Rangsorolt csaták / Ranked Battles

Több
8 éve 1 hónapja #27275 Írta: Imre777
Imre777 válaszolt a következő témában: Kérdés
Ez most gyorsan ment R8-R7, 3 óra, szerencsém volt . :)

Mellékletek:

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
8 éve 1 hónapja #27276 Írta: tyer82
tyer82 válaszolt a következő témában: Kérdés
Gondoltam, hogy tier VIII-as rankedben sok lesz a Bismarck és Amagival nem tudom, hogy tudok majd érvényesülni, de eddig úgy érzem, jó választás volt :)

Ezen felűl csatahajóval is elég jól el lehet boldogulni (tier VI-osban a Bayern nemigen jött be, de Budony-val - vagy hogy is írják - elég sikeres volt, AP-val többet sebeztem BB-ken, mint Bayern-nel...)
A csatamódok (co-op, ranked, random) mindegyikében minden hajó másképp teljesít eddigi meglátásom szerint. Nemcsak az, hogy mi mi ellen jó, hanem pl. sebzés terén is, másképp adja.
Mellékletek:
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Szete58

Több
8 éve 1 hónapja #27277 Írta: Szete58
Szete58 válaszolt a következő témában: Kérdés

tyer82 írta: Gondoltam, hogy tier VIII-as rankedben sok lesz a Bismarck és Amagival nem tudom, hogy tudok majd érvényesülni, de eddig úgy érzem, jó választás volt :)

Kérdezd sgt_dog-ot, tud alkotni az Amagival (szegény Benson!). Összefutottam vele, hordozóval ami hibát lehetett, elkövettem, csobbantam is idő előtt, de ő szerencsére két killel lehozta. :) Köszönet!
A következő felhasználók mondtak köszönetet: sgt_dog

Több
8 éve 1 hónapja #27279 Írta: sgt_dog
sgt_dog válaszolt a következő témában: Kérdés
Nincs mit,de még mindig azt mondom,nem én hoztam le a meccset :) Az a Benson nem tudta,hogy nekem is van Benson,sejtettem mire készül a mocsok:)
Az Amagi meg...jó választás:)Ha van rá lehetőség kerülni kell a német bb-k másodlagos fegyverzetét,és szépen lehet aprítani őket:)Bár közelharcban is elkaptam már egy-két Bismarcot.:)

Több
8 éve 1 hónapja #27280 Írta: DragonZ
DragonZ válaszolt a következő témában: Kérdés
Bismarck ellen a legjobb a Tirpitz 2-3km en, mikor kapja a torpedókat :) Tegnap 2 is megszívta , szemből rájuk mentem és nagyon közelről mikor elkezdett fordulni az ütközés elöl szépen kapta oldalába a torpedókat, a másik 11 kmről nézte és nem segített neki, majd vele is ugyanezt tettem, 110 k sebzés , süllyedés ,nagy kaliber , csatahajó , megsemmisítő csapás plecsnik lett a vége , na meg egy benson gratulált a térkép másik végéről :lol:
A következő felhasználók mondtak köszönetet: James Onedin, Szete58

Több
8 éve 1 hónapja #27295 Írta: Kzoli
Kzoli válaszolt a következő témában: Kérdés
Hát én nem tudom ezt a sebzés kérdést de az biztos, a legtöbb játékos ilyen hajó oda olyan hajó ide piszok rosszul teljesít. Megnéztem a sebzés átlagokat és hát, ha azt mondom gyengécske akkor finoman fogalmazok. Én Atagoval játszom, a sebzés átlagom 58.846 DMG a többség jó esetben 40.000 körül de inkább az a harminc és negyven közt játszik csata hajóval és cirkálóval nem is értem, hogy tud eljutni egyáltalán a rank 10 szintre. Szerintem éppen ez mutatja, hogy ez pusztán szerencse kérdése, ha jó csapatba rakott nyersz ha rosszba veszítesz, de hogy nem a játékosró szóll és arról hogyan játszik az egészen biztos.
Egy nagy előnye van ennek a Rankednek illetve kettő a pörgős játék és a Tier azonos hajók más egyébként semmi.
De játszani tényleg jó a dinamika miatt "nekem tetszik" :)
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Szete58, DragonZ

Oldalmegjelenítési idő: 0.306 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.