- Köszönetek: 405
Pontosan ez az amire panaszkodtam az előző szezonban. Hogy szinte lehetetlen DD-n kívül mással első lenne vereségnél, mert akkora a DDk xp szorzója. Mondjuk átálltam a sötét oldalra, és én is egy shiratsuyu-t használok a Nagato mellettleopardusz írta: Na, ez elég égő számomra... (igaz h még átképzés alatt a kapitány) Mennyit sebeztél? Grat a megmaradt csillagodhoz
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
Na ez a baj hogy sokan megnézik majd húúúúúúú de OP és f@sza az a hajó ! felkiáltással lépnek be a csatába és azután csak a csapatot hagyják a kakiban...Gabe12 írta: Talán egy kis segítség annak aki még nem tudja, hogy MIVEL fogjon neki:
Ranked Season 6: The Best Ships
Szerintem nagyon tud a srác, de persze mindenkinek megvan a lehetősége, hogy szabadon döntsön.
VoiceOfTheVoiceless írta: Pontosan ez az amire panaszkodtam az előző szezonban. Hogy szinte lehetetlen DD-n kívül mással első lenne vereségnél, mert akkora a DDk xp szorzója.
sgt_dog írta: Valami hasnlót akartam én is írni:) Az ilyen Flamu félék Erievel is szétszedik a népet,neki mindegy mivel megy csatába:)Nem füstöt ,ddket kellene kitiltani,meg a jó hajókat keresgélni,hanem valami limitet kitalálni ami alatt nincs ranked legyen az pr,átlagsebzés, iq, mindegy csak távoltartsa a nagyon hülyéket. ilyen meg ugye nem lesz mert a wgnek nem üzlet.
kg1003 írta: el is menne ez a füstölés, ám valahogy ebben a csatamódban a bujkálás sziget mögött, vagy füstben megy nagyon. Megfigyeltem, hogy a csata feléig minden játékos megvan. A sima csatában ilyenkorra már erős fogyás tapasztalható a játékosállományban.
Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.