- Köszönetek: 752
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
Én az amerikai romboló ággal vagyok így, nagyon vágytam a Gearing-re. Aztán rájöttem hogy egy nagy csalódás az egész ág. A "holdat támadja mind", 8km-nél messzebb nem érdemes lőni vele, mert a lassú lövedékek miatt úgysem találsz vele el senkit. Bármelyik Orosz romboló Kievtől fölfelé megeszi reggelire, (Udaolival 12 km-ről kicsinálom bármelyik amcsi rombolót úgy hogy el sem talál mert az én lövedékeim fele annyi idő alatt célba érnek) az első bekapott találatoktól kritikusan sérül valami főalkatrész, ha süllyed, az 220.000 pénz, prémium nélkül lehetetlen rentábilisan játszani vele. Eladni nincs szívem, mert 13 millió bukta lenne rajta pedig sosem játszom vele. Titkon azt várom hátha kap valami javítást, de ezen a rohadt drága hulladékon csak egy komplett ágyú és motor csere segítene, merthogy lassú is mint a lajhár.Kzoli írta: Azt vettem észre, hogy amíg nem volt meg a Yamato addig egy folytában azt akartam most hogy már meg van egy ideje, azt nem mondom hogy nem játszok vele, de valahogy eltűnt a motiváció.
Ti is voltatok már így?
Szete58 írta: Ez a legtermészetesebb emberi reakció, Kzoli!
Elégedetten dőlj hátra - majd keress másik hegycsúcsot, amit megmászhatsz!
Imre777 írta: Én az amerikai romboló ággal vagyok így, nagyon vágytam a Gearing-re. Aztán rájöttem hogy egy nagy csalódás az egész ág. A "holdat támadja mind", 8km-nél messzebb nem érdemes lőni vele, mert a lassú lövedékek miatt úgysem találsz vele el senkit. Bármelyik Orosz romboló Kievtől fölfelé megeszi reggelire, (Udaolival 12 km-ről kicsinálom bármelyik amcsi rombolót úgy hogy el sem talál mert az én lövedékeim fele annyi idő alatt célba érnek) az első bekapott találatoktól kritikusan sérül valami főalkatrész, ha süllyed, az 220.000 pénz, prémium nélkül lehetetlen rentábilisan játszani vele. Eladni nincs szívem, mert 13 millió bukta lenne rajta pedig sosem játszom vele. Titkon azt várom hátha kap valami javítást, de ezen a rohadt drága hulladékon csak egy komplett ágyú és motor csere segítene, merthogy lassú is mint a lajhár.
Sajnálom az időt amit erre az ágra pazaroltam.
Lehet, hogy ez a dühöngőbe való ?
Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.