- Köszönetek: 405
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
VoiceOfTheVoiceless írta: Még ranked kezdete előtt pár nappal írtam egy hajó összefoglalót, hogy mi érné meg. Ezen most kicsit változtatnék. CV-k kevesebben vannak mint ahogy elképzeltem, de még mindig a Saipan-Hiryu páros a nyerő. Csatahajóknál kegyetlen sok a Scharnhorst. És egész tűrhetően is teljesítenek.
VoiceOfTheVoiceless írta: WG igen csak megcsinálhatná már a szigetek kontúrjait.... 2. alkalommal halok megy úgy hogy fennakadok egy semmiben, és kitorpedóznak vagy szétlőnek.... Most is még egy komplett hajószélesség van köztem és a sziget között és lelassít ez a szar 15 csomóra ezért bekapok egy torpedót... F@szom a WG-be már...
Angol ködből 2-t rak le, ha gyorsan mozogsz, illetve én még felraktam a +20% rádiuszt, mert én rendszeresen túlfutok rajta.HardcorePunk írta:
Hát nemtudom, én Atlantát max 3 salvóból semlegesítem Fijivel. És persze radar miatt elsődleges célpont mindenki számára, sokáig nem húzzák jó csapat ellen. Írok emailt WG-nek, engedjék mán meg, hogy a Moskvát vigyem egy két körre itt a rankedreVoiceOfTheVoiceless írta: Igen, az Atlanta-Flint páros még oké, csak nagyon kell a segítség másoktól. És sajnos sokszor tapasztalom, hogy hiába sírsz a csapadotnak egy kis smoke-ért mindenki a saját pecsenyéjét sütőgeti.
Így valentin napra
solinari írta:
A legvégén 5ös szerintem.Hipper23 írta: Végig 7-es.
Na a WG mégjobban csökkentette a motivációmat egy superkonténerrel.
Benne volt a rank2 jutalma, a radaros upgrade...
Miért is adott volna valami értelmeset...
VoiceOfTheVoiceless írta: WG igen csak megcsinálhatná már a szigetek kontúrjait.... 2. alkalommal halok megy úgy hogy fennakadok egy semmiben, és kitorpedóznak vagy szétlőnek.... Most is még egy komplett hajószélesség van köztem és a sziget között és lelassít ez a szar 15 csomóra ezért bekapok egy torpedót... F@szom a WG-be már...
Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.