Csak egy gyors kérdés...

Több
8 éve 10 hónapja #21324 Írta: leopardusz
leopardusz válaszolt a következő témában: Kérdés
Egy gyors válasz: nálam 31 giga. De igaz, h abból 9.5 giga az updates mappa torrentfájljai, amik törölendőek, na meg 1 giga a replays mappa ;)
Igy már csak 22 giga B)

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
8 éve 10 hónapja #21334 Írta: ledgeri
ledgeri válaszolt a következő témában: Kérdés

Get200 írta:

BigaC írta: hm én néztem be, ezt találtam furcsának (Katori gameplay video), de aztán húztam egy vonalat :)

én lejjebb céloztam volna, de már rájöttem, túlzottan belém rögzült, hogy AP-vel főleg vízvonalra célzok, ő meg a felépítményt lövi HE-vel.

Szerintem a vonal ennél azért jóval meredekebb. Kb feléd közeledik a hajó 20-30 fokos szögben

Én meg itt szerimtem a nullára lőnék, vagy afelé de közelebb..

Több
8 éve 10 hónapja #21350 Írta: ledgeri
ledgeri válaszolt a következő témában: Kérdés
Az észlelhetőség növekedés főfegyverzet elsütéskor %-os növekmény, vagy fix értékes?

Több
8 éve 10 hónapja #21351 Írta: vonKurz
vonKurz válaszolt a következő témában: Kérdés

ledgeri írta: Az észlelhetőség növekedés főfegyverzet elsütéskor %-os növekmény, vagy fix értékes?

kaliberfüggő alapvetően, de nem igazán értem a kérdést.
a kicsi jó álcáju hajokon kis kaliber van, a nagy boszméken meg nagy kaliber, szal akár százalékban számolod, akár fix km-l teljesen mindegy.

a Zao 200mm -s agyuja +5km

a Fletcheré kb +4-5 km... majd megnézem neked :) mindenesetre adott hajohoz van adott álcaérték kotve...

arra lennél kiváncsi egyébként, hogy a 200mm-s agyuk mind egyforma minuszt adnak-e ? marmint ugyanakkorat a Roonon, mint a Hindenburgon ( valszinu egyforma) és ezek megegyeznek-e a Des Moines ágyújával ebbol a szempontbol ? valszinu nem, de igazából aminek jelentosege van, hogy a Zao/Ibuki, meg az amerikai rombolokkal 7+ tierben lehet láthatatlanul lőni, a tobbivel meg nem...

esetleg a Hindenburg lehet még kérdéses, ha lőtáv növelőt pakol fel, de az 22-23km vagy feletti lőtáv lesz onnan meg felesleges lőni...

Több
8 éve 10 hónapja #21352 Írta: Szete58
Szete58 válaszolt a következő témában: Kérdés
Bocs, Fiatalok a núb kérdésért - ha volt már, bocs, de nem hiszem, hisz rajtam kívül itt mindenki biztosan tudja, de - mi a franc ez a csíkos vonalakból álló kör? Észlelhetőség? Egyéb?

• vcsaba1968
  • Látogató
  • Látogató
8 éve 10 hónapja - 8 éve 10 hónapja #21353 Írta: vcsaba1968
vcsaba1968 válaszolt a következő témában: Kérdés

Szete58 írta: Bocs, Fiatalok a núb kérdésért - ha volt már, bocs, de nem hiszem, hisz rajtam kívül itt mindenki biztosan tudja, de - mi a franc ez a csíkos vonalakból álló kör? Észlelhetőség? Egyéb?

Kis butus .A saját észlelési távolságod.
Utolsó szerkesztés: 8 éve 10 hónapja vcsaba1968 által.

Oldalmegjelenítési idő: 0.358 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.