Rangsorolt csaták / Ranked Battles

Több
8 éve 1 hónapja #27030 Írta: Szete58
Szete58 válaszolt a következő témában: Kérdés
Puma szokás szerint megmondta a tutit! :)

BB-k és a DD-tömegek ellen is jó a Csapajev. Mióta láttam, hogy miket alkotnak a Bensonok, nem érzem magam egy BB-ben sem biztonságban.

Csaba, köszi, de nem én vagyok a Fuso marketingese, van itt jó néhány olyan játékos, akinek a kezében sokkal szebbeket muzsikál. :)
A következő felhasználók mondtak köszönetet: vcsaba1968

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
8 éve 1 hónapja #27031 Írta: Hipper23
Hipper23 válaszolt a következő témában: Kérdés

PzPuma írta: CA nem döntő ? nem is tudom de rank 10 nél ugrálva nagyon sok csatában max 1-2 csatahajó van oldalanként és a csatahajókat seperc alatt leégeti egy jobb csapat míg a rombolókra a Csapajevek vadásznak...
Bismarck, Tirpitz, Csapajev, Kutuzov, Benson amivel lehet találkozni.

Én 10 alatt még csak pár csatában voltam ott nem tudom, de 15-10 közt nem nagyon vannak CA-k az első 3-ban. Nekem sajnos a fenti 5 nincsen meg, a Fubukival tolom azzal elégedett vagyok, a másik az NC, amivel szintén, bár 10 alatt lehet nem lesz már jó. Bismarck persze OP mert DD nem megy a közelébe, ha spotton van, de egyébként nekem annyira nem tetszik (de ezt csak az alapján mondom, ahogy látom hogy játszanak vele)

Több
8 éve 1 hónapja - 8 éve 1 hónapja #27032 Írta: leopardusz
leopardusz válaszolt a következő témában: Kérdés
Radar sztem romboló ellen nem sokat ér. Mennyi idő, 30 sec, nem? Ugy 8-9 kmen szoktam radart kapni, hátat forditok és elvágtatok, a fél perc az 2-3 salvó csak, 10 kmen egy távolodó DD ellen nem sokat tehetnek... :whistle: Legalábbis nem emlékszem h rombolóval radar miatt multam volna ki vaj egyszer is... :whistle:
Utolsó szerkesztés: 8 éve 1 hónapja leopardusz által.

• vcsaba1968
  • Látogató
  • Látogató
8 éve 1 hónapja #27033 Írta: vcsaba1968
vcsaba1968 válaszolt a következő témában: Kérdés
Csapin 20 sec

Több
8 éve 1 hónapja #27036 Írta: PzPuma
PzPuma válaszolt a következő témában: Kérdés

leopardusz írta: Radar sztem romboló ellen nem sokat ér. Mennyi idő, 30 sec, nem? Ugy 8-9 kmen szoktam radart kapni, hátat forditok és elvágtatok, a fél perc az 2-3 salvó csak, 10 kmen egy távolodó DD ellen nem sokat tehetnek... :whistle: Legalábbis nem emlékszem h rombolóval radar miatt multam volna ki vaj egyszer is... :whistle:

Nem tudom de sorry ha hülyeséget írtam.... :whistle:
Viszont enged meg nekem hogy az eddig általam lejátszott ranked csaták tapasztalatai után le merjem írni a következőket :
Ha elhiszed nekem(ha nem :) )elég sok csatában elég csak felspotolni a rombit a bázison, füstben és az esetek nagy részében ott is marad.
Teljes csapat támogatással tuti hogy nem ússza meg, míg sokszor ha odacsapódok az egyik rombolónk mellé ki lehet füstölni a füstből és utána két irányból kapja az ívet.
11.7 km igaz 20 sec de pont elég és ezzel nem csak én vagyok mivel az elmúlt két nap alatt elég sokszor láttam beírva a chaten hogy elsődleges célpont az ellenség Csapajevje....

Több
8 éve 1 hónapja - 8 éve 1 hónapja #27037 Írta: leopardusz
leopardusz válaszolt a következő témában: Kérdés
Gondolom mert az a sunyi kemper durván OP :P , s melléje papir...
S no para, nem irtál hülyeséget :silly: :lol: Amugy meg, előtted volt egy hszban a radar emlitve, arra reagáltam :whistle:
Utolsó szerkesztés: 8 éve 1 hónapja leopardusz által.

Oldalmegjelenítési idő: 0.376 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.