Rangsorolt csaták / Ranked Battles

Több
7 éve 9 hónapja - 7 éve 9 hónapja #35251 Írta: chapo990
chapo990 válaszolt a következő témában: Kérdés
A napokban nem hajóztam, ma kezdtem el a rankedet, de asszem már most utálom a fiji-ket. Kicsit erős szopatásnak érzem, hogy simán nagyobb tűzerejük van, mint a csatahajóknak, ap-val úgy szétkapnak, mint foxi a lábtörlőt, én meg persze csak op-t lövök nekik, már ha látom a füstben bujkáló nyomorultakat. röhely.. :blink: :)
Utolsó szerkesztés: 7 éve 9 hónapja chapo990 által.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

• vcsaba1968
  • Látogató
  • Látogató
7 éve 9 hónapja #35253 Írta: vcsaba1968
vcsaba1968 válaszolt a következő témában: Kérdés
Jo kis hajó :lol: de enyire nem

Több
7 éve 9 hónapja - 7 éve 9 hónapja #35254 Írta: chapo990
chapo990 válaszolt a következő témában: Kérdés

vcsaba1968 írta: Jo kis hajó :lol: de enyire nem

Én voltam akkor végzetesen debil, de két egymást követő csatában is, mire elfordultam előle a kis Colorado-val, (pedig már jól fordul, megvettem rá akciósan a combosabb kormánylapátot :woohoo: ) simán lekapta fél hp-m.. nem láttam mást, csak a lövedékeit, ahogy jöttek szép kis adagokban, és mindegyikkel szépen 2-3-4ezer hp mínusz... B)
Na mindegy, uccsó meccsen nem találkoztam egyel se az ellen oldalán, + mára úgyis elég volt :)
Utolsó szerkesztés: 7 éve 9 hónapja chapo990 által.

Több
7 éve 9 hónapja #35255 Írta: Justice
Justice válaszolt a következő témában: Kérdés
Ma végre meglett az r12, 3-4 csatából 14-ről. Nálam az a trükkje az előrehaladásnak,hogy már csak rombolóval megyek. Valamiért a japó rombi mindig szerencsét hoz és nagyobb a sebzésem is,mint bármivel rangsoroltban, ami azért ciki. Gneisét meg a szovjet hetest el is adtam a fenébe, vettem belőlük Bismarckot B)

2 csatára bevittem az S. Dragont is, ha már meglett menjen két kört. Vissza is ment a roncstelepre (menüből elrejtett hajók)

• vcsaba1968
  • Látogató
  • Látogató
7 éve 9 hónapja #35259 Írta: vcsaba1968
Ezzel megizadtam

Mellékletek:

• vcsaba1968
  • Látogató
  • Látogató
7 éve 9 hónapja - 7 éve 9 hónapja #35260 Írta: vcsaba1968

chapo990 írta:

vcsaba1968 írta: Jo kis hajó :lol: de enyire nem

Én voltam akkor végzetesen debil, de két egymást követő csatában is, mire elfordultam előle a kis Colorado-val, (pedig már jól fordul, megvettem rá akciósan a combosabb kormánylapátot :woohoo: ) simán lekapta fél hp-m.. nem láttam mást, csak a lövedékeit, ahogy jöttek szép kis adagokban, és mindegyikkel szépen 2-3-4ezer hp mínusz... B)
Na mindegy, uccsó meccsen nem találkoztam egyel se az ellen oldalán, + mára úgyis elég volt :)

Igen átlag 2-4 között adja bár tegnap olyan 7k-t lötem a Nagatonak hogy én is elcsodákozam.Nem kell az oldaladat mutatni neki mert a Fiji csak AP-vel lö +csak 15km a lötávja.A füstbe meg nem árt beprobálni néha,mert már szedet ki Colo egy lövéssel.
Utolsó szerkesztés: 7 éve 9 hónapja vcsaba1968 által.

Oldalmegjelenítési idő: 0.271 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.