Rangsorolt csaták / Ranked Battles

Több
8 éve 1 hónapja #27057 Írta: BigaC
BigaC válaszolt a következő témában: Kérdés
hehe könnyű azt mondani.
azt hiszem, viszonylag jó vagyok manőverezésben, túlélésben, talán a taktikai érzékem is fejlődött.
ami az egészet lehúzza, a célzás. ha 100K körül megyek, az nekem már nagyon jó eredmény és többnyire akkor jön össze, ha sok a kezdő/figyelmetlen oldalát mutató, amit szépen ki tudok számolni.
ügyesebb szögben érkező/távozó ellenfeleknél elég gyatra az eredményem.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
8 éve 1 hónapja - 8 éve 1 hónapja #27058 Írta: leopardusz
leopardusz válaszolt a következő témában: Kérdés
Világos h a szögben haladó hajót a fő nehézség eltalálni. Meg kell (tudni!) becsülni, h a hajó törzsvonala, vagyis a haladás pontos iránya pontosan merre is áll, vagyis a vizszintessel bezárt szöget. Ott kell eléje lőni, azon a vonalon, ez a lényege. Esetleg tud segiteni ez a biz pókhálós célkereszt is (nekem pl nem jött be). Persze, szögben haladó hajónál az is számit, h közeledik v távolodik, közeledőt könnyebb eltalálni, valahogy jobban "belefut" a lövedékbe, a távolodónak ugye elébb kell célozni, kimehet alóla. Amuy pedig, term. a legnehezebb a szögben távolodó hajót eltalálni, ezért is ajánlott ugy " rugalmasan elszakadni", ha gond van :P

A célkereszt skálái a derékszögben haladó hajót fedik le legjobban, mégis gond a számok alapján számitgatni az elécélzást. sosem nézem a számokat, érzésből lövök én is, sztem nincs is értelme számolni, mert sosem tudni h épp teljes sebességgel halade a hajo, a DD v BB v CA, v csak 3/4ed gőzzel, s akkor külön külön mindegyik tipusra, esetleg hajóra fejben ujrairod a képletet?? :whistle:
Nem. Figyeled a haladását, hogy a vizhez képest mennyit mozdul előre. Tehát a vizhez képest skálázol, egy EGYSÉGES skálán, minden hajót, minden tipust, s nem külön külön. Pl egy félgőzzel haladó DDnek ugyanannyit tartasz kb előre, mind egy fullgőzös BBnek ;) (de ha képletezel, akkor két külön képletből kellene annak az azonos eredménynek kijönnie :lol: )
Még egyszer, a vizhez arányitasz, megbecsülöd h kb mennyire halad, észre lehet venni ha nem teljes gőzzel mozog.
vagy na, ugye a célkereszt rááll a hajóra, követi, nézed h a vizhez képest mennyire mozog a kereszted...
(valahogy igy kell becsülni, ennél szebben nem tudom elmagyarázni :lol: , mert ez egy idő után már a tudatalatti dolga)

Be kell még számolni a távolságot a hajótok közt. Tovább gyakorlás kérdése, h a megsaccolt sebességre, s a távolságra mennyire kell eléje célozni.
Term. van eltérés a japán CAk lövedékebessége meg az amcsi DDkéi között... Az utóbbiak félórát lebegnek amig végre kegyeskednek leereszkedni
gondolom a k.va orosz hajókéi meg csak sutty-bumm alapon mozognak (nem használok orosz hajót, elvi okokból :evil: :lol: )

Szóval, kb mindegy nekem hogy 17 vagy 20 vonás van a skálámon, meg mekkora felbontás, ugyanugy tudom használni a célkeresztet, a fentiekért ;)

