Rangsorolt csaták / Ranked Battles

Több
8 éve 1 hónapja #27047 Írta: Szete58
Szete58 válaszolt a következő témában: Kérdés
R15-ön toporgok. Egy fecske sajnos nem csinál nyarat...

Viszont a Bismarck is ég rendesen! :)

A következő felhasználók mondtak köszönetet: vcsaba1968, BigaC

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
8 éve 1 hónapja - 8 éve 1 hónapja #27049 Írta: sgt_dog
sgt_dog válaszolt a következő témában: Kérdés
"Ezzel a célkereszttel hogy lehet játszani?Úgy értem hogy kell kiszámolni a be csapódás helyét???Mert vannak célkeresztek,amelyek esetében a monitor szélén a 17-es szám van.Míg nás játékosok a 20-as számot is látják.Még mindig nem vagyok képben a célkeresztekkel kapcsolatban...

Olvastam már én is milyen hajóra mennyit kell számolni,de érzésből célzok én is. :) a skálát,meg hogy mennyi látszik belőle nem tudom mitől függ.Van egy régi asztali gépem 1440x900 max felbontással,azon 17-18-ig látom.Most egy laptopon nyomom ami tud hd-t ,de ezen sem teljes a skála.Szóval én nem foglalkozok vele:)Sokszor meg gyorsan kell célozni,nincs is idő számolgatni. Azoknak a hajóknak amikkel játszok már nagyjából a kezemben van,melyiknek milyen a röppályája,lövedék sebessége,és érzésre megy a célzás.(oszt vagy találok,vagy nem,de az biztos :lol: )Nagy távolságra macera egy kicsit,de ott is inkább a szög bemérése.
Ezt a célkeresztet meg a színe miatt használom,jól látszik minden térképen.Ha segédvonalak amik a szög bemérésez vannak rajta, nem lennének,az se lenne baj:)
Ez a Tirpitzes találat csak szerencse volt:) Nem is emlékszem Tirpitznek lőttem-e már citadellát,ez most jól sikerült:)Montanával ment már 1 salvoból 5 citadella Yamatoba,Amagival első két toronyból 4 citadella North Carolinába,de ezek olyanok mint a fehér holló.legalább is nálam:)
Utolsó szerkesztés: 8 éve 1 hónapja sgt_dog által.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: James Onedin, Szete58

Több
8 éve 1 hónapja #27051 Írta: PzPuma
PzPuma válaszolt a következő témában: Kérdés

James Onedin írta: Még mindig nem vagyok képben a célkeresztekkel kapcsolatban....

Gyári, statikus célkeresztet használom.
Érzésből célzok én is, a fene számolgat amúgy meg lehet über pontosan célozni vagy akár számolni is de ha a RNG istene nincs a játékos mellett megette a fene a lövést. :)
Olvastam olyat hogy van aki jegyzetet tett ki a monitorra, amin ki volt általa számolva mikor milyen hajóra, távolságra stb mekkora előretartással célozzon, jesszusom.... :P
Ne görcsölj ezen, egy félét használj és előbb vagy utóbb megszokod és ráérzel.;)
A következő felhasználók mondtak köszönetet: James Onedin

Több
8 éve 1 hónapja #27053 Írta: BigaC
BigaC válaszolt a következő témában: Kérdés
de ha mellélősz, akkor tökmindegy mit adna az RNG :)
ha legalább pontosan célzol van esély a kövér citadellára.
én meg szépen megnézem, jön a Cleveland a szám 9sec, akkor a Fuso-val szépen megkínáltam hogy a célkereszt 9-ese a Clevi közepén, picit jobbra-balra. jött is a citadella.
ha szögben jön, akkor viszont fogalmam sincs, hogy kéne számolni, érzésből jövök.
meg is látszik, mert alig találok - ennyi idő után sem éreztem rá. :)
A következő felhasználók mondtak köszönetet: James Onedin

Több
8 éve 1 hónapja #27055 Írta: PzPuma
PzPuma válaszolt a következő témában: Kérdés
Nem kell mellélőni. :)
De ha mellélősz lehet akkor lősz egy szép kövér citadellát :cheer: míg ha szépen becélzod akár 5 km ről is körbelövöd az ellent...
Lőni kell és kész. :)
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Szete58

Több
8 éve 1 hónapja #27056 Írta: James Onedin
James Onedin válaszolt a következő témában: Kérdés

BigaC írta: de ha mellélősz, akkor tökmindegy mit adna az RNG :)
ha legalább pontosan célzol van esély a kövér citadellára.
én meg szépen megnézem, jön a Cleveland a szám 9sec, akkor a Fuso-val szépen megkínáltam hogy a célkereszt 9-ese a Clevi közepén, picit jobbra-balra. jött is a citadella.
ha szögben jön, akkor viszont fogalmam sincs, hogy kéne számolni, érzésből jövök.
meg is látszik, mert alig találok - ennyi idő után sem éreztem rá. :)

Na ez is érdekes,van aki az ellenfél elejére viszi a számot,van aki a hajó közepébe.

Oldalmegjelenítési idő: 0.323 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.