Rangsorolt csaták / Ranked Battles

Több
7 éve 9 hónapja #34997 Írta: leopardusz
leopardusz válaszolt a következő témában: Kérdés
A Colo lassúsága nem igazán hátrány rankedben, a közép megvár... B)
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Jaszon

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
7 éve 9 hónapja #35001 Írta: SeahawkHUN
SeahawkHUN válaszolt a következő témában: Kérdés
Én megoldanám a füst problémát egyszerűen.
Lehet füst. A füsben álló hajó láthatatlan lenne de nem is látna semmit és spotolni sem lehetne neki így meg is ölnék ezt a füsböl lövöldözős szarságot.
Ez ,hogy perceket üldögél és éget egy szaros Belfast a füstben aztán mire lejár újra is tudja nyomni nevetséges.
Ebben nincs semmi tudás egyszerűen nyomkodja a skilljeit és kész.
Más cirkálósok érdekes módon füst nélkül is tudnak jó köröket menni minden tiszteletem nekik!
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Jaszon

Több
7 éve 9 hónapja #35002 Írta: vonKurz
vonKurz válaszolt a következő témában: Kérdés

SeahawkHUN írta: Ebben nincs semmi tudás egyszerűen nyomkodja a skilljeit és kész.
Más cirkálósok érdekes módon füst nélkül is tudnak jó köröket menni minden tiszteletem nekik!

rengeteg verzióban hallottam már, túl erős a dd, láthatatlanul küldi a torpedó spamet, nemhogy kiálna mint férfi a férfival, 127mm vs 460, 15mm páncél vs 300mm. na, jöjjön ha akar, ehelyett spamel a szemétláda. mondjuk a Khabarovsk az nem, az szétlövi a BB-t 130mm-s ágyúval, az milyen már, mekkora szemétség.

a belfast talán erős, nemtom, nem volt még. a Fiji viszont nem tud ugy játszani mint egy Myoko, vagy egy Pensacola, mert széttépik, nem arra való.

a radaron meg nem sírni kell, hanem tudomásul venni. meg a sonart is. meg azt is, hogy lehet feltenni olyan cuccot, amitől többet lövök ágyúval, meg olyant is, amelyikkel messzebbről látom a torpedot, vagy tudom a sziget melyik oldalán jon ki a rombolo. vagy lehet olyant, amivel jobban le tudom loni a repuloket, aztan mindenki dontse el, hogy melyik a fontosabb...
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Jaszon, kg1003

Több
7 éve 9 hónapja #35006 Írta: Jaszon
Jaszon válaszolt a következő témában: Kérdés
Én sem szerettem a DD-ket de viszont tisztelem a vele játszót ,gyönge páncél kevés HP másként nem is tudd játszani mint lopakódva füstöt fújva.Van térkép látod merre ment,nem kell arra felé boklászni ;) Gein kigyúrt másodlagosa így is rendszeresen meglepi őket.Szárazföldi alakulatnál ők lennének a mesterlövészek,lopakódva rejtőzve álcázva harcolna.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Gibbonmaki, kg1003

Több
7 éve 9 hónapja #35009 Írta: kg1003
kg1003 válaszolt a következő témában: Kérdés

Grievous írta: BB-kből melyiket érdemesebb használni?
Mindegyikkel volt már dolgom eddig randomban:

Coloradot én azért nem választanám, mert lassú, cserébe a légvédelme viszonylag jó, ha cv is van a csatában, de gondolom ez nem túl gyakori még

Nagato: 4 torony, 410mm-es ágyúk, sok erősséget végül is, nem tudok felhozni

Gnei: 3 torony, 2 torpedó.

Utóbbi kettőn gondolkodok, hogy melyiket kéne visszavenni, csak új kapitány is kéne.

Én a Gneivel nyomom, illetve mentem egy-egy kört Nagatoval és Myokoval.
A Gnei most a legtöbbet futtatott hajóm, összecsiszolódunk, így ezért. Ja! Még csak egyszer volt CV, igaz kipécézett, de "lebeszéltem" ;)

Több
7 éve 9 hónapja #35011 Írta: kg1003
kg1003 válaszolt a következő témában: Kérdés

Jaszon írta: Én sem szerettem a DD-ket de viszont tisztelem a vele játszót ,gyönge páncél kevés HP másként nem is tudd játszani mint lopakódva füstöt fújva.Van térkép látod merre ment,nem kell arra felé boklászni ;) Gein kigyúrt másodlagosa így is rendszeresen meglepi őket.Szárazföldi alakulatnál ők lennének a mesterlövészek,lopakódva rejtőzve álcázva harcolna.

Persze ez egy ilyen taktika, meg ezt tudja a hajó. De el is menne ez a füstölés, ám valahogy ebben a csatamódban a bujkálás sziget mögött, vagy füstben megy nagyon. Megfigyeltem, hogy a csata feléig minden játékos megvan. A sima csatában ilyenkorra már erős fogyás tapasztalható a játékosállományban.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Jaszon, Gibbonmaki

Oldalmegjelenítési idő: 0.362 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.