Csak egy gyors kérdés...

Több
8 éve 10 hónapja #21439 Írta: Get200
Get200 válaszolt a következő témában: Kérdés
Hát én ezekkel vitatkoznék.
Fletcher tökéletesen alkalmas láthatatlanul való lövöldözésre. A legegyszerűbben úgy lehet belőni az ellent, ha nem salvot, hanem egymás után lősz. Kb mint egy vízsugarat ráviszed a célra.. Közelről meg rombolók kivételével -ha az oldalát mutatja- AP. A csatahajók kivételével adja a citadellát de azoknak meg a felépítményt kell lőni. Messziről nyílván HE a tűz miatt..
Ez működik a japánoknál is. Shimának brutál pontos és kis szórású a lövege. Az oroszokkal meg azért egyszerű, mert gyorsan lőnek és a lőszer is gyorsan száll

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
8 éve 10 hónapja #21442 Írta: ledgeri
ledgeri válaszolt a következő témában: Kérdés
YT link forduló hajó oldala

Azt szeretném megtudni, hogy azok a japán BB oldalakon lévő "hullámemelő" pántok mi célt szolgálnak?
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Szete58

Több
8 éve 10 hónapja #21443 Írta: vonKurz
vonKurz válaszolt a következő témában: Kérdés

Get200 írta: Hát én ezekkel vitatkoznék.
Fletcher tökéletesen alkalmas láthatatlanul való lövöldözésre. A legegyszerűbben úgy lehet belőni az ellent, ha nem salvot, hanem egymás után lősz. Kb mint egy vízsugarat ráviszed a célra.. Közelről meg rombolók kivételével -ha az oldalát mutatja- AP. A csatahajók kivételével adja a citadellát de azoknak meg a felépítményt kell lőni. Messziről nyílván HE a tűz miatt..
Ez működik a japánoknál is. Shimának brutál pontos és kis szórású a lövege. Az oroszokkal meg azért egyszerű, mert gyorsan lőnek és a lőszer is gyorsan száll

Shimanak jo agyuja van, azt tapasztaltam már én is.
viszont soxor azt látom, hogy ellövi a torpedoit, egyszerre az osszeset, aztán mielőtt odaérne elkezdi lőni a célt, az meg erre kifordul a torpedók elől reflexből...

Több
8 éve 10 hónapja #21444 Írta: Szete58
Szete58 válaszolt a következő témában: Kérdés
Azok a a torpedófogó háló rúdjai.

www.papirmakett.hu/forum/viewtopic.php?f=10&t=810&start=75

Több
8 éve 10 hónapja #21446 Írta: Get200
Get200 válaszolt a következő témában: Kérdés

vonKurz írta:

Get200 írta: Hát én ezekkel vitatkoznék.

Shimanak jo agyuja van, azt tapasztaltam már én is.
viszont soxor azt látom, hogy ellövi a torpedoit, egyszerre az osszeset, aztán mielőtt odaérne elkezdi lőni a célt, az meg erre kifordul a torpedók elől reflexből...

Ha balfék a kapitány nem a hajó a rossz :whistle:
Ilyet maximum akkor lehet csinálni, ha ezzel tudod belefordítani az ellent a torpedóidba.

Valaki nem ismeri HunDave (meg valami szám) nevü játékost?

Több
8 éve 10 hónapja #21478 Írta: leopardusz
leopardusz válaszolt a következő témában: Kérdés
Üdv Urak! (Hölgyek?)
Az lenne a kérdésem, hogy kb hány személynek van errefelé egynél több tizes hajója? ;) S mennyi, esetleg 3 4 is?
Az mennyi munkaidő és prém nélkül van-e esély rá...? :silly: :dry: :lol:

Oldalmegjelenítési idő: 0.404 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.