Rangsorolt csaták / Ranked Battles

Több
7 éve 9 hónapja #35265 Írta: HardcorePunk
HardcorePunk válaszolt a következő témában: Kérdés
Na, tegnapi összesítésben 10 ről felbuktam 11 0 csillagra... Minden szerencsém elhagyott, de lehet hogy a sok pálinka miatt mentem összevissza :) A késő estére már nem nagyon emlékszem...

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
7 éve 9 hónapja - 7 éve 9 hónapja #35268 Írta: llw99
llw99 válaszolt a következő témában: Kérdés

vonKurz írta:

llw99 írta:

Hipper23 írta: NAh megvan a rank5. Itt lesz egy kis pihenő azt hiszem, mert sokat (perceket) kell várni a csatára kevés a játékos.

Egy "állat" vagy Hipper23, de csak szigorúan jó értelemben... :)
Gratulálok a Rank5-höz,nem vagy semmi... :woohoo:

nem nehéz rank1-t osszeszedni, az a trukk, hogy ha veszt az ember, mindig top1 xp-n kell álni, tényleg nem gond.
mondjuk nekem ma egyszer sem sikerult, mármint nem a vesztés, mert az tobbszor is :blush:

Az elméletet én is tudom: győzni vagy legjobb vesztesnek lenni,de a gyakorlat sokszor más... :whistle:
Múlt rankedben rank7-től 1 csillagra voltam amikor olyan bukó széria jött,hogy 12 végére visszaestem,azután meg 12-11 között toporogtam a ranked időszak végéig. Szóval most sem hiszem,hogy ha eljutok 1 számjegyű ranked fokozatra,hogy sokáig ott tart majd a rendszer. A "kötelező" cél igy a rank 10 meglegyen, illetve a 2 csillagos zászló... :)
Utolsó szerkesztés: 7 éve 9 hónapja llw99 által.

Több
7 éve 9 hónapja #35269 Írta: Mydgard
Mydgard válaszolt a következő témában: Kérdés
Vegzetes torpedo mezo... :lol:

Több
7 éve 9 hónapja - 7 éve 9 hónapja #35287 Írta: Jan2_Hun
Jan2_Hun válaszolt a következő témában: Kérdés
Sziasztok. a 10. szinttől mi változik, kb 5ször pattantam vissza:( nem vagyok elég jó?
Más taktika kell? Mahan skillekkel sikeresen eljutott 2 nap alatt a 10. szintre de itt csak topogok egyet
előre kettőt hátra :evil:
Utolsó szerkesztés: 7 éve 9 hónapja Jan2_Hun által.

Több
7 éve 9 hónapja #35290 Írta: ledgeri
ledgeri válaszolt a következő témában: Kérdés
Érdekes módon tényleg érezhetőek a ligák közti különbségek.
Amíg 10 felett kb top XP-s voltam 3-4/5 és mindenki egyap-re ment bármilyen DD-vel, addig 10 alatt az első meccs olyan HardCore tactics volt, hogy csak lestem 90 fokban egyszerre érkező torpedók DD-kről meg hasonlók... Aztán vissza állt "normálisra" de azért érezhető a másság. Érdemes átgondoléni a taktikát.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: vonKurz, Jan2_Hun

Több
7 éve 9 hónapja #35315 Írta: BigaC
BigaC válaszolt a következő témában: Kérdés

Justice írta: Ma végre meglett az r12, 3-4 csatából 14-ről. Nálam az a trükkje az előrehaladásnak,hogy már csak rombolóval megyek. Valamiért a japó rombi mindig szerencsét hoz és nagyobb a sebzésem is,mint bármivel rangsoroltban, ami azért ciki.

én is így tapasztalom.
de talán azért is így van, mert rombival sokat lehet tenni a győzelemért ranked A-B foglalás esetén.
foglalod a kitűzött célt, aztán ha megvan, nyomás a másik pont felé, közben torpedózni és ha érdemes gyújtani persze. nem érdemes leállni párbajozni DD-vel, meg kell őket csak világítani a cirkálóknak. ha vannak :) nyilván beüt néha egy muszáj 1-1 párbaj.
ha nem dmg-re mész, hanem foglalásra/védésre, sokszor többet tehetsz a győzelemért, mint egy csatahajóval...
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Jan2_Hun

Oldalmegjelenítési idő: 0.304 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.