- Köszönetek: 148
Nik0nosz írta:
leopardusz írta: Spotolni kell a Fubival, foglalni ha lehet, spotolni az ellen DDket, ez az elsődleges. Ki kell használni a jó spottávot, s kérni a segitséget a DDkre.
Nekem a B test van fenn, azaz 3 pár ágyú.
De az a legjobb Fubukival, ha lecseréled Bensonra. vagy hagyod a rankedet a picsába. Biztos vannak jó játékosok vele, csak éppen ugyanaz a játékosa Bensonnal 100%, hogy többre képes rankedban, mint azzal.. Egyetlen 1(!) csatát nyertem eddig amikor nekünk volt több fubunk, mint az ellennek. Kétlem hogy véletlen lenne..
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
Imre777 írta:
Azért elég brutális torpedói vannak, a Bensonét mindenki kikerüli. Tudom hogy nem sokat számít az a 400 méter, de a spot távolsága is jobb, legalábbis arra elég hogy megvillant és a többi mint egy hiéna rád veti magát. Ráadásul hiába lő ritkábban, a lövedékei jobb ívben repülnek, nagyobbat sebez és állandóan gyújt.
Nik0nosz írta: De az a legjobb Fubukival, ha lecseréled Bensonra. vagy hagyod a rankedet a picsába. Biztos vannak jó játékosok vele, csak éppen ugyanaz a játékosa Bensonnal 100%, hogy többre képes rankedban, mint azzal.. Egyetlen 1(!) csatát nyertem eddig amikor nekünk volt több fubunk, mint az ellennek. Kétlem hogy véletlen lenne..
leopardusz írta:
Nik0nosz írta: De az a legjobb Fubukival, ha lecseréled Bensonra. vagy hagyod a rankedet a picsába. Biztos vannak jó játékosok vele, csak éppen ugyanaz a játékosa Bensonnal 100%, hogy többre képes rankedban, mint azzal.. Egyetlen 1(!) csatát nyertem eddig amikor nekünk volt több fubunk, mint az ellennek. Kétlem hogy véletlen lenne..
Én pedig valahol 60 százalék felé állok Fubukival , szóval na...
Ha lenne Bensonom, ki is próbálnám, sajnos nincs, ill. xp megvan, credit nincs, ha lenne, lenne egy sztokk Bensonom. Igy marad a Fubuki.
A Bensonnak tény h jobb az ágyúja, de ezzel vége, minden egyébben gyengébb. Szóval a Fubival elég annyit tenni h legyőzd, h nem állsz le vele ágyúzgatni.
Hisz a romboló fő ereje a torpedó, nem az ágyú, a Benson 55 csomósai meg soványka... A Fubukinak meg 67 van, ami elől nemigen lehet kitérni. Igy jóval több torpedósebzést tud bevinni. Arról már nem is szólva, h az ujratöltési ideje is jóval rövidebb, a 3 csomag meg sztem jobban helyezhető...
Szóval a Fubuki ha nem hősködik a foglalókörért, hanem csak spotol, majd szépen elmegy torpedózni, többet használ a csapatnak mint a Benson.
Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.