Csak egy gyors kérdés...

Több
8 éve 10 hónapja #21384 Írta: BigaC
BigaC válaszolt a következő témában: Kérdés
kérdeznék én is, rosszul emlékszem, hogy valamelyik patch óta meg lehet nézni a kikötőben részletesen a páncélzatot, citadellát, stb és színekkel mutatja a hajón? vagy ez csak terv volt? mindenesetre nem találom sehol...

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
8 éve 10 hónapja #21402 Írta: Kzoli
Kzoli válaszolt a következő témában: Kérdés
Előrébb hozták a csapat csatát 14 órára?

Több
8 éve 10 hónapja - 8 éve 10 hónapja #21405 Írta: leopardusz
leopardusz válaszolt a következő témában: Kérdés

vonKurz írta:
kaliberfüggő alapvetően, de nem igazán értem a kérdést.
a kicsi jó álcáju hajokon kis kaliber van, a nagy boszméken meg nagy kaliber, szal akár százalékban számolod, akár fix km-l teljesen mindegy.

a Zao 200mm -s agyuja +5km

a Fletcheré kb +4-5 km... majd megnézem neked :) mindenesetre adott hajohoz van adott álcaérték kotve...

arra lennél kiváncsi egyébként, hogy a 200mm-s agyuk mind egyforma minuszt adnak-e ? marmint ugyanakkorat a Roonon, mint a Hindenburgon ( valszinu egyforma) és ezek megegyeznek-e a Des Moines ágyújával ebbol a szempontbol ? valszinu nem, de igazából aminek jelentosege van, hogy a Zao/Ibuki, meg az amerikai rombolokkal 7+ tierben lehet láthatatlanul lőni, a tobbivel meg nem...

esetleg a Hindenburg lehet még kérdéses, ha lőtáv növelőt pakol fel, de az 22-23km vagy feletti lőtáv lesz onnan meg felesleges lőni...

Nekem a Fletcherrel (az a hatos amcsi rombi, nem?) van 11,5 km körültől lőtávhatárig, 12,5 körülig egy sávom, ahol tudok láthatatlanul lövöldözni, vagyis ha megtartom azt a távot, büntetlenül, s füst nélkül tudom égetni az ellent... S nincs 5ös skillem, sőt még álcafestés sem tudtommal. S ja, a 4es lőtávnövelő sincs még meg.
Utolsó szerkesztés: 8 éve 10 hónapja leopardusz által.

• tmage
  • Látogató
  • Látogató
8 éve 10 hónapja #21408 Írta: tmage
tmage válaszolt a következő témában: Kérdés
A Fletcher a T9-es amerikai romboló. Hasznos, hogy lehet vele láthatatlanul lövöldözni, de a 4-es lőtáv növelőt már nem nagyon erőltetném: olyan borzasztó a lövedékek röppályája, hogy még lőtáv növelés nélkül is nehézkes eltalálni vele azon a távolságon bármit. Ebből a távolságból igazából csak lassan mozgó csatahajóra érdemes puffogtatni. Az AP - szerintem - abszolút használhatatlan még közelről, cirkáló ellen is, de a HE is nagyon keveset sebez, max ha okozunk egy kis tüzet, az hoz a konyhára...

Viszont a 2x5 torpedó mókás helyzetet tud teremteni, ha közelebb ér az ellenfél.

Több
8 éve 10 hónapja #21413 Írta: leopardusz
leopardusz válaszolt a következő témában: Kérdés
Szóval pontositok, a 6os romboló, az a Farragut, az ami megy most nálam és tudok vele láthatatlanul lőni egy kmnyi sávban. Magasra lő ez is term., de azért be lehet lőni a célhajót s onnantól folyik rá az áldás.

Rombolóval APt meg max hordozóra szabad lőni, bármi egyébre HE jár, még más rombolóra is, a kis kaliber miatt egyszerűen nem ütik át a páncélt az AP-ik.

• tmage
  • Látogató
  • Látogató
8 éve 10 hónapja - 8 éve 10 hónapja #21416 Írta: tmage
tmage válaszolt a következő témában: Kérdés

leopardusz írta: Rombolóval APt meg max hordozóra szabad lőni, bármi egyébre HE jár, még más rombolóra is, a kis kaliber miatt egyszerűen nem ütik át a páncélt az AP-ik.

Az orosz rombolók, vagy a Blyska azért csúnyán meg tudja tréfálni az oldalát mutató cirkálókat. Az amcsi cirkálóknál ez nálam eddig még nem sikerült, úgyhogy nem is nagyon erőltettem. Valószínűleg összefügghet a lövedék kezdősebességével (ami meg hatással van a röppályára)

Hordozóra is jobb szerintem a HE. Egyrészt HE is tud citadella sérülést okozni hordozón, másrészt a HE miatt lángoló hordozó nem tud küldeni / fogadni repülőrajokat.

Úgyhogy amcsi rombolónál marad a HE + az "ellövöm, aztán 10 másodperc múlva szépen rápottyan és gyújt" metódus.
Utolsó szerkesztés: 8 éve 10 hónapja tmage által.

Oldalmegjelenítési idő: 0.384 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.