Rangsorolt csaták / Ranked Battles

Több
8 éve 1 hónapja #27088 Írta: Grievous
Grievous válaszolt a következő témában: Kérdés
Ma mentem egy kört rankedben, 19+1 csillaggal kezdtem. Hát, éreztem ,hogy nem a régi fusou kapitány volt benne, nem sok mindent találtam el, ilt a másodlagosok se voltak a legjobbak, meg csak 65k sebzést vittem be.
De egy warspite lehozta a meccset
(nálunk votl egy nürnberg (elsőnek halt), egy NM, én Fusouval, meg farragut, mutsuki meg asszem az orosz ca. Ellennél egy francia bb, NM, Bayern, Cleveland, nürnberg, farragut, mutuski

3. végül is lettem a végén, szóval nem volt gond.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
8 éve 1 hónapja #27090 Írta: Hipper23
Hipper23 válaszolt a következő témában: Kérdés
Gondoltam rankedek előtt bemelegítek egy randommal, ha 300K-t toltam volna még az is vereség lett volna:)

Mellékletek:
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Benign_Wolf33, vcsaba1968, leopardusz

• tmage
  • Látogató
  • Látogató
8 éve 1 hónapja - 8 éve 1 hónapja #27096 Írta: tmage
tmage válaszolt a következő témában: Kérdés
Tegnap jól megdolgoztattak a 15-ös szint eléréséhez, de megérte, remek móka volt. Az Independence a túloldalon nem lehetett nagyon boldog :)

A Cleveland még mindig nagyon ott van...

Csak egy kérdés: nem úgy volt, hogy 4 rangot "bukunk" az előző ranked-hez képest, és ott kezdjük ? Én ott 9-en voltam, itt meg 16-on kezdtem. Nem mintha annyira bánnám, csak "hát ezt így most hogy" ?
Mellékletek:
Utolsó szerkesztés: 8 éve 1 hónapja tmage által.

Több
8 éve 1 hónapja #27100 Írta: Kzoli
Kzoli válaszolt a következő témában: Kérdés
Az engem is megakasztott tegnap majd ma megint rá próbálok. :)

Több
8 éve 1 hónapja #27101 Írta: Hipper23
Hipper23 válaszolt a következő témában: Kérdés

tmage írta:
Csak egy kérdés: nem úgy volt, hogy 4 rangot "bukunk" az előző ranked-hez képest, és ott kezdjük ? Én ott 9-en voltam, itt meg 16-on kezdtem. Nem mintha annyira bánnám, csak "hát ezt így most hogy" ?

Nekem is a ranked start elötti napon még 11-es rankot írt hozzám és mégis 16-ról kezdtem:) Mondjuk nekem mákom volt mert az első napon sikerült lemenni 11-re. Azóta 11-9 körül mozgok.

Több
8 éve 1 hónapja #27103 Írta: Kzoli
Kzoli válaszolt a következő témában: Kérdés
Én R10 voltam és 17-ről indultam nagyon visszadobott, most a 15 ahol pörgök de egyet nyerek egyet vesztek ez megy két napja.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Szete58

Oldalmegjelenítési idő: 0.292 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.