Rangsorolt csaták / Ranked Battles

Több
7 éve 9 hónapja #35343 Írta: Imre777
Imre777 válaszolt a következő témában: Kérdés
Én szerintem az átlag játékosok (mint mi itt a fórumon legtöbben) eljuthatunk rank 1-ig csak kell hozzá kb. 400 csata. Lesznek bukó, durván bukó és jó leosztású meccsek, a lényeg az hogy a bukóban minél többször legyél csapat első, így lehet 50% "win rate" körül előre menetelni. Ha kihagysz napokat, heteket akkor időt (meccs számot) veszítesz.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: leopardusz

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
7 éve 9 hónapja #35344 Írta: GaiusHun
GaiusHun válaszolt a következő témában: Kérdés
Hát engem durván szívatott a wg tegnap, 4 óra játék, kezdtem 7 ranked 1 csillag, végeztem 7. ranked 0 csillag. A legtöbbször már a leosztás alapján meg lehetett mondani, ki nyer... pl: egyik oldalt 3 Fiji+1 Belfast, másik oldalt 3 Belfast egy Atlanta... szerintetek melyik oldal nyert?

Nálam a Belfast/Fiji/Shiratsuyu a nyerő trió. Tegyük hozzá, ez a dd beteg, ha ez nem kap nerfet, akkor komoly baj van.

Belfast és Fiji esetében is számos alkalommal szedtek ki ködből, és nem vágtam miért, addig amíg én magam is mérgemben be nem mentem a stock Shiratsuyu-val, piros kaptányi skillekkel. Azonban a torbedo boost-al kidobható 16 db torpedó nagyon beteg, egyszerűen aki füstben áll, az nem tudja kikerülni ezt a torpedó salvot, ezzel a hajóval hihetetlen módon lehet befolyásolni a csatát. Egyszerűen befogsz egy szorost ahol várható az áthajózás, oszt jó napot. Nagyon ritka, hogy az a salvo nem sebez... pedig nekem még az alap torepedó van, ami lassabb.... ráadásként 6 skillpontos kapitánnyal.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Corvinus

Több
7 éve 9 hónapja #35347 Írta: HardcorePunk
HardcorePunk válaszolt a következő témában: Kérdés

GaiusHun írta: Hát engem durván szívatott a wg tegnap, 4 óra játék, kezdtem 7 ranked 1 csillag, végeztem 7. ranked 0 csillag. A legtöbbször már a leosztás alapján meg lehetett mondani, ki nyer... pl: egyik oldalt 3 Fiji+1 Belfast, másik oldalt 3 Belfast egy Atlanta... szerintetek melyik oldal nyert?

Nálam a Belfast/Fiji/Shiratsuyu a nyerő trió. Tegyük hozzá, ez a dd beteg, ha ez nem kap nerfet, akkor komoly baj van.

Belfast és Fiji esetében is számos alkalommal szedtek ki ködből, és nem vágtam miért, addig amíg én magam is mérgemben be nem mentem a stock Shiratsuyu-val, piros kaptányi skillekkel. Azonban a torbedo boost-al kidobható 16 db torpedó nagyon beteg, egyszerűen aki füstben áll, az nem tudja kikerülni ezt a torpedó salvot, ezzel a hajóval hihetetlen módon lehet befolyásolni a csatát. Egyszerűen befogsz egy szorost ahol várható az áthajózás, oszt jó napot. Nagyon ritka, hogy az a salvo nem sebez... pedig nekem még az alap torepedó van, ami lassabb.... ráadásként 6 skillpontos kapitánnyal.

Már megvan a minekaze, hétvégén meglesz remélem shiratsuyu :), akkor én is megyek hentelni. Egyébként, tényleg durva, hogy néha ködben simán kilőnek. Szerintem egyébként meg beépített kémek vannak a játékban, kaptam pár olyan elmebeteg csapattársat rank 10 el akár, hogy vagy nagy mázlival jutottak odáig, vagy odaprogramozzák őket (sztem utóbbi). Folyamatosan tolják ezt a hátulról campelő stílust... Annyira el tudják venni az ember kedvét az egésztől.

Több
7 éve 9 hónapja #35352 Írta: Sith7
Sith7 válaszolt a következő témában: Kérdés
Azt hiszem ezt a rankedet megnyertem B)

Mellékletek:
A következő felhasználók mondtak köszönetet: GaiusHun, vcsaba1968, Jan2_Hun, BigaC, Jaszon

Több
7 éve 9 hónapja - 7 éve 9 hónapja #35357 Írta: kg1003
kg1003 válaszolt a következő témában: Kérdés
BigaC írta

rombival sokat lehet tenni a győzelemért ranked A-B foglalás esetén.
foglalod a kitűzött célt, aztán ha megvan, nyomás a másik pont felé, közben torpedózni és ha érdemes gyújtani persze. nem érdemes leállni párbajozni DD-vel, meg kell őket csak világítani a cirkálóknak. ha vannak :) nyilván beüt néha egy muszáj 1-1 párbaj.
ha nem dmg-re mész, hanem foglalásra/védésre, sokszor többet tehetsz a győzelemért, mint egy csatahajóval...

Egyetértek teljes mértékben!
Lehet ezt a dühöngőben kellett volna írnom. Nem igaz, hogy a DD-knek muszáj megdögleni! Nem érti, hogy ha végig 'világítja' a csatát többet érhet mint ha talál két torpedója, és elpusztul! A csatahajó meg - amit eltalált - megy tovább és sebez! És nyernek. Élete árán is meg kell valakit torpedózni, vagy sikerül vagy nem, de esélyes, hogy mivel közel megy el fog pusztulni!
Northern Lights pályán mentem egyet rombolóval. Gondoltam kipróbálom. Valamelyik csapattárs, gondolom űzi az ipart egy ideje, szólt, hogy mindenki az 'A'-ra romboló - én - a 'B'-re. Ők védték az 'A' pontot én foglaltam a másikat. Ellenfél összezavarodott eloszlott. Szépen el is vesztették a csatát!
Ennyi!!
Utolsó szerkesztés: 7 éve 9 hónapja kg1003 által.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Szete58, Corvinus, BigaC

Több
7 éve 9 hónapja #35366 Írta: SirHiggins
SirHiggins válaszolt a következő témában: Kérdés
Ha valami nem megy, akkor kenjük a WG-re, MM-re, RNG-re...bármire, csak mi nem vagyunk bénák.
Nyilván :lol:

By the way, én azt hiszem maradok a hétvégi kora reggeli rankedelésnél. Hétköznap esténként valahogy nem akar menni rendesen :sick:
A következő felhasználók mondtak köszönetet: kg1003

Oldalmegjelenítési idő: 0.287 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.