Rangsorolt csaták / Ranked Battles

Több
8 éve 1 hónapja #27104 Írta: leopardusz
leopardusz válaszolt a következő témában: Kérdés

tmage írta: Csak egy kérdés: nem úgy volt, hogy 4 rangot "bukunk" az előző ranked-hez képest, és ott kezdjük ? Én ott 9-en voltam, itt meg 16-on kezdtem. Nem mintha annyira bánnám, csak "hát ezt így most hogy" ?

Én 8on voltam, mégis 16on kezdtem most. Szóval lehetett itt bármiről szó előzőleg, "ez igy van és kész" :whistle: :P

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
8 éve 1 hónapja #27107 Írta: sgt_dog
sgt_dog válaszolt a következő témában: Kérdés
állóháború :angry: amikor előrelépnék mindig jön valami bot brigád....

Több
8 éve 1 hónapja #27110 Írta: Kzoli
Kzoli válaszolt a következő témában: Kérdés
Hát én nem tudom Biga kolléga nem olyan rég azt írta milyen jó a Ranked mert jó játékosok vannak. Ez szerintem nagyon nem igaz de nagyon nem!!!!! Atagoval nyomom és hiába vagyok mindig első nem lehet előre lépni ha nem jó a csapat és ennyi rossz játékost amennyit ma és tegnap én láttam így a Ranked csatákban az még pénzből is sok lenne! Egy dolog ami jó ebben az egészben hogy hihetetlen tempóval szalad felfelé a Credit mennyiség, de azzal meg az a gond hogy igazán nincs szükségem rá már mert nem fejlesztek hajót. Elmondtam ezerszer és ezt tartom is a győzelem mérése mint eredmény nem ér semmit!!!!! nem a játékoson múlik!!! Ilyen szempontból a Ranked is egy nagykalap szar! Ma még néhányat rápróbálok aztán ha nem megy szünet majd meglátjuk később vagy marad így ahogy van! Igazán úgy sem mutat semmit.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: llw99

Több
8 éve 1 hónapja #27111 Írta: GaiusHun
GaiusHun válaszolt a következő témában: Kérdés
Ranked, a végtelen stressz és káromkodások otthona, avagy az emberi hülyeség bajnoksága, néha akadnak ígéretes kivételek.
Azt hiszem 19. szinten kezdtem, az igazat megvallva az első akadály a 17. szint jelentette, némi idegroham után eljutottam a 15. szintig. Ez volt az elme második próbája, itt tartósan el voltam, hol 15-ben, hol 14-ben. Utána váltás, s íme az eddig elért eredmény. Ma dolgozom, szóval az idegeim lassan megnyugszanak, holnaptól újra go.

Hatos tierben a Molotov volt az igásló, illetve később a Farragut. Eladtam gyorsan a Clemson-t és a kapitány ment ezerrel a magasabb hajóba. Kaptam is elismerést, ami jól esett. Még az ellenfél csapatából is elismerték, hogy lehoztam a meccset, de erről majd az amcsi dd fórumon.

Nyolcas tierben nálam Kutuzov a nyerő, mellette néha Csapajev vagy Shokaku, ritkán Benson.

Elhatároztam, hogy kell nekem egy olyan kalóz zászló, de a kérdés, megéri?
Mellékletek:
A következő felhasználók mondtak köszönetet: llw99

Több
8 éve 1 hónapja #27113 Írta: BigaC
BigaC válaszolt a következő témában: Kérdés
Már én se vagyok olyan biztos benne :D
Elméletileg azt gondolná az ember, ide a rutinosabb playerek jönnek, de lehet, hogy a sok zászló+egyéb nyeremény idevonzza a hülyéket is.
De legalább hamarabb lemegy a meccs, a csapatok (jó esetben) egy flottában vannak így mindenki beleszagolhat a csata sűrűjébe, nincs olyan hogy rossz felé mész BB-vel és alig lőhetsz.

Több
8 éve 1 hónapja #27114 Írta: Tavaszi89
Tavaszi89 válaszolt a következő témában: Kérdés
Ha már most szét.ax az ideg, mi lesz R10-től lefelé? :D Az ember azt gondolná, hogy ott már értelmes emberek játszanak, de mégse.

Oldalmegjelenítési idő: 0.324 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.