- Köszönetek: 219
The detection formula is as follows: [caliber in mm] x 3 x 10 for visibility from ships [caliber in mm] x 2 x 10 for visibility from airplanes e.g. firing 203mm rifles will increase visibility from airplanes by 4060 meters.ledgeri írta: Az észlelhetőség növekedés főfegyverzet elsütéskor %-os növekmény, vagy fix értékes?
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
BigaC írta: hm akkor a kéményt találta el? mert ezzel a lövéssel volt két devastating strike-ja Katorival.
én a távolságot nem tudom ilyenkor rendesen belőni. csatahajónál még könnyű, azok lassan jönnek.
pl. hogy jön ki itt, hogy kb 1 osztásra lő a 10.1 km-re lévő célpontra?
mondjuk ilyen szögből én azt sem látom, milyen sebességgel jön.
vonKurz írta:
kaliberfüggő alapvetően, de nem igazán értem a kérdést.ledgeri írta: Az észlelhetőség növekedés főfegyverzet elsütéskor %-os növekmény, vagy fix értékes?
... akár százalékban számolod, akár fix km-l teljesen mindegy...
Get200 írta:
The detection formula is as follows: [caliber in mm] x 3 x 10 for visibility from ships [caliber in mm] x 2 x 10 for visibility from airplanes e.g. firing 203mm rifles will increase visibility from airplanes by 4060 meters.ledgeri írta: Az észlelhetőség növekedés főfegyverzet elsütéskor %-os növekmény, vagy fix értékes?
The patch 0.5.5 intends to change the visibility mechanics: if the ship was not spotted before the salvo, it will dissapear immediatly after firing, and won't have the 20 second visibility penalty
Mondjuk én eddig úgy tudtam, hogy fix..
Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.