Rangsorolt csaták / Ranked Battles

Több
8 éve 1 hónapja #27181 Írta: leopardusz
leopardusz válaszolt a következő témában: Kérdés

PzPuma írta: Szerintem el lett döntve hogy te most akkor is itt befejezted a játékot.(rng)
Grat ! de majd holnap is örömködj :) egy ilyen győzelmi széria nem marad (MM) megtorlás nélkül. ;)

Nagyon köszönöm, meg tudod hozni az ember kedvét :evil: :lol:
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Szete58

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
8 éve 1 hónapja #27184 Írta: BigaC
BigaC válaszolt a következő témában: Kérdés

Hellgor70 írta: Üdv!
Ezt, játszani!!!!????
Reggel délben délután este éjjel, romboló cirkáló csatahajó, tök mindegy eddig összesen 1!!!! rangsorolót sikerült nyernem???
Most már csak azt nem értem hogy a picsába jutottam el idáig???? ha ebbe a szarsága nem jutok sehova?
Szerencsfaktor!!! Biztos..

én se értem, hogy az előző ranked mintha könnyebb lett volna. de lehet, hogy a 8-as hajók miatt van, nem tudom. de akkor volt 57% wr-em, most meg 27%, ez azért durva.

Több
8 éve 1 hónapja #27191 Írta: Hipper23
Hipper23 válaszolt a következő témában: Kérdés
Én tegnap eljátszottam az ügyeletes noobot. Ennyire pocsékul szerintem kezdőként sem toltam, bocs mindenkinek aki velem volt csapatban:)

Kezdtem egy tökéletes győzelemmel, minden összejött. Itt már megijedtem mert ilyenek után szoktam szopóágra kerülni. Hát jött is:)
2. meccs Atago. Több percnyi szenvedés manőverezés bujkálás után sikerült 2 BB közelébe jutnom tökéletes torpedózási szögben és távolságra. Gondoltam itt a nagy bumm lehetősége... lett is nagy bumm, ahogy kimentek a torpedók a Bensonunk berepült a hátom mögül elém és összeszedett 7 torpedót a 10-ből... Annyira felhúztam az agyam, hogy még csak nem is írtam a chatre, ahol persze kaptam az ívet, h noob tard go play tetris etc... Én is hibás voltam mert nem figyeltem rá, de azért így bemenni egy Atago oldalához az ellenség és az Atago közé...

Ez annyira megfogott, hogy képtelen köröket mentem. 10K damage, első percben halál ilyeneket csináltam. A WG láthatta rajtam, h nagyon magam alá kerültem ezért jó pár ilyen csatát lehozott a csapatom, úgy hogy miattam kb. egyel kevesebben voltak. FÚ nagyon pocsékul ment a játék.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Szete58

Több
8 éve 1 hónapja #27194 Írta: Kzoli
Kzoli válaszolt a következő témában: Kérdés
Összesen 62 csatára volt szükség ahhoz, hogy a kezdő 17 szintről eljussak a 12 szintre elképesztően sok. Innen még kettő szint az ahol voltam a 10.

Több
8 éve 1 hónapja #27196 Írta: leopardusz
leopardusz válaszolt a következő témában: Kérdés
7et egy hajóba az 100.000 dmg... :lol:

Több
8 éve 1 hónapja #27197 Írta: Kzoli
Kzoli válaszolt a következő témában: Kérdés
Na végre bent vagyok a tízben el sem hiszem, piszok kemény volt ez, az előző szezonban nem volt ez ennyire kín keserves. Természetesen az Atago játszott végig. Most végre eldönthetem, hogy tovább lépek vagy maradok itt ahol voltam is.

Oldalmegjelenítési idő: 0.293 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.