- Köszönetek: 193
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
BigaC írta: Jó a Nagato, szerettem is, de a sok Scharnhorst és Gneisenau között általában azt látom, hogy veszít.
Mégpedig a lassúsága miatt, töltésben és haladásban is.
Scharnhorsttal több Nagato-t szedtem úgy ki, hogy csak orromat mutatva megközelítettem és kitorpedóztam.
Hmmm, akkor igen... 5.8?? Nekem 6.4 az ezzel Úgy tűnt, h szépen tudom villantani az összes többit... Ugye a sok prém DD mind nagyobbakNik0nosz írta: Shiratsuyunak sztem jobb a camoja, de nem vagyok biztos benne. Nekem 5,8 km vele a concealment.
Nik0nosz írta: Engem egyszer sem tudtak még kitorpedózni német BB-k kifordulok mielőtt beérhetne, igaz kockáztatom a citadelt, de a scharn kicsi kalibere miatt nem fog túl nagy sebzést belém vágni, ha megfordultam onnantól kezdve meg a másodlagosok adnak neki plusz a 410 mm még szemből is 10k-t tud 6-7 km-en. Ettől függetlenül nyilván nem a német BB-k jelentik a fő áldozatokat hanem a cirkálók, de kiegészítő sebzésnek kimondottan jók a másodlagosai. Most is 10k jött csak azokkal.
Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.