak, végig párhuzamosan haladtunk. Nem voltak csapatban.
A másik nagy ladikom Bayern, azzal 17,5km-ről nem tapasztaltam ilyet.
Ez RNG vagy valamivel nem számoltam?
Jelenleg átálltam arra, hogy 21km-ről elkezdek lőni és mihamarabb 15-16km-re megközelíteni, ez alatt drasztikusan elkezd javulni a találati arány. 6-12km között akár rombolókat is röhögve telibe lehet nyomni.

Több
8 éve 5 hónapja - 8 éve 5 hónapja #29583 Írta: Szete58
Ha tudsz, menj közelebb, még közelebb, másodlagos lövegek célra, és torpedózd ki a p...csába. A Tirpitz igazi közelharcos. Majd ha minden fölfejlesztés/modul a helyén lesz, és tapasztaltabb lesz a kapitányod, nem lesznek ilyes gondjaid.
Utolsó szerkesztés: 8 éve 5 hónapja Szete58 által.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: metalrobi

Oldalmegjelenítési idő: 0.400 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.