Rangsorolt csaták / Ranked Battles

Több
7 éve 9 hónapja #35089 Írta: VoiceOfTheVoiceless
VoiceOfTheVoiceless válaszolt a következő témában: Kérdés
Nagato lényegesen jobban használható mint a scharni meg a gneisenau jelenleg. Mint már Nik0nosz is írta, szembő is szépeket lehet sebezni szinte bármibe. Kerülni kell vele a túl közeli harcot, de a japánoknál kegyetlen jól működnek a 410-esek 8-14km között. Viszont a másodlagosait nem tartom sokra. AP helyett a HE lényegesen jobb lenne. Fordulni nem feltétlen kell a Német BB-k ellen, csak figyelni kell a torpedóira. Közelharcban pedig a 400-asok a colo-n is és a nagato-n is effektívebbek, simán 15k feletti salvo-kat lehet leadni még citadella nélkül is. A probléma a német vonalon a pontossággal van, amúgy valóban jók lennének. :)
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Jaszon, kg1003

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
7 éve 9 hónapja #35093 Írta: ledgeri
ledgeri válaszolt a következő témában: Kérdés

Jó volt egynek
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Hipper23, Gibbonmaki, kg1003

Több
7 éve 9 hónapja #35094 Írta: Nik0nosz
Nik0nosz válaszolt a következő témában: Kérdés

VoiceOfTheVoiceless írta: Viszont a másodlagosait nem tartom sokra. AP helyett a HE lényegesen jobb lenne.

Persze nem a BB-kbe lövi a nagy sebzést, de cirkálókat nagyon csúnyán meg lehet alázni. Oda nagoyn jó az AP. Még két rankeddel ezelőtt, mikor t7 volt, volt olyan hogy 10k-t lőttem myokon 3 km-ről aki fordult torpedózni, el is süllyedt. DD-kbe is lehet sebezni rendesen. Átlag 8-10k/meccs a másodlagosokkal az sokat tud számítani pluszban szerintem.

Több
7 éve 9 hónapja #35095 Írta: SgtBala
SgtBala válaszolt a következő témában: Kérdés

ledgeri írta:

Jó volt egynek

Kezet csókolhatnak a többiek :) Gratula !
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Jaszon

Több
7 éve 9 hónapja #35096 Írta: kg1003
kg1003 válaszolt a következő témában: Kérdés
Hát még ha a Fijit nem csórják el! De a japán haditengerészet egy havi torpedó ellátmányát ellőtted! ;)

Több
7 éve 9 hónapja #35097 Írta: Justice
Justice válaszolt a következő témában: Kérdés
Ma 5-6 csatát mentem, egy kivételével mind bukó, szerintem 30e fölé egyszer sem ment a sebzésem, killjeim is voltak, de a füstben kempelő és mindig sziget mögött szunyókáló csapattársak... Mára becsukom a netet, elegem van.

Oldalmegjelenítési idő: 0.268 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.