Rangsorolt csaták / Ranked Battles

Több
7 éve 9 hónapja #35024 Írta: VoiceOfTheVoiceless
VoiceOfTheVoiceless válaszolt a következő témában: Kérdés

leopardusz írta: Na, ez elég égő számomra... :lol: (igaz h még átképzés alatt a kapitány) Mennyit sebeztél? Grat a megmaradt csillagodhoz ;)

Pontosan ez az amire panaszkodtam az előző szezonban. Hogy szinte lehetetlen DD-n kívül mással első lenne vereségnél, mert akkora a DDk xp szorzója. Mondjuk átálltam a sötét oldalra, és én is egy shiratsuyu-t használok a Nagato mellett :D

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
7 éve 9 hónapja - 7 éve 9 hónapja #35025 Írta: PzPuma
PzPuma válaszolt a következő témában: Kérdés

Gabe12 írta: Talán egy kis segítség annak aki még nem tudja, hogy MIVEL fogjon neki:

Ranked Season 6: The Best Ships

Szerintem nagyon tud a srác, de persze mindenkinek megvan a lehetősége, hogy szabadon döntsön.
B)

Na ez a baj hogy sokan megnézik majd húúúúúúú de OP és f@sza az a hajó ! felkiáltással lépnek be a csatába és azután csak a csapatot hagyják a kakiban...
Elsőként talán azt kellene felmérni hogy melyik hajótípussal is tudok játszani ? és ezután választani hajót rankedre....

VoiceOfTheVoiceless írta: Pontosan ez az amire panaszkodtam az előző szezonban. Hogy szinte lehetetlen DD-n kívül mással első lenne vereségnél, mert akkora a DDk xp szorzója.

;)
Utolsó szerkesztés: 7 éve 9 hónapja PzPuma által.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: sgt_dog, Palee1987

Több
7 éve 9 hónapja - 7 éve 9 hónapja #35029 Írta: sgt_dog
sgt_dog válaszolt a következő témában: Kérdés
Valami hasnlót akartam én is írni:) Az ilyen Flamu félék Erievel is szétszedik a népet,neki mindegy mivel megy csatába:)Nem füstöt ,ddket kellene kitiltani,meg a jó hajókat keresgélni,hanem valami limitet kitalálni ami alatt nincs ranked :P legyen az pr,átlagsebzés, iq, mindegy csak távoltartsa a nagyon hülyéket.:) ilyen meg ugye nem lesz mert a wgnek nem üzlet.:)
Utolsó szerkesztés: 7 éve 9 hónapja sgt_dog által.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: DragonZ

Több
7 éve 9 hónapja #35030 Írta: leopardusz
leopardusz válaszolt a következő témában: Kérdés
Nem kell aggódni, 8 alatt már nem lesznek ilyenek, nyugodtan vért izzadhatsz... :evil: :lol:

Több
7 éve 9 hónapja #35032 Írta: vonKurz
vonKurz válaszolt a következő témában: Kérdés

sgt_dog írta: Valami hasnlót akartam én is írni:) Az ilyen Flamu félék Erievel is szétszedik a népet,neki mindegy mivel megy csatába:)Nem füstöt ,ddket kellene kitiltani,meg a jó hajókat keresgélni,hanem valami limitet kitalálni ami alatt nincs ranked :P legyen az pr,átlagsebzés, iq, mindegy csak távoltartsa a nagyon hülyéket.:) ilyen meg ugye nem lesz mert a wgnek nem üzlet.:)

elviekben erre találták ki a rankedet, hogy idővel tuljutsz a nalad kisebbeken, es a tizes rank alatt már nagyon sokat fog javulni minden jatekos tudasa...

kg1003 írta: el is menne ez a füstölés, ám valahogy ebben a csatamódban a bujkálás sziget mögött, vagy füstben megy nagyon. Megfigyeltem, hogy a csata feléig minden játékos megvan. A sima csatában ilyenkorra már erős fogyás tapasztalható a játékosállományban.

igazából erről van szó. tényleg :) hogy idovel olyanokkal jatszol akik gondolkodnak is, meg celozni is tudnak :)
A következő felhasználók mondtak köszönetet: leopardusz, Jaszon

Több
7 éve 9 hónapja #35033 Írta: BigaC
BigaC válaszolt a következő témában: Kérdés
hát a Scharnhorst tényleg egy ranked-állat

Mellékletek:
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Mydgard, llw99

Oldalmegjelenítési idő: 0.318 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.