Csak egy gyors kérdés...

Több
8 éve 5 hónapja #29736 Írta: pkrusi
pkrusi válaszolt a következő témában: Kérdés
Titeket beenged csatába?

már ezren várakozunk a belépésre:/

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
8 éve 5 hónapja #29742 Írta: ledgeri
ledgeri válaszolt a következő témában: Kérdés
WOW.... akkor valamit elrontottak de nagyon...

Több
8 éve 5 hónapja #29746 Írta: Flaged
Flaged válaszolt a következő témában: Kérdés
Margit nooormális vagy?Hogyan lehet átváltani angolra a hangot az arpeggio hajóknál?Hiába van beállítva a hangoknál a standart opció,mégis japánul üvöltözik nekem ez a hülye pic...a.Már a falnak megyek tőle. :angry:
Másik kérdésem az lenne,hogy ha eladok (már,ha lehet)egy ilyen arpeggio hajót,akkor a kikötőhelye megmarad?

Több
8 éve 5 hónapja - 8 éve 5 hónapja #29747 Írta: Fujipapa
Fujipapa válaszolt a következő témában: Kérdés
Sajnos két rossz hírt is mondok!

Ezeknek a hajóknak a hangja így marad! :blink: Nem tudod emberi nyelvre állítani!
Eladni meg nem tudod egyiket sem! :unsure:
Tudom milyen érzés! Hasonlót érzek Én is mikor nagy nehezen ráveszem magam, hogy csatázzak velük. De tudod! Nem vagyunk egyformák, valakinek ez abszolút nem zavaró, sööööttt!
Utolsó szerkesztés: 8 éve 5 hónapja Fujipapa által.

Több
8 éve 5 hónapja - 8 éve 5 hónapja #29748 Írta: Flaged
Flaged válaszolt a következő témában: Kérdés
Köszi!Ez nem jó hír. :( Akkor ott fognak megrohadni a kikötőben,ahol vannak.Tegnap este teszteltem a VIII-as takaót.Azt hiszem így hívják a hajót.Cserkelem az ellent a szigetek között.Koncentrálok veszettül,hogy jó lövőpozicióba kerüljek.Erre beleüvölt a fülembe,hogy jobbról torpedók!Akkorát ugrottam,hogy majdnem kiestem a székből.A jó édes anyádat ijesztegesd te kis köcsög!Olyan ideges lettem,hogy naná ,hogy beszedtem a torpikat.Öröm volt nézni. :angry:
Többet nem megyek ilyen hajókkal.
Utolsó szerkesztés: 8 éve 5 hónapja Flaged által.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Szete58, leopardusz

Több
8 éve 5 hónapja #29751 Írta: BigaC
BigaC válaszolt a következő témában: Kérdés
Már uncsi ez az ARP sirám :)
Ha az ember elolvasná azt a pár mondatot, amit a bevezetésükkor írtak, 1) nem írná fel valaki hetente, hogy hol találja őket 2) nem panaszkodna a hangjukról 3) nem kérdezné meg, hogy prém hajók-e 4) stb.

Én sem játszom velük, mert
1) képtelen voltak hozzá ennyi idő alatt egy külön küldetést/pályát alkotni, ahol csak ilyen hajók lennének 2) a skinjükön és hangjukon kívül semmi sem emlékeztet az anime-s szerepükre/képességeikre 3) a skinjük NEM AD semmilyen pluszt és le se lehet cserélni 4) nekem mindegyikhez megvan a normál/prém párjuk és azokkal játszottam/játszom (nincs egyetlen egyedi hajó sem)

Oldalmegjelenítési idő: 0.447 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.