Rangsorolt csaták / Ranked Battles

Több
8 éve 1 hónapja #27244 Írta: Kzoli
Kzoli válaszolt a következő témában: Kérdés
Ez tényleg ilyen oda vissza, néha én is úgy érzem, hogy ez butaság de ilyenkor egyszerűen nem játszom ranked megyek random csatákat.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
8 éve 1 hónapja #27245 Írta: Nik0nosz
Nik0nosz válaszolt a következő témában: Kérdés
Az a szégyen, hogy 49%-os win rate-el R9-ben tudok lenni...Nem engem minősít..kabaré

Több
8 éve 1 hónapja #27246 Írta: leopardusz
leopardusz válaszolt a következő témában: Kérdés

PzPuma írta: Máris feldobtad a napom. :lol: :evil:
csak halkan jegyzem meg fent vagy a barátlistámon és azért figyelem ki hogy halad ;)

Iigen, tudom. S akkor most már azt is elmondom, h az este, v kora éjjel, mikor kiléptem, ránéztem a barátlistára h fenn vane még valaki, s láttam, hogy rank 10en vagy... :blink: Kb biztos voltam benne, h mire elinditom a firefoxot, a Dühöngőben ott lesz egy szösszeneted... :silly: :lol: , de szerencsére inkább aludtál egyet az első méregre :P

Több
8 éve 1 hónapja - 8 éve 1 hónapja #27248 Írta: PzPuma
PzPuma válaszolt a következő témában: Kérdés
Nem dühöngök a fórumon mert mostanában nagyon rákaptam. :P (de ha nagy csalódást okoztam néha kivételt teszek a kedvedért :lol: )
Viszont amíg szívtam tegnap este na azt jobb hogy nem hallottad.
Úgy picsázták el a csapataimat hogy beléptem majd lőttem párat és utána már én is süllyedtem, ilyen az életben nincs....
Mivel a rombolók foglaltak így elestem a top1-től s buktam a csillagot. (bár párszor még így is sikerült a csapival csillagot nyerni....)

Nik0nosz írta: Az a szégyen, hogy 49%-os win rate-el R9-ben tudok lenni...Nem engem minősít..kabaré

47-el R10.

szerk
Lassan de biztosan meglesz a R11 is ;) én hülye azt gondoltam hogy ma nyerek a tegnapi után.... hát nem...
Utolsó szerkesztés: 8 éve 1 hónapja PzPuma által.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: leopardusz

Több
8 éve 1 hónapja #27250 Írta: tyer82
tyer82 válaszolt a következő témában: Kérdés
Érdekesen adja az RNG, a 11-en toporgok, 1-2-őt nyerek, majd ugyan ennyit vesztek, majd ismét nyerek, utána bukó. Az egyik csatában 100-150 K sebzés, következőben 10-15 K :S

Több
8 éve 1 hónapja #27251 Írta: sgt_dog
sgt_dog válaszolt a következő témában: Kérdés
Hát ez... lol :lol: a két New Orleans egymás mellett fordult egy sziget tövében,talán össze is akadtak egy kicsit...ez lett belőle :) :

Csináltam képet róla csata közben is,de a nagy örömködésben valószínűleg mellényúltam,és nem lett kép :dry:
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Benign_Wolf33, eclipse85gt

Oldalmegjelenítési idő: 0.315 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.