Rangsorolt csaták / Ranked Battles

Több
7 éve 9 hónapja #35161 Írta: leopardusz
leopardusz válaszolt a következő témában: Kérdés
Csak azért kérdem, mert az előző, 8as rankedben a végén a Bensonok arattak, a DD irtó meg gyujtogató gyorstüzelőik miatt...

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

• vcsaba1968
  • Látogató
  • Látogató
7 éve 9 hónapja #35165 Írta: vcsaba1968
vcsaba1968 válaszolt a következő témában: Kérdés
A Benson azért jobb.

Több
7 éve 9 hónapja #35174 Írta: vonKurz
vonKurz válaszolt a következő témában: Kérdés

GaiusHun írta: Na de Fiji, azt hiszem a képek önmagukért beszélnek, :love: Kraken :evil:

én is pont ezt akartam mondani :)

én tolom még Gneivel a napi szorzót, változó hatásfokkal, nem sebzek sokat, de túlélem, és tankolok a tobbieknek. felraktam rá a kapitányos radart, látom merre van a dd, az is hasznos közben...

van még Hiryu vadász setuppal, azért meglepődnek a Saipanok, kaptam már el néhányat, kár, hogy nincs mellé néhány torpedos rajom :P

+ Myoko. jó, ha elmúlik a Belfastról a fust, akkor nem jó neki :) éppen csak beértem a rank10-re, lehet majd változik, de egyenlőre kimondottan hasznos hajónak tartom, kemény, 6*10km torpedo tud a fustben, csak sosem szabad megállni vele, akkor nem lesz baj...
Mellékletek:
A következő felhasználók mondtak köszönetet: vcsaba1968

Több
7 éve 9 hónapja #35175 Írta: BigaC
BigaC válaszolt a következő témában: Kérdés
hát én nem tudom, hogy az előző rankedben hogy értem el 62% wr-t és 10-es szintet.
most képtelen vagyok a 15-nél feljebb menni.

Több
7 éve 9 hónapja #35176 Írta: Hipper23
Hipper23 válaszolt a következő témában: Kérdés
Találós kérdés:

Nagatoval 103K sebzéssel negyedik (4.) lettem a csapatban, mégis kikaptunk, hogy lehet ez? :)

Több
7 éve 9 hónapja #35178 Írta: vonKurz
vonKurz válaszolt a következő témában: Kérdés

Hipper23 írta: Találós kérdés:

Nagatoval 103K sebzéssel negyedik (4.) lettem a csapatban, mégis kikaptunk, hogy lehet ez? :)

túzott udvariasság ? lassan illene elfelejteni már ezt a fraglopás csúnya dolgot, és befejezni amit elkezdtetek :)

ui, nálam meg semmi különös, csak a dolgos hétköznapok... mondjuk ez k-a jó csata volt, nem sokat hagytak nekünk a többiek, de a 3 dd tette amit kell, húzták a capra a fustcsíkot gondolkodás/kérés nélkül, ha egyiknek elfogyott, szólt előtte, már jött is a másik, nem is emléxem mikor volt utoljára ennyire jó csatám, nem a személyes eredmény tekintetében, hanem mennyire szépen dolgozott alánk a 3 dd...

7-0 lett a vége...

Mellékletek:

Oldalmegjelenítési idő: 0.315 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.