Csak egy gyors kérdés...

Több
8 éve 11 hónapja - 8 éve 11 hónapja #20941 Írta: leopardusz
leopardusz válaszolt a következő témában: Kérdés
Sok minden nem tiszta a sebzések körül. Nekem is sokszor kerek 1000 meg 2000 darabokat ad, gondolom a maximális sebzés valami törtrészét adja... De olyat h max sebzés egészét v háromnegyedét nemigen látok.

Olyan is volt, h citadella sebzésre adott 15000et, amikor az AP max sebzése 12000 volt. Ugy tudtam h citadellakor a max ap sebzést adja, errefel....

Amit kérdeznék. Ugyebár az amcsik a csatahajóknál mániákusan az all or nothing armort nyomatták, vagyis citadella keményen páncélozva, mig a többi rész, orr, tat stb csak könnyűpáncélzatot kapott. Ellentétben pl a németekkel.
Az lenne a kérdésem, hogy ez itt is igy vane lemodellezve, a citadellán kivül jóval vékonyabb-e a péncélzat, ahol esetleg APvel v HEvel többet lehet sebezni mind a közbülső páncélos részeken... Tudtok vmi ilyesmit? :)
Utolsó szerkesztés: 8 éve 11 hónapja leopardusz által.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
8 éve 11 hónapja #20951 Írta: Kzoli
Kzoli válaszolt a következő témában: Kérdés
Tudja valaki. ez a sea Dog flag mire jó?

• vcsaba1968
  • Látogató
  • Látogató
8 éve 11 hónapja #20952 Írta: vcsaba1968
vcsaba1968 válaszolt a következő témában: Kérdés
disz

Több
8 éve 11 hónapja #20954 Írta: Get200
Get200 válaszolt a következő témában: Kérdés
Az a nehéz ebben, hogy nagyon sok a változó. Távolság, kaliber, páncélzat, a hajó melyik részét találd el és hogyan. Mindegyiknél más és más sebzést ad be. Meg ott van ugye az RNG. Amivel HEre is beadja a citadellát és nem hordozóra..
Lőttem már Tirpizel másik Tirpitzbe két salvoból 3 citadellát, úgy, hogy csak 3 skuló találte el összesen.. Vagy Iowa 20K Tirpitz oldalába citadella nélkül.. Yamato is néha ad egy párezres ajánlatot, máskor meg instant kill ha csak ránézel valakire..

Látni mindenféle sebzést csak ugye az ember csak a nevetséges részét jegyzi meg :)

Több
8 éve 11 hónapja #20956 Írta: Kzoli
Kzoli válaszolt a következő témában: Kérdés

vcsaba1968 írta: disz

Akkor minek van ez ide berakva kapják be idióták.

Több
8 éve 11 hónapja #20957 Írta: BigaC
BigaC válaszolt a következő témában: Kérdés

vcsaba1968 írta: disz

lesz sea lion és sea dog, elég magas gyémántra adja meg.
a dísznél csak több, vagy a harmadik fülön felrakható flag-ek egyáltalán nem is adnak bónuszt? (nekem még nem volt ilyenem, nem tudom)

Oldalmegjelenítési idő: 0.353 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.