- Köszönetek: 1602
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
Nekem a Fletcherrel (az a hatos amcsi rombi, nem?) van 11,5 km körültől lőtávhatárig, 12,5 körülig egy sávom, ahol tudok láthatatlanul lövöldözni, vagyis ha megtartom azt a távot, büntetlenül, s füst nélkül tudom égetni az ellent... S nincs 5ös skillem, sőt még álcafestés sem tudtommal. S ja, a 4es lőtávnövelő sincs még meg.vonKurz írta:
kaliberfüggő alapvetően, de nem igazán értem a kérdést.
a kicsi jó álcáju hajokon kis kaliber van, a nagy boszméken meg nagy kaliber, szal akár százalékban számolod, akár fix km-l teljesen mindegy.
a Zao 200mm -s agyuja +5km
a Fletcheré kb +4-5 km... majd megnézem nekedmindenesetre adott hajohoz van adott álcaérték kotve...
arra lennél kiváncsi egyébként, hogy a 200mm-s agyuk mind egyforma minuszt adnak-e ? marmint ugyanakkorat a Roonon, mint a Hindenburgon ( valszinu egyforma) és ezek megegyeznek-e a Des Moines ágyújával ebbol a szempontbol ? valszinu nem, de igazából aminek jelentosege van, hogy a Zao/Ibuki, meg az amerikai rombolokkal 7+ tierben lehet láthatatlanul lőni, a tobbivel meg nem...
esetleg a Hindenburg lehet még kérdéses, ha lőtáv növelőt pakol fel, de az 22-23km vagy feletti lőtáv lesz onnan meg felesleges lőni...
leopardusz írta: Rombolóval APt meg max hordozóra szabad lőni, bármi egyébre HE jár, még más rombolóra is, a kis kaliber miatt egyszerűen nem ütik át a páncélt az AP-ik.
Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.