Rangsorolt csaták / Ranked Battles

Több
7 éve 9 hónapja - 7 éve 9 hónapja #35104 Írta: ledgeri
ledgeri válaszolt a következő témában: Kérdés

kg1003 írta: Hát még ha a Fijit nem csórják el! De a japán haditengerészet egy havi torpedó ellátmányát ellőtted! ;)

A hajóban lévő csillagkapun keresztül jöttek... bár erről nem lenne szabad beszélnem.... :unsure:
Utolsó szerkesztés: 7 éve 9 hónapja ledgeri által.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Szete58

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
7 éve 9 hónapja #35106 Írta: SeahawkHUN
SeahawkHUN válaszolt a következő témában: Kérdés

VoiceOfTheVoiceless írta: Nagato lényegesen jobban használható mint a scharni meg a gneisenau jelenleg. Mint már Nik0nosz is írta, szembő is szépeket lehet sebezni szinte bármibe. Kerülni kell vele a túl közeli harcot, de a japánoknál kegyetlen jól működnek a 410-esek 8-14km között. Viszont a másodlagosait nem tartom sokra. AP helyett a HE lényegesen jobb lenne. Fordulni nem feltétlen kell a Német BB-k ellen, csak figyelni kell a torpedóira. Közelharcban pedig a 400-asok a colo-n is és a nagato-n is effektívebbek, simán 15k feletti salvo-kat lehet leadni még citadella nélkül is. A probléma a német vonalon a pontossággal van, amúgy valóban jók lennének. :)

Szeretem a Nagatot de erre a szezonra Gneisével tolom. Szerintem abszolút jó és nem panaszkodom a szórás miatt sem. A meccs elején sokszor oldalát mutatom a teljes tűzerőt kihasználva ha rámlőnek könnyen beszögelem mert gyors és pattannak. Pár citadellát ki lehet osztani kezdésnek aztán mehet az orrharc meg a torpedók. Eddig 114k volt a legjobb sebzésem de hozza a 70-80k t majdnem minden meccsen. A japánnál és az amcsinál is az a baj szerintem ,hogy 5-7k-val akkor is beüthetők ha be vannak szögelve.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Jaszon

Több
7 éve 9 hónapja #35107 Írta: BigaC
BigaC válaszolt a következő témában: Kérdés
minden "jobb" szubjektív.
a Nagato nagyobbat üt, de lassabban tölt, annak jó, aki szuperül céloz.
én nem annyira, nekem a Scharnhorst ezért jobban fekszik.
hiába 410 vs 280, kb. ugyanakkora sebzéseket szoktam tolni a kettővel.

Több
7 éve 9 hónapja #35108 Írta: Justice
Justice válaszolt a következő témában: Kérdés

BigaC írta: minden "jobb" szubjektív.
a Nagato nagyobbat üt, de lassabban tölt, annak jó, aki szuperül céloz.
én nem annyira, nekem a Scharnhorst ezért jobban fekszik.
hiába 410 vs 280, kb. ugyanakkora sebzéseket szoktam tolni a kettővel.

Én csak ma vettem észre, hogy a Scharnnak 3x3 lövege és kisebb kaliber,mint a Gneise (nyugi nincs Scharnom :D )
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Jaszon

Több
7 éve 9 hónapja #35110 Írta: Jaszon
Jaszon válaszolt a következő témában: Kérdés
Gneisével játszom én is,ma pont egy Nagatoval akaszkodtam össze.T betű és én voltam a szára,hiába a 410-es ágyú szemből nem igazán sebzett de én az oldalát rendesen csapattam.és a pontosságra se panaszkodhatók.Szerintem játékos függő ki hogyan tudja kihasználni az adott hajót.(megjegyzem a csata első 5 percében elment a hajó HP-jából 40-45k HP,torpedó rajzás által és még így is ő süllyedt :whistle: )
Mellékletek:

Több
7 éve 9 hónapja #35114 Írta: GaiusHun
GaiusHun válaszolt a következő témában: Kérdés
Na akkor én is jelentkezem :P toljuk a rankedet ezerrel, ez eddig azt kell mondjam, amit szinte mindenki lát, hogy a brit cirkálók uralják a mezőnyt. Ez alól kivételt képeznek a rombik, akit széttorpedózzák a füstöt :unsure: mert a saját cv és rombi persze ilyenkor nem spottol...

Alapvetően a Belfast az igásló, sérülékeny, de a radar és szonár, valamint a köd és a jó légvédelem azért igen hatékony páros, viszont nagyon átgondolt játék kell hozzá.

Na de Fiji, azt hiszem a képek önmagukért beszélnek, :love: Kraken :evil: A Fiji erőssége a hp feltöltés és a köd, a szonár hasznos kellék, és a torpedó is. A légvédelem gyengesége pedig komoly hátrány. Ködben mennie kell a szonárnak, mert a japó rombik előszeretettel szórják meg a ködöt.

Saipap, alapvetően vadász setup, és jönnek sorba a Tiszta égbolt kitüntetések. Ellenfele igazán saját maga, itt épen támadóval voltam, de hamar átálltam a vadászra. A gond az, hogy az 1 kötelék bombázó hamar elfogy, főleg ha flottát támadsz.

A fighter setup hatékony, mivel blokkolod az ellenfél cv játékosát, felderítesz, és támadod a sérülékeny brit cirkálókat, azonban a csapat hülyeségét egy jó játékkal sem tudod ellensúlyozni.... :whistle:

A következő felhasználók mondtak köszönetet: vcsaba1968, Hipper23, Justice

Oldalmegjelenítési idő: 0.344 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.