Rangsorolt csaták / Ranked Battles

Több
7 éve 9 hónapja - 7 éve 9 hónapja #35190 Írta: leopardusz
leopardusz válaszolt a következő témában: Kérdés

Hipper23 írta: Na a WG mégjobban csökkentette a motivációmat egy superkonténerrel.

Benne volt a rank2 jutalma, a radaros upgrade... :)
Miért is adott volna valami értelmeset...

Na ign, ez engem is dühit :angry: , 5ös szintig máskor volt egy csomó használható zászló, most meg osztogatják ezeket az ócska kiegészitőket, amit ha használni akarok, le kell vegyem az adott szlott már jól bejáratott felszerelését... Menjenek a fenébe :evil:
Úgy tűnik tényleg, h a zászlókkal balansziroznak, a konténerekben is kevesebb van mostantól, s rankedben is sokkal kevesebb a szerezhető...
Esetleg azért, mert most már eladhatóak és igy csökkentsék a szerezhető creditet? :unsure: De hát akarja a fene eladni :sick: , nekem a csatában kell a zászló...
Utolsó szerkesztés: 7 éve 9 hónapja leopardusz által.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
7 éve 9 hónapja - 7 éve 9 hónapja #35193 Írta: VoiceOfTheVoiceless
VoiceOfTheVoiceless válaszolt a következő témában: Kérdés

leopardusz írta: most meg osztogatják ezeket az ócska kiegészitőket, amit ha használni akarok, le kell vegyem az adott szlott már jól bejáratott felszerelését... Menjenek a fenébe :evil:

Japó rombolón elég jól használható a speedboost-os modul. 3 percig működik vele a dolog, és a shiratsuyu-n elég sokat dob, tekinve arra, hogy eléggé lomha szegényke. Amúgy a többi részével egyetértek, mert 90% ezeknek az új cuccoknak full haszontalan.

Még ranked kezdete előtt pár nappal írtam egy hajó összefoglalót, hogy mi érné meg. Ezen most kicsit változtatnék. CV-k kevesebben vannak mint ahogy elképzeltem, de még mindig a Saipan-Hiryu páros a nyerő. Csatahajóknál kegyetlen sok a Scharnhorst. És egész tűrhetően is teljesítenek. Colorado kivételével még mindig minden csatahajót ajánlok, de csak ha van egy használható legénységed benne Vigilance-el. Cirkálók közül (el sem hiszem hogy ezt mondom) de csak kettőt ajánlok, a Belfast-ot meg a Fiji-t. Néhány pályán a Myoko-t de ugye nem te válogatod. Romolók szerepe eléggé megváltozott, és meg kell mondjam nehéz velük érvényesülni a szinte állandó radar spot miatt. Shiratsuyu egész jó, de a probléma az hogy nem tudsz lerázni még speedboost-al sem egy cruisert aki re fel van téve a skill a legközelebbi targetről. Így az akatsuki a sebessége miatt sokkal jobb választás még úgy is hogy a camo-ja lényegesen rosszabb. A Blyatkurva meg a Leningrad egyértelműen egy nyerő hajó, minden más rombolót könnyűszerrel eltakarít, és még a stealth fire is hasznos dolog. Rajtuk kívül csak a Mahant és a Sims-et tartom jó választásnak, de őket is csak a csapat elrejtése miatt. Shiratsuyu-val képes vagy arra hogy folyamatos spot alatt tarts egy Mahant úgy hogy téged ne spotoljon senki, ez szerintem mindent leír, hogy miért csak a smoke miatt találom őket hasznosnak.
Utolsó szerkesztés: 7 éve 9 hónapja VoiceOfTheVoiceless által.

Több
7 éve 9 hónapja #35194 Írta: Hipper23
Hipper23 válaszolt a következő témában: Kérdés
Én még az Atlantat sorolnám a jól használható cirkálók közé, persze össze kell dolgozni egy fijivel vagy belfasttal.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: VoiceOfTheVoiceless

Több
7 éve 9 hónapja #35195 Írta: VoiceOfTheVoiceless
VoiceOfTheVoiceless válaszolt a következő témában: Kérdés
Igen, az Atlanta-Flint páros még oké, csak nagyon kell a segítség másoktól. És sajnos sokszor tapasztalom, hogy hiába sírsz a csapadotnak egy kis smoke-ért mindenki a saját pecsenyéjét sütőgeti.

Több
7 éve 9 hónapja #35197 Írta: HardcorePunk
HardcorePunk válaszolt a következő témában: Kérdés

VoiceOfTheVoiceless írta: Igen, az Atlanta-Flint páros még oké, csak nagyon kell a segítség másoktól. És sajnos sokszor tapasztalom, hogy hiába sírsz a csapadotnak egy kis smoke-ért mindenki a saját pecsenyéjét sütőgeti.

Hát nemtudom, én Atlantát max 3 salvóból semlegesítem Fijivel. És persze radar miatt elsődleges célpont mindenki számára, sokáig nem húzzák jó csapat ellen. Írok emailt WG-nek, engedjék mán meg, hogy a Moskvát vigyem egy két körre itt a rankedre :)
Így valentin napra :D

Több
7 éve 9 hónapja #35200 Írta: vonKurz
vonKurz válaszolt a következő témában: Kérdés

Hipper23 írta: Én még az Atlantat sorolnám a jól használható cirkálók közé, persze össze kell dolgozni egy fijivel vagy belfasttal.

angol ködöt nagyon nehéz a masik segítésére használni, annyira pici, es valamennyit mozogni is kell benne, nem igazan tobbszemelyes...

de egy romboloval jobb lehet... de az Atlanta, akinek jo a legvedelme, es pici, jol bujik, meg tudja enni a rombolot, gyakorlatilag ezt mind el lehet mondani egy Fijirol is, csak azon meg kod is van... meg sonar, nemtom ez utobbi van-e az Atlantan...

Oldalmegjelenítési idő: 0.348 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.