Csak egy gyors kérdés...

Több
8 éve 5 hónapja #29454 Írta: Grievous
Grievous válaszolt a következő témában: Kérdés
Az Kirishima és Haruna volt :D Sajna ez okozta a gondot, mikor egy nem az I-401-ről kilőtt rakéta eltalálta a épp töltés alatt álló főfegyvert. De mivel az animében néhány dolgot átvariáltak (amitől nem lett rossz, így belegondolva, így is lehetett volna), így a mi kis kék tengeralattjárónk egyik rakétája "lőtte ki".

Jó lenne, ha lenne velük valami, mert se prém hozamuk nincs (se credit, se xp), legénység képzésre se jó. Nekem nem gond, elvagyok velük (alapból arp skint használok, ha tudok több hajóra is), csak a porfogáson kívül másra nem jók jelenleg :/ (kivéve Takao, ő most használható pár küldihez azért)

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
8 éve 5 hónapja #29455 Írta: Kamfor
Kamfor válaszolt a következő témában: Kérdés
Érdekes amúgy. Nem probáltam még, de amugy élmény velük játszani, vagy nem nagy kunszt?
Inkább egy Szent Istvánt kellett volna bele rakni. Vagy valami :)
Nekem buli lenne, legalábbis jobban tetszene :)
Az arpok meg maradjanak design hajóknak, mint a feltúrbózott need for speedes verdák, metal light-al. :D és tökös upgradeekkel.

Több
8 éve 5 hónapja #29458 Írta: vonKurz
vonKurz válaszolt a következő témában: Kérdés

Kamfor írta: Érdekes amúgy. Nem probáltam még, de amugy élmény velük játszani, vagy nem nagy kunszt?

ilyen hajod lehet simán is, az otosok sima Kongok, a hetesek Myokok, olyan szinten nincs különbség, hogy aki nem a Yokosuka kikotőt használja, az ha találkozik egy ARP hajoval nem annak látja hanem sima japánnak. a Takaot meg Atagonak.
a kapitányok csereszabatosak, nekem az elsőnek van valami 10 skillpontja, a Hieinek 16, innentől a Takaohoz kapott 10 pontos kapitányt ki se probaltam, minek...

Több
8 éve 5 hónapja #29459 Írta: Tavaszi89
Tavaszi89 válaszolt a következő témában: Kérdés

vonKurz írta: valószinüsítem most azért adtak mindenkinek minden ARP hajobol sokat, rohejes kuldikért, mert lassan, akár karácsony kedvéért lesz majd valami kulon jatek csak erre...
pusztán a design kedvéért nem kellene 5 kongo meg 8 Mioko mindenkinek, talán garázs csatát akarnak, mindenki annyiszor szuletik ujra, amig tart az arp hajo keszlete

Nem kell ilyen nagy dolgokra gondolni. :) Év végén lejár a szerződés, addig ki kel tolni a maradékot. Ennyi az egész. Jövőre meg Haifuri.

Több
8 éve 5 hónapja #29469 Írta: leopardusz
leopardusz válaszolt a következő témában: Kérdés
I. ba...a meg! :angry: Ugy tűnik, tényleg elveszik az az xp, ami a kapitányokon az átképzések alatt gyűl :woohoo:
Tegnap v t.előtt volt itt szó róla, s kicsit tesztelgettem, s tényleg, amig az átképző xp szintet el nem éri, addig xp nuku, a lófaxba belé..... :evil:
De igy, a 12 pontos britt kapitányt mind tehetem a cirkáló ágba, ugy tier 6ig egy nyomorú pont xpt sem fog szerezni, hisz amig az átképzése meglesz az adott hajóra, addig tul is lépem a tiert...

Kérdésem h akkor most mi a bánatot csináljak, ti hogy oldottátok meg ezt?
Eddig komolyan azt hittem, h nincs elveszett xp, amig piros, addig is szerzi, legfeljebb csak később használja... :S
Öhm, mi a helyzet a prém hajóval, vele kikerülhető ez a pazarlás? :unsure:

Több
8 éve 5 hónapja #29470 Írta: Grievous
Grievous válaszolt a következő témában: Kérdés
Az van kb, mint wotban, nem?

Gondolom prémmel a képességei használhatóak, de az xp az átképzésre megy el. Ha az ember aranyat akar spórolni, akkor ez van (mikor 50k xp kell az átképzéshez, az is remek)

Oldalmegjelenítési idő: 0.379 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.