Csak egy gyors kérdés...

Több
8 éve 10 hónapja #21354 Írta: Get200
Get200 válaszolt a következő témában: Kérdés

ledgeri írta: Az észlelhetőség növekedés főfegyverzet elsütéskor %-os növekmény, vagy fix értékes?

The detection formula is as follows: [caliber in mm] x 3 x 10 for visibility from ships [caliber in mm] x 2 x 10 for visibility from airplanes e.g. firing 203mm rifles will increase visibility from airplanes by 4060 meters.

The patch 0.5.5 intends to change the visibility mechanics: if the ship was not spotted before the salvo, it will dissapear immediatly after firing, and won't have the 20 second visibility penalty

Mondjuk én eddig úgy tudtam, hogy fix.. :huh:

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
8 éve 10 hónapja #21355 Írta: Get200

BigaC írta: hm akkor a kéményt találta el? mert ezzel a lövéssel volt két devastating strike-ja Katorival.

én a távolságot nem tudom ilyenkor rendesen belőni. csatahajónál még könnyű, azok lassan jönnek.
pl. hogy jön ki itt, hogy kb 1 osztásra lő a 10.1 km-re lévő célpontra?
mondjuk ilyen szögből én azt sem látom, milyen sebességgel jön.

A felépítményt. Ha látni lehetne az "utazási időt", hajó Hp-t, mivel lő könnyebben be lehetne azonosítani, hogy miért.. A füst mondjuk majdnem függőleges szóval közeledik de nem padlógázzal..

Több
8 éve 10 hónapja #21356 Írta: ledgeri
ledgeri válaszolt a következő témában: Kérdés

vonKurz írta:

ledgeri írta: Az észlelhetőség növekedés főfegyverzet elsütéskor %-os növekmény, vagy fix értékes?

kaliberfüggő alapvetően, de nem igazán értem a kérdést.
... akár százalékban számolod, akár fix km-l teljesen mindegy...

Nem teljesen, mert a 6 km-es észlelhetőségű, alapból 7,6 km-es lőtávú kamikaze r-emre nem mindegy, hogy a 20%-os lótáv növelés (9,12 km), és 10 %-os észlelési táv csökkentés (5,4) után tudok-e láthatatlanban lődözni %-os növekménnyel számolva (10% levonódik a növekményből is ~9,05km-es észlelhetőség lövés esetén), vagy nem tudok, fix értékkel számolva (valahol 9,2km).
Ezért kérdem...

Több
8 éve 10 hónapja #21357 Írta: vonKurz
vonKurz válaszolt a következő témában: Kérdés

Get200 írta:

The detection formula is as follows: [caliber in mm] x 3 x 10 for visibility from ships [caliber in mm] x 2 x 10 for visibility from airplanes e.g. firing 203mm rifles will increase visibility from airplanes by 4060 meters.

The patch 0.5.5 intends to change the visibility mechanics: if the ship was not spotted before the salvo, it will dissapear immediatly after firing, and won't have the 20 second visibility penalty

Mondjuk én eddig úgy tudtam, hogy fix.. :huh:

ez elég fixnek tunik nekem, keves hajon tudod csereberelni a kalibert, plane meccs kozben :)
szal minden 203mm-s agyunak ezek szerint repulobol 4060m, "foldrol" meg 6090m...

Több
8 éve 10 hónapja #21358 Írta: Get200
:)
Eddig úgy voltam vele, hogy 4km. Mindegy mekkora kaliber, milyen hajó

Több
8 éve 10 hónapja #21359 Írta: ledgeri
ledgeri válaszolt a következő témában: Kérdés
Köszi!, forrásod? csak hátha van valami + infó körülötte...

Oldalmegjelenítési idő: 0.380 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.