- Köszönetek: 1654
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
Ebben én azt látom hogy neki sodrodtál a szigetnek.A WG gondot forditott arra hogy alja is van a tengernek és nem hirtelen mélyül mint a Tisza.VoiceOfTheVoiceless írta: Autópilóta ki van véve már kezdetek óta, de még sem értem, hogy miért akadok fenn, főleg egy rombolóval. Mondjuk lehet, mivel eléggé koros a gépem, valami nem jelenik meg az alacsonyabb grafikai beállítások miatt, de azért még is csak az lenne oké, ha normálisan kidolgoznák. Szorult helyzetben voltam, mert 15 torpedó jött felém, és csak egy teljes kanyarral lehetett kikerülni neighbours-ön speedboost-al együtt.
Látszólag meg lehetett volna a kanyar, mikor a sziget mellé értem már egyenseben volt a hajó, és menekültem, mert a szélső két torpedó még mindig veszélyesen közel volt, de meg lehetett volna úszni ha nem lassít be a sziget. És szerintem nem értem neki a hajóval.
Külön érdekes, amikor eltalált a torpedó egyből elengedett a sziget és a képeken is látszik, hogy hol kötöttem ki.
Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.