Csak egy gyors kérdés...

Több
8 éve 10 hónapja #21360 Írta: Get200
Get200 válaszolt a következő témában: Kérdés

ledgeri írta: Köszi!, forrásod? csak hátha van valami + infó körülötte...

wiki.wargaming.net/en/Battle_Mechanics_(WoWS)

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
8 éve 10 hónapja #21361 Írta: vonKurz
vonKurz válaszolt a következő témában: Kérdés

ledgeri írta:

vonKurz írta:

ledgeri írta: Az észlelhetőség növekedés főfegyverzet elsütéskor %-os növekmény, vagy fix értékes?

kaliberfüggő alapvetően, de nem igazán értem a kérdést.
... akár százalékban számolod, akár fix km-l teljesen mindegy...

Nem teljesen, mert a 6 km-es észlelhetőségű, alapból 7,6 km-es lőtávú kamikaze r-emre nem mindegy, hogy a 20%-os lótáv növelés (9,12 km), és 10 %-os észlelési táv csökkentés (5,4) után tudok-e láthatatlanban lődözni %-os növekménnyel számolva (10% levonódik a növekményből is ~9,05km-es észlelhetőség lövés esetén), vagy nem tudok, fix értékkel számolva (valahol 9,2km).
Ezért kérdem...

azért mindegy, mert a láthatatlanul lövöldözés durva táp. hogy ne legyen eltulozva a dolog, a kovetkezo formulák kozul választhatsz.

1.Zao, aki tud nagy sávban loni, 15,5-tol kb 18.8km-ig, 11-12km-rol nyilvan hatekonyabb, de innen se rossz, mert pontos agyuja van. DPM 179/285 ugyanez a Hindenburgnak 180/424k...

szal jól lősz, de keveset

2. Mahan már szűk sávban, Bensontól felfelé több km-s sávban lőhetsz amerikai rombolóval, nagyon sokat, teljesen hatástalanul részben 11-12km-ről el se találsz egy CV-t se, részben ha eltalállod HE-vel akkor se sebzed..

3. ha a japán romboló lőhetne is valamilyen trükkel, de gondosan figyeltek erre is ne aggodj :)
akkor ha jo a formula, 120mm-s agyu 3,6km novekedes.
elviekben a 9,2km-s lőtáv mellé kapnál 9km spot távolságot, ami nagyon kevés ahhoz, hogy folyton ki/be ne szaladjál belőle

egyébként japán rombival csak akkor érdemes ágyút elsutni szerintem, ha kilőtték az osszes torpedo csovedet, hiszen a torpedohoz zavartalan és gyanutlan ellenfel szukseges, ha elarulod magad az agyuzással, talán sebzel 500-t a pukkancsaiddal, de nem jársz jol szerintem :)

ja, és az ilyen láthatatlan élmények meg mind arrol szolnak am, hogy a Cleve ráteszi a célkeresztet a nagyjábóli helyedre, aztán ha a repuloje bevilágit, vagy beszalad egy rombolo mondjuk 8km-re toled, akit nem látsz ugye hiszen o nem lovoldozik.... lényeg a lényeg, amit te szeretnél, arra a Zaot találták ki :)

ui, a Kutuzov is tud szerintem ilyent, csak nagyon messzirol, 18km asszem...

Több
8 éve 10 hónapja #21362 Írta: ledgeri
ledgeri válaszolt a következő témában: Kérdés
Csak annyit ehhez, hogy ha a cleve rámteszi a célkeresztjét már nem vagyok, mert tudok róla alapból, ha meg romboló van a zónámban akkor meg azt is megtudta, és egyből irányt váltok, 20 másodperc alatt eltünök.. de ha tudsz zao-t olcsón kb 200 meccses ellátmánnyal, elfogadom...
Az US rombolókat meg már érzem annyira, hogy egy CV-t el tudok találni, köszi szépen...
+Japánokkal is lehet lődozni ágyuval, ha tudod, hogy mire kell és mennyit, így erről is ennyit.

Infókért köszi, sztereotípiákért kevésbé...

• vcsaba1968
  • Látogató
  • Látogató
8 éve 10 hónapja - 8 éve 10 hónapja #21363 Írta: vcsaba1968
vcsaba1968 válaszolt a következő témában: Kérdés
Nem akarván beleszolni az élesdö vitátokba de miért is nem nézitek meg.A Nagatonak 16-rol 28-ra nö a láthatosága ha elsüti az ágyukat. Most a kis kék szagatot kör megmutatja honantol látszol ha elsütöd az ágyudat.
Utolsó szerkesztés: 8 éve 10 hónapja vcsaba1968 által.

Több
8 éve 10 hónapja #21366 Írta: ledgeri
ledgeri válaszolt a következő témában: Kérdés
Most akkor kérlek rakj a kapitányára ötödiksoros álcázó skilles kapitányt, és nézd meg azzal is.... ja nem fogod, mert vagy nincs, vagy nincs doubloonod, vagy alapból másképp tervezed....

Ezért kérdeztem a módosító tulajdonságait, amiból én kiszámolom, hogy nekem mi kell... A többi nem lényeg...

Közben még találtam egy jó kis oldalt, de még rá kell néznem az ingame adatok helyességére

ship-compare.core.pl/

Több
8 éve 10 hónapja #21383 Írta: BigaC
BigaC válaszolt a következő témában: Kérdés

vonKurz írta: ui, a Kutuzov is tud szerintem ilyent, csak nagyon messzirol, 18km asszem...

a Kutuzov lőtávja 19.1 és 8mp-es töltési idő.
fent van nálam a concealment modul + a prém festés, így 12.7-ről látszódik csak, amíg nem lövök :)
egyetlen baja a kis űrméret, úgyhogy a tűzgyújtásban lehet ilyen messziről reménykedni. a demolition expert skill-el 15% az esély, ami már nem rossz, de még ezzel is egy tier 7 japán/amerikai cirkáló értékének is alatta van.
egyébként közelebbre sem rossz amikor sok AP-t lő cirkálónak, csak sajnos ebben a tierben a válaszként kapott 203-asok hamar meghámozzák a Kutuzovot, bár pár trükk van a tarsolyban (füst pl.) ha menekülni kell. Atago-val egyszer kölcsönösen kiütöttük egymást, egyszerre süllyedtünk el. ő nagyobbat harapott, én meg több meggymagot lőttem :)
de ettől függetlenül a Kutuzov tüzérségnek érzi jól magát, esetleg a végjátékban belefér egy kis közeli csetepaté, és van itt azért egy 8km-es 5db-os torpedószalvó is...

Oldalmegjelenítési idő: 0.350 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.