Csatahajót nagy távon is elég jól el lehet találni, nem is azért mert alacsony a sebesség, hanem mert kiszámitható a mozgása. 15km felett cirkálót csak derékszögben haladva érdemes célozni, másképp kicsi az esély a találatra, nem éri meg lőni, más célt kell keresni.
Ugy szoktam, főleg BBvel persze, de cirkálóval is, h a szemben álló 3 4 hajóból mindig arra helyezem a tüzet, amelyik derékszögbe fordul nekem, szóval amig válogathatok a célok közt, a legjobban állót lövöm. Persze ha nem muszály épp valamelyiket elsődlegesen lőni.
Utolsó szerkesztés: 8 éve 1 hónapja leopardusz által.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: James Onedin

Több
8 éve 1 hónapja #27062 Írta: James Onedin
James Onedin válaszolt a következő témában: Kérdés
Jó nektek hogy csípőből lőtök,mint a cowboyok. :) Engem mindenesetre zavar ez a dolog,és nem is tudok így normálisan játszani.De itt befejezem. :)

Több
8 éve 1 hónapja #27063 Írta: Hipper23
Hipper23 válaszolt a következő témában: Kérdés
Szerintem is csak gyakorlat kérdése a célzás. Az alap célkereszt is teljesen jó, ha megvan hozzá a rutinod. Azért ne várjunk már egy csodacélkeresztet amiről leolvasod hova lőjjél, azt már cheatnek hívják. És igen az RNG számít, mivel a játék behúzza a lövéseidet a célra. Jó példa rá amikor egymás mögött megy két célpont és te a távolabbira lősz, de a közelebbi van targetolva, akkor tuti rövidet lősz hiába van a célkereszt jó helyen. De az RNG mindenkinek RNG szóval nem meghatározó hosszú távon. A szögeket meg megszokod minél többet játszol annál jobban fogsz lőni már gondolkozás nélkül jó szögben. A sebességet meg látod a hajókémény füstjéből, de később már a mozgásból is megérzed mennyivel megy a hajó és mennyivel kell elé lőjjél.

Szóval sok játék, mégtöbb lövés és kész. Nem kell ide csodacélkereszt. Ja és ha kevesebb időd van játszani, akkor 1-2 hajóval játszál csak, hogy megszerezd velük a rutint, ha folyton classt váltasz meccsenként az biztos nem javít a telejesítményen:)

Több
8 éve 1 hónapja #27064 Írta: sgt_dog
sgt_dog válaszolt a következő témában: Kérdés
Ami még szóba jöhet,sokan esküsznek "csekély" mennyiségű szeszesital fogyasztására,csata előtt,közben,és utána :lol:

Rank12 1csillagról egész gyorsan sikerült R11-re lépnem :lol:
A következő felhasználók mondtak köszönetet: James Onedin, Szete58

Több
8 éve 1 hónapja #27065 Írta: James Onedin
James Onedin válaszolt a következő témában: Kérdés

Hipper23 írta: Szerintem is csak gyakorlat kérdése a célzás. Az alap célkereszt is teljesen jó, ha megvan hozzá a rutinod. Azért ne várjunk már egy csodacélkeresztet amiről leolvasod hova lőjjél, azt már cheatnek hívják. És igen az RNG számít, mivel a játék behúzza a lövéseidet a célra. Jó példa rá amikor egymás mögött megy két célpont és te a távolabbira lősz, de a közelebbi van targetolva, akkor tuti rövidet lősz hiába van a célkereszt jó helyen. De az RNG mindenkinek RNG szóval nem meghatározó hosszú távon. A szögeket meg megszokod minél többet játszol annál jobban fogsz lőni már gondolkozás nélkül jó szögben. A sebességet meg látod a hajókémény füstjéből, de később már a mozgásból is megérzed mennyivel megy a hajó és mennyivel kell elé lőjjél.

Szóval sok játék, mégtöbb lövés és kész. Nem kell ide csodacélkereszt. Ja és ha kevesebb időd van játszani, akkor 1-2 hajóval játszál csak, hogy megszerezd velük a rutint, ha folyton classt váltasz meccsenként az biztos nem javít a telejesítményen:)

Most mondjam azt hogy majdnem 4000 csatám van???

Oldalmegjelenítési idő: 0.290 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.