Csak egy gyors kérdés...

Több
8 éve 5 hónapja #29561 Írta: Szete58
Szete58 válaszolt a következő témában: Kérdés

pkrusi írta: ...szerintem nem lesz gond két hét alatt ledarálni. tegnap csak két csatát mentem, elsőnél elfelejtettem bekapcsolni a segéd infókat (távolság sec ilyesmi), s úgyis top sebző voltam. igaz benéztem, mert botok ellen xD

Azért azt a lőjél ki 20 orosz hajót részküldetést ne becsüld le... én két hét alatt tán nem is láttam annyit.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: pkrusi

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
8 éve 5 hónapja #29562 Írta: pkrusi
pkrusi válaszolt a következő témában: Kérdés

Szete58 írta:

pkrusi írta: ...szerintem nem lesz gond két hét alatt ledarálni. tegnap csak két csatát mentem, elsőnél elfelejtettem bekapcsolni a segéd infókat (távolság sec ilyesmi), s úgyis top sebző voltam. igaz benéztem, mert botok ellen xD

Azért azt a lőjél ki 20 orosz hajót részküldetést ne becsüld le... én két hét alatt tán nem is láttam annyit.

hmm lehet nagy volt az arcom, de csak este tudom megnézni, hogy pontosan mit is kell csinálni...

Több
8 éve 5 hónapja #29564 Írta: leopardusz
leopardusz válaszolt a következő témában: Kérdés
az összes többit meg lehet elég hamar csinálni, de 20 orosz hajót nemigen fogsz találni :lol:

Több
8 éve 5 hónapja #29568 Írta: Szete58
Szete58 válaszolt a következő témában: Kérdés
Megvan annak is a trükkje.

Több
8 éve 5 hónapja #29569 Írta: ledgeri
ledgeri válaszolt a következő témában: Kérdés
Mi az?
Én csak azt vettem észre, hogyha Orosszal megyek, akkor kb80%-hogy lesz a túloldalon is... de max ennyi...

Több
8 éve 5 hónapja #29570 Írta: pkrusi
pkrusi válaszolt a következő témában: Kérdés

leopardusz írta: az összes többit meg lehet elég hamar csinálni, de 20 orosz hajót nemigen fogsz találni :lol:

tegnap láttam egy kievet, de úgy eltévedtem csata közben, mint annak a rendje xD

Oldalmegjelenítési idő: 0.357 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.