Csak egy gyors kérdés...

Több
8 éve 10 hónapja #21278 Írta: ledgeri
ledgeri válaszolt a következő témában: Kérdés
Nézd meg a korábbiakat, volt német, meg US is már (az elmúlt 2 hétben... jó kiindulási alap lehet

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
8 éve 10 hónapja #21279 Írta: leopardusz
leopardusz válaszolt a következő témában: Kérdés
tir 5ig 50, 6-7 30, 8tól fel 15 százalék ;) (sok éves wotos tapasztalat :lol: )

Több
8 éve 10 hónapja #21297 Írta: BigaC
BigaC válaszolt a következő témában: Kérdés
célzás kérdés...
sok videón látom, hogy szögben haladó hajóra mégis úgy céloz, hogy vízszintes vonalat húzva x távolságra, a logikus meg az lenne, hogy a hajó haladási irányára megegyező egyenesen kell valahová célozni. erre "biztatnak" a különféle célkeresztek (Krab) is, ahol be van rajzolva pár szög a haladási irányokra. de esküszöm, hogy pár videón a csávó csak jobb-balra húzza a keresztet pedig a hajó nem vízszintesen halad és repkednek a citadellák :) most akkor hogy van ez? :)

Több
8 éve 10 hónapja #21306 Írta: Kzoli
Kzoli válaszolt a következő témában: Kérdés
Szerintem nem lehet úgy semmit eltalálni vagy tényleg párhuzamos a haladás de szögben álló hajót nem lehet így eltalálni hiszen van hogy azért nem tudom meglőni mert annyira előre ferdén kellene lőnöm hogy e miatt nem érem el.

Több
8 éve 10 hónapja #21312 Írta: Get200
Get200 válaszolt a következő témában: Kérdés
Csak úgy tűnik. Ha megnézed haladási iránynak megfelelően emelik, vagy süllyesztik a célkeresztet. Néha olyan keveset, hogy szinte fel sem tűnik. Nekem is bassza az agyam, hogyan tudnak ilyen jól célozni, ezért pár napja csak ezt nézem.. Kicsit uncsi, hogy az egész csatából nem látok mást csak távolság, minimap, kéményfüst, célkereszt.. :)

Több
8 éve 10 hónapja #21314 Írta: BigaC
BigaC válaszolt a következő témában: Kérdés
hm én néztem be, ezt találtam furcsának (Katori gameplay video), de aztán húztam egy vonalat :)

én lejjebb céloztam volna, de már rájöttem, túlzottan belém rögzült, hogy AP-vel főleg vízvonalra célzok, ő meg a felépítményt lövi HE-vel.

Mellékletek:

Oldalmegjelenítési idő: 0.375 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.