Rangsorolt csaták / Ranked Battles

Több
7 éve 9 hónapja #35329 Írta: chapo990
chapo990 válaszolt a következő témában: Kérdés
Ugyan, nem haltam én bele semmibe, persze, hogy folytatom majd úgyis. Csak tudod amikor már nem vagy vicces kedvedben, és kezd felmenni a vérnyomásod, amikor újból körbelövöd a célt, vagy éppen szopat az rng, akkor bizony abba kell hagyni, jobb a békesség B) Egyébként eszemben sincsenek olyan gondolatok, hogy eljussak pl az elejére, megyek benne ameddig jutok/kedvem van, és kész. Igaz ma semmire nem jutottam vele, abba is hagytam mára, ami nem megy, azt nem erőltetjük.. majd máskor.

És nem mondasz újdonságot, gyakran tartok a játékban is akár egy hetes szüneteket is, ha igen megtelik a padlás a hülyeségivel.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
7 éve 9 hónapja #35330 Írta: Justice
Justice válaszolt a következő témában: Kérdés
Egyébként ha nem is több napos szünetet, de amikor úgy áll a rangsorolt,hogy egy csillag kéne a továbblépéshez, akkor jobb szünetelni, illetve ha nagyon nem megy, akkor is. Ilyenkor ha már WOWS, akkor jó móka pár kört t1-es hajóval menni és rutinos kapitányként alázni a kis pisis új játékosokat :evil:

Én azt figyeltem meg, hogy egyrészt tényleg nagyon letisztult r10 után a hajóállomány (a fórumozókkal összhangban tényleg feltűnően nagy számban vannak a csatákban Nagatók), másrészt a füstben szundikálás sem divat, ugyanis én is 10-ről eleresztem a torpedókat arra a helyre ahol leginkább beállnak füstölni és mire 10km-ről odaér már általában van füst és találat is.

Bár nagyon remélem, hogy az mm nem csinál rendszert a 4 dd, 3 cirkáló, 0 csatahajó összeállításból (meg ugyanúgy a 4 dd felállásból alapból), mert kiráz a hideg. Legyen szépen csak 1 dd, az is én, a túloldalon meg 7 Nagato. :side:

Több
7 éve 9 hónapja #35331 Írta: leopardusz
leopardusz válaszolt a következő témában: Kérdés
Még pedig tiz alatt sajna a rombolók többségbe vannak általában

Amugy ezen a rankedes deliriumon mindegyik játékos átesett már, mindegyik rankedben ahol részt vett... :P
Sőt rnkedenként több is előfordulhat... :lol:

Több
7 éve 9 hónapja - 7 éve 9 hónapja #35332 Írta: ledgeri
ledgeri válaszolt a következő témában: Kérdés
Csam emlegetni kellett a pihit máris rákényszerültem: Spotolj meg foglalj hülye!

Mellékletek:
Utolsó szerkesztés: 7 éve 9 hónapja ledgeri által.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: llw99

Több
7 éve 9 hónapja #35341 Írta: HardcorePunk
HardcorePunk válaszolt a következő témában: Kérdés
Tegnap végre visszamásztam 10-re. Első 6!! csatám bukó volt, de csak egy csillagot vesztettem. Szörnyű mik mentek. Megpróbálok még csillagot szerezni, ha nem megy, megyek vissza randomra. Egyébként hétvégén mennyire hígul top 10 rank játékosok teljesítménye? Kicsit félek nekikezdeni, mert hétvégén a winratem kb 40% körül szokott leni. 1. es hajózás jó ötlet, Segal bácsit ráteszem Eriere, kiváncsi vagyok mekkora hentelés lesz :)

Több
7 éve 9 hónapja #35342 Írta: tyer82
tyer82 válaszolt a következő témában: Kérdés
Ez az egész ranked csata manipulált a WG által. Kicsit sem érdekes, hogy 1-2 nyerő meccs után hirtelen olyan csaták következnek, ahol 1-max 2 hajó elvesztése mellett bedarál az ellen 5-10 perc alatt. DD-vel nem bírom kikerülni a torpedókat, hiába látom már messziről, olyan lomhán fordul, de bezzeg egy Colorado, 3-4 km-ről simán kikerüli őket. Kösz WG, hogy helyettem játszol....

Oldalmegjelenítési idő: 0.285 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.