Rangsorolt csaták / Ranked Battles

Több
8 éve 1 hónapja #27252 Írta: Grievous
Grievous válaszolt a következő témában: Kérdés
Na, mentem 2 győztest kört, egyet Fusouval meg egyet Bayernnel (előbbi 130k sebzés, másik 68k...), majd rank 15. Amagit előveszem. 2x Atlantic map, 2x bukta -.-
Első meccs csak 70k sebzés, mert mindenki engem lőt, ellen közelebb volt az én oldalamhoz, majd a meccs legvégén egy chapayev miatt buktuk el a dolgot. Majd a másodikban csak 28k sebzés, nem találtam el semmit, vagy nem volt mit lőni (egy hátulját mutató NC-n vagy Bismarckon mit lőjek? Fubukit meg 4km-ről misselem a csodás rng miatt...

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
8 éve 1 hónapja - 8 éve 1 hónapja #27254 Írta: Phaser
Phaser válaszolt a következő témában: Kérdés
Ezzel meglett a 12. Mondjuk én csak a zászlók miatt rankedezek, gyűlnek is szépen :D

Valahogy ez a szezon nekem nem tetszik. Túl sok a csatahajó meg a romboló, és szinte alig van cirkáló. Lásd az utolsó képet. Képzelhetitek micsoda élvezetes csata volt.
Mellékletek:
Utolsó szerkesztés: 8 éve 1 hónapja Phaser által.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Benign_Wolf33, Szete58, leopardusz

Több
8 éve 1 hónapja #27255 Írta: leopardusz
leopardusz válaszolt a következő témában: Kérdés
60.000 sebzés a másodlagosaktól, az szép. Egy kapitányos-felszereléses képet pls illessz be ide róla... ;)

Több
8 éve 1 hónapja - 8 éve 1 hónapja #27257 Írta: Phaser
Phaser válaszolt a következő témában: Kérdés

leopardusz írta: 60.000 sebzés a másodlagosaktól, az szép. Egy kapitányos-felszereléses képet pls illessz be ide róla... ;)

Az 72.000 ;) Ellőttem ugyan 2 sorozat HE-t de azokkal nem sikerült gyújtani.

Nemsokára lesz mégegy skill pontja a kapitánynak, az megy a másodlagosok 10% ujratöltési idejére.
Mellékletek:
Utolsó szerkesztés: 8 éve 1 hónapja Phaser által.

Több
8 éve 1 hónapja #27258 Írta: Grievous
Grievous válaszolt a következő témában: Kérdés
Eddig is sok csatahajó volt, nem? Általában az ember inkább azzal megy ilyenkor.

Jól van, Fubukit beviszem, a nagy nullát sikerül összehoznom ,mert 11k hp-ról kirobbantott a 2 dd.

Torpedózni meg nem tudtam, NC sziget mögött (mellett a 2 dd), Bismarck a világ végén, HIpper félúton, Chapayevet (v Kutuzov?) meg valahogy sikerült eltalálnom, pedig úgy tűnt ,hogy kikerüli Xd
Mellékletek:

Több
8 éve 1 hónapja #27260 Írta: leopardusz
leopardusz válaszolt a következő témában: Kérdés
Spotolni kell a Fubival, foglalni ha lehet, spotolni az ellen DDket, ez az elsődleges. Ki kell használni a jó spottávot, s kérni a segitséget a DDkre.
Nekem a B test van fenn, azaz 3 pár ágyú.

Oldalmegjelenítési idő: 0.321 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.