Csak egy gyors kérdés...

Több
8 éve 11 hónapja #21012 Írta: vonKurz
vonKurz válaszolt a következő témában: Kérdés

Imre777 írta:

Kzoli írta: Azt vettem észre, hogy amíg nem volt meg a Yamato addig egy folytában azt akartam most hogy már meg van egy ideje, azt nem mondom hogy nem játszok vele, de valahogy eltűnt a motiváció.

Ti is voltatok már így?

Én az amerikai romboló ággal vagyok így, nagyon vágytam a Gearing-re. Aztán rájöttem hogy egy nagy csalódás az egész ág. A "holdat támadja mind", 8km-nél messzebb nem érdemes lőni vele, mert a lassú lövedékek miatt úgysem találsz vele el senkit. Bármelyik Orosz romboló Kievtől fölfelé megeszi reggelire, (Udaolival 12 km-ről kicsinálom bármelyik amcsi rombolót úgy hogy el sem talál mert az én lövedékeim fele annyi idő alatt célba érnek) az első bekapott találatoktól kritikusan sérül valami főalkatrész, ha süllyed, az 220.000 pénz, prémium nélkül lehetetlen rentábilisan játszani vele. Eladni nincs szívem, mert 13 millió bukta lenne rajta pedig sosem játszom vele. Titkon azt várom hátha kap valami javítást, de ezen a rohadt drága hulladékon csak egy komplett ágyú és motor csere segítene, merthogy lassú is mint a lajhár.
Sajnálom az időt amit erre az ágra pazaroltam.
Lehet, hogy ez a dühöngőbe való ? :lol:

Fletchernél vagyok, és engem nem fogsz tudni az Udaloival agyonlőni 12km-ről, mert 6,5km a spot távom, és ennél messzebbről csak a torpedómmal találkozhatsz :)

5-6km-ről ugyanakkor nem mondanám annyira egyértelműnek a dolgot...

Kievnél vagyok amugy, volt már vele értékelhető meccsem, de előtte nagyon ruhelltem.
a 40+ sebesség az király

meg van Kagero/Fletcher

meglátjuk melyikkel mi lesz, de én azt látom, hogy japán kizárolag torpedozni tud, azt remekul, de a torpedo nehéz mufaj 7-8 km-ről már nem találni el semmit, de ha gyanús a dolog a radarral egyből kicsinálnak... sima NO-nak már van 9km-s...

Fletcher/Benson, már majdnem olyan jól torpedózik mint a japánok, ugyanakkor a remek álcának koszonhetoen kiváloan le tudja vadászni oket. ami japán romboloharc arrol szol, hogy a japan ellovi a torpedot, ha bejon jó, ha nem akkor meghalt...

ami ágyú nem való semmire, emlékezetes marad a Taiho, amit Fletcherrel eltaláltam kb 90*, HE lőszerrel, 1, azaz 1 db gyujtás lett belole, és osszesen valami 8000 sebzés...

pontosabban az amerikai agyu kizárolag a japán rombolok ellen valo, cirkalo neadjistan csatahajo mar megkarcolódni se fog...

ruszki DD elég kakukkfiókának tunik, torpedozni nem tud, és ha rejtozkodik, akkor is kiszurja mindket masik dd +2km-ről...

fustje a legszarabb mind kozul, rovid ideig fujja, es hamar eltunik... meglatjuk mi lesz a vegen :) de Khabarovskot fogtam már egypárat cirkáloval...
A következő felhasználók mondtak köszönetet: leopardusz

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
8 éve 11 hónapja #21013 Írta: BigaC
BigaC válaszolt a következő témában: Kérdés
Kievnél én azt csinálom, hogy mivel gyors vagyok, először segítek foglalni/más DD-ket lövöldözni. Aztán ha kicsit foglalkozhatok a magam dolgával :), keresek egy olyan helyet, ahol 10-12km-re van egy cirkáló, és csapattag spotol nekem. Befüstölök és izzásig (füst végéig) lövöm AP-vel, sok szép citadellát lehet lőni, a rekordom 3 cirkáló :) Persze ehhez a csillagok jó együttállása is szükséges. (és minél több füst :)) Ha nincs füst, összeállok egy hasonló DD-vel vagy cirkálóval és segítek neki. Ha teljesen magamra vonom a figyelmet, akkor a Kiev jó zsíros célpont... tűzet gyújtani sem rossz, még csatahajón is megy, bár maga az esély nem olyan magas, de nagy a tűzgyorsaság. Szökőévente egyszer használom a torpedóit, ha esetleg rábukkanok egy CV-re, nagyon közeli DD-re. A Kievnek a lövegek az erősségei... :)
A Taskentnél gondban is leszek az új taktikával :)

Több
8 éve 11 hónapja #21020 Írta: vonKurz
vonKurz válaszolt a következő témában: Kérdés

BigaC írta: Kievnél én azt csinálom, hogy mivel gyors vagyok, először segítek foglalni/más DD-ket lövöldözni. Aztán ha kicsit foglalkozhatok a magam dolgával :), keresek egy olyan helyet, ahol 10-12km-re van egy cirkáló, és csapattag spotol nekem. Befüstölök és izzásig (füst végéig) lövöm AP-vel, sok szép citadellát lehet lőni, a rekordom 3 cirkáló :) Persze ehhez a csillagok jó együttállása is szükséges. (és minél több füst :)) Ha nincs füst, összeállok egy hasonló DD-vel vagy cirkálóval és segítek neki. Ha teljesen magamra vonom a figyelmet, akkor a Kiev jó zsíros célpont... tűzet gyújtani sem rossz, még csatahajón is megy, bár maga az esély nem olyan magas, de nagy a tűzgyorsaság. Szökőévente egyszer használom a torpedóit, ha esetleg rábukkanok egy CV-re, nagyon közeli DD-re. A Kievnek a lövegek az erősségei... :)
A Taskentnél gondban is leszek az új taktikával :)

nincs még, de nem feltétlenul... ugyertem, hogy felszerelessel 8,5km lesz a tashkent álcája, ha meglesz az ötös kapitány skill, ami nemtom ruszki rombolora megéri-e, akkor 7,65km.
ehhez kap 8km-s nagyon lassu torpedokat..
Kagero 8km-s torpedojaval és jelenleg 6km-s álcájával egyáltalán nem triviális dolog sikeresen torpedozni :) inkább arra lesz jo a 8km Tashkentnél, hogy a 6km-re fustolo felhokbe bele tudsz loni, most ehhez tul kozel kell menned...
A következő felhasználók mondtak köszönetet: BigaC

Több
8 éve 11 hónapja #21039 Írta: Get200
Get200 válaszolt a következő témában: Kérdés
Shimával mostanában több a kill lövöldözésből, mint torpedóból.. Mióta nerfelték nem az igazi.. Már gondokodtam, hogy inkább visszaveszem a kagerot trollkodni..

Több
8 éve 11 hónapja #21040 Írta: pkrusi
pkrusi válaszolt a következő témában: Kérdés
Sziasztok,

szovjet vagy japán romboló ág a menő?

Most a szovjet T4nél tartok, de eléggé szenvedek hogy csak 5 kilométeres a torpedó hatótávja :/

• vcsaba1968
  • Látogató
  • Látogató
8 éve 11 hónapja #21042 Írta: vcsaba1968
vcsaba1968 válaszolt a következő témában: Kérdés
lesz az kevesebb is :evil:

Oldalmegjelenítési idő: 0.363 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.