Rangsorolt csaták / Ranked Battles

Több
7 éve 9 hónapja #35214 Írta: leopardusz
leopardusz válaszolt a következő témában: Kérdés
érdemes az autopilótát kivenni... engem rendszeresen belevitt a földbe :angry: Amikor két száraz közt át kellett menni, egyikhez jóval közelebb lévén, csak a másik irány felé lehetett (volna) normálisan manőverezni, mondjuk jobbra, akkor a hülye gép rendszeresen balra fordult a szorosban és partra futtatott.... :woohoo:
először kikapcsoltam a full segitőt, csak a távcső alatti maradt meg, majd ki lett dobva az egész :evil:

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
7 éve 9 hónapja - 7 éve 9 hónapja #35221 Írta: VoiceOfTheVoiceless
VoiceOfTheVoiceless válaszolt a következő témában: Kérdés
Autópilóta ki van véve már kezdetek óta, de még sem értem, hogy miért akadok fenn, főleg egy rombolóval. Mondjuk lehet, mivel eléggé koros a gépem, valami nem jelenik meg az alacsonyabb grafikai beállítások miatt, de azért még is csak az lenne oké, ha normálisan kidolgoznák. Szorult helyzetben voltam, mert 15 torpedó jött felém, és csak egy teljes kanyarral lehetett kikerülni neighbours-ön speedboost-al együtt.
Látszólag meg lehetett volna a kanyar, mikor a sziget mellé értem már egyenseben volt a hajó, és menekültem, mert a szélső két torpedó még mindig veszélyesen közel volt, de meg lehetett volna úszni ha nem lassít be a sziget. És szerintem nem értem neki a hajóval.
Külön érdekes, amikor eltalált a torpedó egyből elengedett a sziget és a képeken is látszik, hogy hol kötöttem ki.
Mellékletek:
Utolsó szerkesztés: 7 éve 9 hónapja VoiceOfTheVoiceless által.

Több
7 éve 9 hónapja #35224 Írta: HardcorePunk
HardcorePunk válaszolt a következő témában: Kérdés
Uhh na most ezidáig 12-ről zsinórban felmentem 10 re. Itt már tényleg tudnak a gamerek :)
Végre normálisan összemérheted a tudásod elit/tapasztalt játékosokkal.
Dobok pár képet. Mai teljesítmény 1. csata bukó, többi 5 zsinórban win eddig :)

Jujj de izgulok
Mellékletek:

• vcsaba1968
  • Látogató
  • Látogató
7 éve 9 hónapja - 7 éve 9 hónapja #35225 Írta: vcsaba1968
vcsaba1968 válaszolt a következő témában: Kérdés

VoiceOfTheVoiceless írta: Autópilóta ki van véve már kezdetek óta, de még sem értem, hogy miért akadok fenn, főleg egy rombolóval. Mondjuk lehet, mivel eléggé koros a gépem, valami nem jelenik meg az alacsonyabb grafikai beállítások miatt, de azért még is csak az lenne oké, ha normálisan kidolgoznák. Szorult helyzetben voltam, mert 15 torpedó jött felém, és csak egy teljes kanyarral lehetett kikerülni neighbours-ön speedboost-al együtt.

Látszólag meg lehetett volna a kanyar, mikor a sziget mellé értem már egyenseben volt a hajó, és menekültem, mert a szélső két torpedó még mindig veszélyesen közel volt, de meg lehetett volna úszni ha nem lassít be a sziget. És szerintem nem értem neki a hajóval.
Külön érdekes, amikor eltalált a torpedó egyből elengedett a sziget és a képeken is látszik, hogy hol kötöttem ki.

Ebben én azt látom hogy neki sodrodtál a szigetnek.A WG gondot forditott arra hogy alja is van a tengernek és nem hirtelen mélyül mint a Tisza.
Utolsó szerkesztés: 7 éve 9 hónapja vcsaba1968 által.

• vcsaba1968
  • Látogató
  • Látogató
7 éve 9 hónapja #35226 Írta: vcsaba1968
vcsaba1968 válaszolt a következő témában: Kérdés

ez azért igy esélytelen volt.
Mellékletek:

Több
7 éve 9 hónapja #35227 Írta: BigaC
BigaC válaszolt a következő témában: Kérdés
a fene se gondolta volna, hogy pont a Leningráddal nyerek/nyerünk.

Oldalmegjelenítési idő: 0.312 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.