Rangsorolt csaták / Ranked Battles

Több
8 éve 1 hónapja - 8 éve 1 hónapja #27261 Írta: Imre777
Imre777 válaszolt a következő témában: Kérdés
Esti ranked 1. meccs: robbanás medállal gazdagodtam. (Hipper 17km-ről)
Ki mondta hogy nem jó hajó randedbe?
(Nem baj, így is nyertünk)

Mellékletek:
Utolsó szerkesztés: 8 éve 1 hónapja Imre777 által.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
8 éve 1 hónapja #27262 Írta: Hipper23
Hipper23 válaszolt a következő témában: Kérdés

leopardusz írta: Spotolni kell a Fubival, foglalni ha lehet, spotolni az ellen DDket, ez az elsődleges. Ki kell használni a jó spottávot, s kérni a segitséget a DDkre.
Nekem a B test van fenn, azaz 3 pár ágyú.

Én is így voltam vele, de nagyon elegem lett, h 1-2 percnyi spoton tartásra se kap sebzést az ellen DD. És azért egy Bensont spoton tartani Fubuval nem életbiztosítás, ha fullos a kapitánya :)

Több
8 éve 1 hónapja - 8 éve 1 hónapja #27263 Írta: Imre777
Imre777 válaszolt a következő témában: Kérdés
Hát, keserves szülés volt, gyanítom most jön a visszaesés. Ez a szezon nagyon nehéz, a térképek is pocsékok, a Bismarck-ok irreálisan erősek, ráadásul van valami radarjuk is mint a cirkálóknak. Ma volt sok meccsem amikor cirkáló nem is volt a pályán, nem véletlenül. Így kiegyensúlyozatlan a mezőny, szar az egész. Én is cirkálókkal kezdtem a németet kivéve, mind 18 pontos kapitánnyal, de muszáj volt váltani mert a német csoda csatahajótóval nem lehet egy pályán létezni, 2-3 salvoból kicsinál bárkit.

Mellékletek:
Utolsó szerkesztés: 8 éve 1 hónapja Imre777 által.

Több
8 éve 1 hónapja #27264 Írta: leopardusz
leopardusz válaszolt a következő témában: Kérdés
Ha nem értékelik a spotodat akkor szépen jó ivben kikerülöd az ellen DDt és elmész a csatahajók felé torpedózgatni B) , a nemt. csapattársak meg bekaphatják :evil: (a torpedókat :lol: )

Több
8 éve 1 hónapja #27265 Írta: Nik0nosz
Nik0nosz válaszolt a következő témában: Kérdés

leopardusz írta: Spotolni kell a Fubival, foglalni ha lehet, spotolni az ellen DDket, ez az elsődleges. Ki kell használni a jó spottávot, s kérni a segitséget a DDkre.
Nekem a B test van fenn, azaz 3 pár ágyú.

De az a legjobb Fubukival, ha lecseréled Bensonra. vagy hagyod a rankedet a picsába. Biztos vannak jó játékosok vele, csak éppen ugyanaz a játékosa Bensonnal 100%, hogy többre képes rankedban, mint azzal.. Egyetlen 1(!) csatát nyertem eddig amikor nekünk volt több fubunk, mint az ellennek. Kétlem hogy véletlen lenne..

Több
8 éve 1 hónapja - 8 éve 1 hónapja #27267 Írta: Hipper23
Hipper23 válaszolt a következő témában: Kérdés
6 csata 3 győzelem 3 vereség és nem vesztettem csillagot Fubukival;) Egyszer sem foglalás miatt... hanem a damage miatt. Mit cseréljek Fubut Bensonra ? tök más fajta játékot igényel.

Tény, hogy Fubuval, aki nem tud játszani vele az akkor nagyon nem tud, aki mást próbál vele játszani mint amire való az is kuka, míg Bensonnal ha mást nem egy másik DD-t csak összeroncsolsz rendesen.

Ja és Fubukival soha ne hallgass a csapattagokra ;) Nem tudják mit beszélnek... :D Csináld amit tudsz, okozz meglepetést :D A Bensonokat kb mindig tudom hol járnak, ha nem látom akkor is... egy Fubuki bárhol felbukkanhat. *javítás* Felbukkanhatna, de nem fog ;)
Utolsó szerkesztés: 8 éve 1 hónapja Hipper23 által.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: leopardusz

Oldalmegjelenítési idő: 0.269 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.