Rangsorolt csaták / Ranked Battles

Több
8 éve 1 hónapja #27134 Írta: BigaC
BigaC válaszolt a következő témában: Kérdés
Nekem is a Kutuzov vált be a legjobban eddig. Nagyon jó támogató hajó, de csak akkor ér valamit, ha a többi csapattag is teszi a dolgát. Ebben a csatában gyújtottam ahogy tudtam, de a BB-k eszetlenek voltak. Kigyújtottam nekik az összes látható csatahajót, azok meg egy Atagot hajkurásztak, míg a többi BB ki nem szedte őket egyenként.
Valahogy a Tirpitz-el nem akaródzik győzni, az Atago-nak meg túl kicsi a lőtávja.

Mellékletek:
A következő felhasználók mondtak köszönetet: GaiusHun, Capt_BuvarKund, llw99

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
8 éve 1 hónapja #27139 Írta: Nik0nosz
Nik0nosz válaszolt a következő témában: Kérdés

tmage írta: Tegnap jól megdolgoztattak a 15-ös szint eléréséhez, de megérte, remek móka volt. Az Independence a túloldalon nem lehetett nagyon boldog :)

A Cleveland még mindig nagyon ott van...

Csak egy kérdés: nem úgy volt, hogy 4 rangot "bukunk" az előző ranked-hez képest, és ott kezdjük ? Én ott 9-en voltam, itt meg 16-on kezdtem. Nem mintha annyira bánnám, csak "hát ezt így most hogy" ?

Ja szép is lett volna R5-ön kezdeni..

• tmage
  • Látogató
  • Látogató
8 éve 1 hónapja - 8 éve 1 hónapja #27142 Írta: tmage
tmage válaszolt a következő témában: Kérdés

Nik0nosz írta: Ja szép is lett volna R5-ön kezdeni..

Nincs nekem bajom azzal, hogy 16-ról indultam, csak az előzetesekben elhangzott +4 szintes indulásra számítottam, és azt hittem hogy valami hiba miatt kaptam 16-ot.

De valószínűleg csak arról van szó, hogy tényleg 4 szintet buksz induláskor, de ezzel maximum a RANK16-ig juthatsz. Így akármit is teszel, mindenképp T6-os hajókkal is menned kell (hiszen a 16-os szintet még azzal kell teljesíteni) és a következő szinten már úsztathatod a T8-as csónakod.
Utolsó szerkesztés: 8 éve 1 hónapja tmage által.

Több
8 éve 1 hónapja #27144 Írta: Kzoli
Kzoli válaszolt a következő témában: Kérdés
Megnéztem a statot pedig nem szoktam, az Atago ment 27 ranked csata, 13 alkalommal túlélte, De csak 7 alakalommal győzött! (ez ma meg tegnap ) ellenben a DMG átlga 58,141! a találati pontosság 40%. Ennek így mi értelme van? egy helyben toporgok mások ügyetlensége miatt.

Több
8 éve 1 hónapja #27146 Írta: Nik0nosz
4 csata 1 win 3 lose, mind3ban top 1..elmennek a picsába fubukikkal jönnek rankedba, komolyan felháborító, menjen randomban, rontsa el a saját játékát, de másét ne...rank 10 alatt.. 1 csatát se nyertem még úgy,hogy ha több fubuki volt nálunk mint az ellennél..mit gondolnak ezek?! (költői kérdés)

Több
8 éve 1 hónapja #27147 Írta: Nik0nosz

tmage írta:

Nik0nosz írta: Ja szép is lett volna R5-ön kezdeni..

Nincs nekem bajom azzal, hogy 16-ról indultam, csak az előzetesekben elhangzott +4 szintes indulásra számítottam, és azt hittem hogy valami hiba miatt kaptam 16-ot.

De valószínűleg csak arról van szó, hogy tényleg 4 szintet buksz induláskor, de ezzel maximum a RANK16-ig juthatsz. Így akármit is teszel, mindenképp T6-os hajókkal is menned kell (hiszen a 16-os szintet még azzal kell teljesíteni) és a következő szinten már úsztathatod a T8-as csónakod.

aki rank1-et elérte előzőben 13-ról kezdett, én nem T6-oztam.

Oldalmegjelenítési idő: 0.329 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.