- Köszönetek: 752
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
Tavaszi89 írta: Ha már most szét.ax az ideg, mi lesz R10-től lefelé? Az ember azt gondolná, hogy ott már értelmes emberek játszanak, de mégse.
Na azt gondolom mert azt mertem remélni, hogy téged sem kerülnek el a bajnokok akik még egy lövést is kínkeservesen visznek be. Azért az milyen, hogy csatáról csatára a hétből 4 hajót küldök fürdeni ez még nem volna baj, hiszen ezért vagyok ott, na de az hogy a BB is én égtem porrá torpedózom, a többiek meg még foglalni sem mennek be, a térkép szélén egerésznek, és onnét 20km próbál eltalálni valamit. Természtesen hamvába holt próbálkozás mert nemhogy 20km de még 14km sem talál el semmit. Nem is értem minek neki a Ranked? félig kész nyolcas BB vagy teljesen alap, ugyan ez a cirkálóknál is. Azt gondolja most aztán ad a jónak de csak menekül és menekül a harcot nem veszi fel, és persze kit lőnek? Persze engem aki harcol 3 4 BB lővi az Atago elképesztő mi zajlik a csatákban.BigaC írta: Már én se vagyok olyan biztos benne
Elméletileg azt gondolná az ember, ide a rutinosabb playerek jönnek, de lehet, hogy a sok zászló+egyéb nyeremény idevonzza a hülyéket is.
De legalább hamarabb lemegy a meccs, a csapatok (jó esetben) egy flottában vannak így mindenki beleszagolhat a csata sűrűjébe, nincs olyan hogy rossz felé mész BB-vel és alig lőhetsz.
Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.