- Köszönetek: 148
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
GaiusHun írta: Hát engem durván szívatott a wg tegnap, 4 óra játék, kezdtem 7 ranked 1 csillag, végeztem 7. ranked 0 csillag. A legtöbbször már a leosztás alapján meg lehetett mondani, ki nyer... pl: egyik oldalt 3 Fiji+1 Belfast, másik oldalt 3 Belfast egy Atlanta... szerintetek melyik oldal nyert?
Nálam a Belfast/Fiji/Shiratsuyu a nyerő trió. Tegyük hozzá, ez a dd beteg, ha ez nem kap nerfet, akkor komoly baj van.
Belfast és Fiji esetében is számos alkalommal szedtek ki ködből, és nem vágtam miért, addig amíg én magam is mérgemben be nem mentem a stock Shiratsuyu-val, piros kaptányi skillekkel. Azonban a torbedo boost-al kidobható 16 db torpedó nagyon beteg, egyszerűen aki füstben áll, az nem tudja kikerülni ezt a torpedó salvot, ezzel a hajóval hihetetlen módon lehet befolyásolni a csatát. Egyszerűen befogsz egy szorost ahol várható az áthajózás, oszt jó napot. Nagyon ritka, hogy az a salvo nem sebez... pedig nekem még az alap torepedó van, ami lassabb.... ráadásként 6 skillpontos kapitánnyal.
Egyetértek teljes mértékben!rombival sokat lehet tenni a győzelemért ranked A-B foglalás esetén.
foglalod a kitűzött célt, aztán ha megvan, nyomás a másik pont felé, közben torpedózni és ha érdemes gyújtani persze. nem érdemes leállni párbajozni DD-vel, meg kell őket csak világítani a cirkálóknak. ha vannak nyilván beüt néha egy muszáj 1-1 párbaj.
ha nem dmg-re mész, hanem foglalásra/védésre, sokszor többet tehetsz a győzelemért, mint egy csatahajóval...
Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.