Csak egy gyors kérdés...

Több
8 éve 10 hónapja - 8 éve 10 hónapja #21627 Írta: BigaC
BigaC válaszolt a következő témában: Kérdés

DragonZ írta: Valahol olvastam, hogy a cirkálóra kb 2szeres táv kell, a csatahajónál jön be az 1szeres rátartás, már ha full sebességen van mindkettő

én meg úgy emlékszem csatahajó 1/2, cirkáló 1, romboló 2x...
és eddig kb e szerint is lőttem.... :O

cirkálóra sokszor mutat lőtáv határán 10-12sec-ot... kizárt, hogy az 20,24 legyen, én legalábbis 1x-vel szoktam eltalálni :D

*a sebesség természetesen nem mindegy, a "képlet" a hajó kb max sebességére van.
Utolsó szerkesztés: 8 éve 10 hónapja BigaC által.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
8 éve 10 hónapja #21628 Írta: BigaC
www.reddit.com/r/WorldOfWarships/comment...tp/help_with_aiming/

1) Look at images online of the smoke coming out of the stack for 0, 1/4, 1/2, full speed.
2) Enable alternative battleface which gives shell travel time.
3) Using the travel time, and if it appears the target is at full speed (most common scenario) use this formula:
1x flight time for BBs 2x flight time for CL/CAs 4x flight time for DDs
A little more for IJN.
You then shorten a bit if they're angled towards or away from you, firing above or below the target just a smudge.

At some point, after a couple thousand matches, you stop even really noticing the numbers and ticks. You just kinda know where to put the reticle and fire. I think it's bases on practice and the size of the ship in your scope.
Our brain is the ultimate aimbot.

persze az utolsó bekezdés szól arról, amit vonKurz is írt :)

Több
8 éve 10 hónapja #21629 Írta: BigaC
nyilván a hajótípusok ismeretét nem pótolja semmiféle képlet. :)
például a Kongo, Tirpitz inkább cirkálósebességgel hasítanak teljes gázon, rájuk aszerint kell lőni.

engem sokszor megszivat a tolatás is, elfelejtem nézni merre áll a füst (néha bizonyos szögből meg nem is látszik).

szerencsére azért még sok az oldalát zöldfülüségből, figyelmetlenségből, más célra koncentrálásból mutató játékos, ott jól működhet ez a repülési idő - rovátka számolás.
közelharcban, sok ellenfélnél általában idő sincs rá, ott jobban bejön az "érzés".

Több
8 éve 10 hónapja #21630 Írta: BigaC

BigaC írta: iChase gyerek Indianapolis videójából...

nem vágom, hogy miképp használja a célkeresztet...

5.87sec-et mutat a célkereszt infó cirkálóra, de ő a 10-es osztás körülre lő... és talál, citadellával. (ami a 9.)

vagy ez nem a standard célkereszt? :O

na várjunk csak itt szemben mennek egymással, azért tart előrébb... vagy tököm tudja már :D

Több
8 éve 10 hónapja - 8 éve 10 hónapja #21634 Írta: ledgeri
ledgeri válaszolt a következő témában: Kérdés
Én azt mondom: érzésből kell lőni (egy hajóval sokat, menni, egyféle ellent kiismertni), ha távol van valaki akkor is próbálni... figyelni a hullámokat a cél körül, hogy ráérezzünk merre mozog, fordulásánál kiegészíteni a körívet, amin megy.
Ha dd, derékszögben megy,és 20 KM-re akkor is ha csak az orra látszik a kép szélén akkor is ellőni...

Mindehhez nagyon vizuális tipusnak kell lenni -érzem... Egy még open bétás Aim assistos videót láttam -most nem találom- azóta tudom képzelni... (az még "built in volt, és folyamatos volt, nem akadozós, mint a modok..) Csak látni videón is sokat segített.

Meg ha nem vagyok biztos, de sűrűn tudok lőni akkor folyamatos a visszajelzés, de pl BB- kellhet a próbalövés...
Utolsó szerkesztés: 8 éve 10 hónapja ledgeri által.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Szete58, leopardusz

Több
8 éve 10 hónapja #21651 Írta: GaiusHun
GaiusHun válaszolt a következő témában: Kérdés
Seácok off, kérdés,van valami szabvány szöveg prémium hajó visszaváltásra? Szabadulnék az Atlantától... miképpen tudom ezt megtenni?

Oldalmegjelenítési idő: 0.411 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.