Rangsorolt csaták / Ranked Battles

Több
8 éve 1 hónapja #27066 Írta: BigaC
BigaC válaszolt a következő témában: Kérdés
Nekem 2700. De nem látom, hogy jobban lőnék, mint az első hónapban :)
Hit ratio 23% :D

Sőt, inkább rosszabbnak mondanám.
Régen nem ritkán mentem 5-6 killes köröket, de hónapok óta 2-3 hajó a legtöbb, amit elsüllyesztek.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: James Onedin

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
8 éve 1 hónapja #27067 Írta: James Onedin
James Onedin válaszolt a következő témában: Kérdés
Nem lettél még rutinos... ;)

Több
8 éve 1 hónapja #27069 Írta: leopardusz
leopardusz válaszolt a következő témában: Kérdés
Sajna nekem is rég nem volt krákenem, 4 volt több is mostanában is, 5 nem akar lenni.
Az a hit ráció sztem nem érvényes dolog, nem kell komolyan venni, az csak azt jelenti h sokat lősz. távoli célra én is eleresztem az egészet, aztán 10ből lesz 2 citadella :evil: , az még csak 20 százalékos találati arány :P
Torpedóknál is láttam már 10 százalékot is csata végén, az is csak azt jelenti, h biztos ami biztos, a fubival körüllövöm a célt, a kitéréseket is számolva...

nem számit az ;)

Több
8 éve 1 hónapja #27070 Írta: Hipper23
Hipper23 válaszolt a következő témában: Kérdés
Most nem igazán értem mit vártok el jónak. Megnéztem példa okáért az NC statjait. Az átlagos teljesítmény vele 22% hit. Rankedban kicsit több ott 25%. A legjobbak (a statisztikai oldalak szerint) lőnek 30% körül, rankedban 35% vagyis nincsenek csodalövők, akiknek mondjuk 75% a találati aránya meg ilyenek.

Én rankedban 31%-ot lövök NCvel, Atagoval szintén jól megy ott is az átlag felett +5%, de ez a két kedvenc hajóm, amikkel a legtöbbet játszom. Ezek a mostani számok az elmúlt pár hét nekem. Ha megnézem a pályafutásom egészét akkor NC-vel 23%, ami átlagos. Nos ez alapján fejlődtem vele. Ugyanakkor nekem 2K körüli csatám van és a teljes 2K-ra nézve a hit%-omat nem fogja nagyon megmozgatni az, hogy 1-2 hajóval javul a teljesítményem.

Nektek is van biztosan 1-2 hajó, ami a kedvencetek, ami a legjobban kézre áll és amin látszik, hogy egyre jobban lőttök vele. Most ide írhatod, hogy 2-3-4K meccs átlaga neked 23% és nem javul, de ez semmit nem mond. De, ha akarjátok akkor mondjátok azt, hogy ti nem fejlődtök és felőlem lehet célkeresztre fogni meg egyebek meg keresni valami csodaszert amitől javultok.

Több
8 éve 1 hónapja #27071 Írta: Kzoli
Kzoli válaszolt a következő témában: Kérdés
Én nem is értem miről beszéltek, nem az a lényeg mennyi a találat meg a győzelem a játékost a DMG mutatja, az csak rajta múlik. Az hogy mennyit lő egy dolog én spec nagyon sokat amennyit csak lehet. Képtelen gondolat hogy mind talál már csak a szórás miatt is! Meg ugye az ellenfél sem teljesen hülye mozog kitér stb. Az hogy ki hogy lő milyen technikát használ hozzá szinte teljesen egyéni én spec nem mérgetek odateszem és lövök úgy zsigerből. Idővel mindenki így lő igazán észre sem veszi hogy céloz csak pont oda lő ahová kell. Az pedig hogy nem talál benne van de aki nem lő eleget az találni sem fog, lehet kitér egy hajó vagy lassít vagy éppen gyorsít és nem találsz de ez nem jelenti azt hogy nem lövöm meg de meglövöm mert ez a a játék nagyrészben erről szól.

Több
8 éve 1 hónapja - 8 éve 1 hónapja #27072 Írta: capt_stryker
capt_stryker válaszolt a következő témában: Kérdés
Hétvégén elkezdtem én is az RB-t rank22 --> rank 15 ehez kellett 22 csata :S
A hajam is kihullot egy-két sík gyökértől, meg is kaptam a chatbant :S,
A legjobban az dühített amikor Fuso-val ~130k dmg és vesztés, csata elején megbeszéljük, hogy együtt megyünk a B ponthoz erre a 2 hülye cruiser rihtig a másik riányba megy...
Míg a 2 világtalan ember sétahajókázott a térkép szélén, egyedülmaradtam 3 BB ellen, 2 kb alig élt, éppen csak vánszorogtak, a harmadig full Hpn, nos mivel én se bővelkedtem a hp-ban ezért ütközőpályára álltam a teljes erejében lévő BB-ra meg is haltunk mind a ketten, és reménykedtem, hogy a két majom lelövi a max 10k hps BB-ket, de képtelenek voltak, a retardált végignézték, hogy behuzzák a bázist és megnyerik...

Én vonalzót használok mint célzás segédeszköz.
Utolsó szerkesztés: 8 éve 1 hónapja capt_stryker által.

Oldalmegjelenítési idő: 0.336 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.