- Köszönetek: 1654
Na ign, ez engem is dühit , 5ös szintig máskor volt egy csomó használható zászló, most meg osztogatják ezeket az ócska kiegészitőket, amit ha használni akarok, le kell vegyem az adott szlott már jól bejáratott felszerelését... Menjenek a fenébeHipper23 írta: Na a WG mégjobban csökkentette a motivációmat egy superkonténerrel.
Benne volt a rank2 jutalma, a radaros upgrade...
Miért is adott volna valami értelmeset...
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
leopardusz írta: most meg osztogatják ezeket az ócska kiegészitőket, amit ha használni akarok, le kell vegyem az adott szlott már jól bejáratott felszerelését... Menjenek a fenébe
Hát nemtudom, én Atlantát max 3 salvóból semlegesítem Fijivel. És persze radar miatt elsődleges célpont mindenki számára, sokáig nem húzzák jó csapat ellen. Írok emailt WG-nek, engedjék mán meg, hogy a Moskvát vigyem egy két körre itt a rankedreVoiceOfTheVoiceless írta: Igen, az Atlanta-Flint páros még oké, csak nagyon kell a segítség másoktól. És sajnos sokszor tapasztalom, hogy hiába sírsz a csapadotnak egy kis smoke-ért mindenki a saját pecsenyéjét sütőgeti.
Hipper23 írta: Én még az Atlantat sorolnám a jól használható cirkálók közé, persze össze kell dolgozni egy fijivel vagy belfasttal.
Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.