Rangsorolt csaták / Ranked Battles

Több
8 éve 1 hónapja #27198 Írta: Kzoli
Kzoli válaszolt a következő témában: Kérdés
Basszus most nézem tízmillióval emelkedett a credit nem is figyeltem.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
8 éve 1 hónapja - 8 éve 1 hónapja #27200 Írta: Tavaszi89
Tavaszi89 válaszolt a következő témában: Kérdés
Na ilyenkor bax szét az ideg. Kidolgozom a belem, de elbukom a csillagot, mert a benson befoglal egy pontot és máris több XP-t kap mint én. Egész végig egy fubukival kergetőzött még végül x-elt vele. :sick:

Mellékletek:
Utolsó szerkesztés: 8 éve 1 hónapja Tavaszi89 által.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: vcsaba1968

Több
8 éve 1 hónapja - 8 éve 1 hónapja #27202 Írta: BigaC
BigaC válaszolt a következő témában: Kérdés
Bismarck-ok ma nem szerettek...

Mellékletek:
Utolsó szerkesztés: 8 éve 1 hónapja BigaC által.

Több
8 éve 1 hónapja #27206 Írta: BigaC
BigaC válaszolt a következő témában: Kérdés
Azért a részletes kárból látszik, hogy mi az erőssége és a gyengéje a Kutuzovnak.
Gyengéje a tényleges sebzés, ez 23K lett bár cirkálóközelben ha nincs más veszély, +AP-vel lehet sokkal nagyobbat menni. (Ranked-ben igyekszem a gyújtást favorizálni és segíteni a saját BB-ket)
Nem szabad elfelejteni, hogy a Kutuzovnak 5db-os szettje van 8km-es torpedóból. Ez a találat általában a hattyúdal, mert ilyen közelről a Kutuzov zsíros célpont, de ha már távozunk, tegyük hatékonyan. Itt a csatában ugyan sikerült túlélni minimál HP-vel. 40K a 3 találatból.
Az igazi erősség a távolból való gyújtás, zászlókkal, kapitánnyal 10 felett simán lehet gyújtani, profibbak a 20-hoz közelítenek. 50K lett, de láttam már ebből is jóval többet okosan gyújtott tüzekkel.
Manapság ugyan ritkán sikerül olyan repülővadászat, mint régen (a CV-k megtanulták elkerülni a Kutuzov-ot), de még most is sikerül néha CV üldözés közben :)
A következő felhasználók mondtak köszönetet: llw99

Több
8 éve 1 hónapja #27209 Írta: Grievous
Grievous válaszolt a következő témában: Kérdés
Ma csak 4 csatát mentem, de agybajt kaptam

Fusou, csak 29k sebzés, kaptam torpedókat, tüzet, és kérdezi az egyik csapattárs, hogy merre megyek, mikor megkerülök egy szigetet biztonságos helyen. Aztán Clevelanddal 75k-t sebeztem össze, de ez is bukta. Majd 2 fusou győzelemmel lementem 17-re, nem sietek Xd

Meg érzem ,hogy csak 3 skilles a Fusou kapitánya, nagyon lassan fordul, másodlagosok se sebeznek úgy, mint régen.
Elég sok a Warspite és a francia bb. Bayernt érdemes elővenni ide? Igaz, hogy kicsi a lőtávolsága Fusouhoz képest, de úgyse túl messzire folynak a harcok néha.

Több
8 éve 1 hónapja #27212 Írta: Szete58
Szete58 válaszolt a következő témában: Kérdés
Grievous, ne örömtempózzál már a t6-ban, lécci-lécci, várunk a nagycsoportosok pólómedencéjében! ;)

Oldalmegjelenítési idő: 0.314 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.