Csak egy gyors kérdés...

Több
8 éve 10 hónapja - 8 éve 10 hónapja #21653 Írta: vonKurz
vonKurz válaszolt a következő témában: Kérdés

GaiusHun írta: Seácok off, kérdés,van valami szabvány szöveg prémium hajó visszaváltásra? Szabadulnék az Atlantától... miképpen tudom ezt megtenni?

olyant láttam már, hogy eladta a hajot, aztán vissza akarta kapni, és megírta hogy a részeg barátnő bosszubol adta el vagy ilyesmit...

fordítva nem tunik tul értelmesnek a WG részérol, hogy rutinbol megengedné, és a Tirpitzet gondolkodás nélkul visszaváltanám amugy, meg a murmanskot is, azon még tunodom hogy vennék-e helyettuk Kutuzovot...
Utolsó szerkesztés: 8 éve 10 hónapja vonKurz által.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
8 éve 10 hónapja #21658 Írta: BigaC
BigaC válaszolt a következő témában: Kérdés
szerintem a Tirpitz sokkal jobb, mint a Kutuzov. bár utóbbival is sikerült egy kiemelkedőt menni, a Tirpitz átlagban nálam sokkal többet hoz és élvezetesebb is vele a játék. de te tudod, próbáld ki :)

Több
8 éve 10 hónapja #21683 Írta: ledgeri
ledgeri válaszolt a következő témában: Kérdés

GaiusHun írta: Seácok off, kérdés,van valami szabvány szöveg prémium hajó visszaváltásra? Szabadulnék az Atlantától... miképpen tudom ezt megtenni?

"Kézpénzé"? Mikor vetted?
A következő felhasználók mondtak köszönetet: GaiusHun

Több
8 éve 10 hónapja - 8 éve 10 hónapja #21688 Írta: GaiusHun
GaiusHun válaszolt a következő témában: Kérdés

ledgeri írta:

"Kézpénzé"? Mikor vetted?

kb. egy hónapja.... nem készpénzé, goldért. Talán WOT-ba van ilyen, egyszer lehet vele élni. Nem vagyok vele elégedett, és becserélném az új hetesre, ami most kapható. Indianapolis
Utolsó szerkesztés: 8 éve 10 hónapja GaiusHun által.

Több
8 éve 10 hónapja #21690 Írta: James Onedin
James Onedin válaszolt a következő témában: Kérdés

BigaC írta: iChase gyerek Indianapolis videójából...

nem vágom, hogy miképp használja a célkeresztet...

5.87sec-et mutat a célkereszt infó cirkálóra, de ő a 10-es osztás körülre lő... és talál, citadellával. (ami a 9.)

vagy ez nem a standard célkereszt? :O

Én a mai napig nem vagyok tisztában a célkereszttel,néha bejön,néha nem....

Több
8 éve 10 hónapja #21693 Írta: leopardusz
leopardusz válaszolt a következő témában: Kérdés
szerintem a célkereszt egy standard dolog ott a képernyőn, mely nem módosul a hajó váltásokkal, sem a lőszerváltással. S a különféle hajók lövedéksebességei között jelentős eltérések lehetnek, még az AP és a HE közt is, igy nem lehet a célkereszt rovátkáival lőni. Hmmm, mit szóltok?

Oldalmegjelenítési idő: 0.394 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.