Rangsorolt csaták / Ranked Battles

• Hellgor70
  • Látogató
  • Látogató
8 éve 1 hónapja #27120 Írta: Hellgor70
Hellgor70 válaszolt a következő témában: Kérdés
A rangsorolóhoz is csak ua kell mint a "normál csatákhoz" szerencse! :/
Semmi egyéb.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

• tmage
  • Látogató
  • Látogató
8 éve 1 hónapja #27122 Írta: tmage
tmage válaszolt a következő témában: Kérdés

Tavaszi89 írta: Ha már most szét.ax az ideg, mi lesz R10-től lefelé? :D Az ember azt gondolná, hogy ott már értelmes emberek játszanak, de mégse.

Eleinte én is ezt gondoltam, de már a korábbi ranked szériáknál rá kellett jönnöm, hogy a WG-nél erre ez a válasz:

Több
8 éve 1 hónapja #27129 Írta: Kzoli
Kzoli válaszolt a következő témában: Kérdés

BigaC írta: Már én se vagyok olyan biztos benne :D
Elméletileg azt gondolná az ember, ide a rutinosabb playerek jönnek, de lehet, hogy a sok zászló+egyéb nyeremény idevonzza a hülyéket is.
De legalább hamarabb lemegy a meccs, a csapatok (jó esetben) egy flottában vannak így mindenki beleszagolhat a csata sűrűjébe, nincs olyan hogy rossz felé mész BB-vel és alig lőhetsz.

Na azt gondolom mert azt mertem remélni, hogy téged sem kerülnek el a bajnokok akik még egy lövést is kínkeservesen visznek be. Azért az milyen, hogy csatáról csatára a hétből 4 hajót küldök fürdeni ez még nem volna baj, hiszen ezért vagyok ott, na de az hogy a BB is én égtem porrá torpedózom, a többiek meg még foglalni sem mennek be, a térkép szélén egerésznek, és onnét 20km próbál eltalálni valamit. Természtesen hamvába holt próbálkozás mert nemhogy 20km de még 14km sem talál el semmit. Nem is értem minek neki a Ranked? félig kész nyolcas BB vagy teljesen alap, ugyan ez a cirkálóknál is. Azt gondolja most aztán ad a jónak de csak menekül és menekül a harcot nem veszi fel, és persze kit lőnek? Persze engem aki harcol 3 4 BB lővi az Atago elképesztő mi zajlik a csatákban.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: llw99, BigaC

Több
8 éve 1 hónapja #27131 Írta: GaiusHun
GaiusHun válaszolt a következő témában: Kérdés
Amúgy a ranked csatákban nagyon ott vannak a prémium hajók, Tirpitz, Atago, Kutuzov és Lo Yang.

Az én esetemben inkább a Kutuzov a nyerő, megvallom az Atago-t még nem próbáltam. A Kutuzov előnye a lőtáv, tűzgyújtás és a köd, ami nálam már 2 esetben is lehetséges.
Valamint a lőtávolságból eredő mozgékonyság, azaz a rám kilőtt sorozatok elől valamennyire van esélyem kifordulni. Mivel a becsapódásik van 4-6-8 vagy akár 10 másodpercem.

A következő felhasználók mondtak köszönetet: Capt_BuvarKund, llw99, BigaC

Több
8 éve 1 hónapja #27132 Írta: Capt_BuvarKund
Capt_BuvarKund válaszolt a következő témában: Kérdés
Foglaljuk el a B-t, oké.. Mindenki felfogta, majd elindultak jobbra balra.. pálya széle felé..
A végére a DD maradt. Mondom még nem vagyok felfedezve, addig átváltok HE-re. Betölt, de a csövek másik felénél tűnik fel. Jelzem a cirkálóval "közlekedő" csapattársnak, hogy ember, lődd már meg, erre 12kmről torpedózni kezd :sick: Komolyan mondom, nem sok vizet zavartak.. B)

Mellékletek:
A következő felhasználók mondtak köszönetet: GaiusHun, BigaC

Több
8 éve 1 hónapja #27133 Írta: Kzoli
Kzoli válaszolt a következő témában: Kérdés
Nálam az a jó az Atagoban, hogy 9km a spot távolság, egy szempillantás alatt eltűnik ha nem lövök vele a torpedó 10km, háromszor újra épít, és nagyon fordulékony. Nagyon hatékony hajó a Rnkedben ahol gyorsan van az egymásnak esés.

Oldalmegjelenítési idő: 0.301 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.