- Köszönetek: 1654
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
SeahawkHUN írta: Ebben nincs semmi tudás egyszerűen nyomkodja a skilljeit és kész.
Más cirkálósok érdekes módon füst nélkül is tudnak jó köröket menni minden tiszteletem nekik!
Grievous írta: BB-kből melyiket érdemesebb használni?
Mindegyikkel volt már dolgom eddig randomban:
Coloradot én azért nem választanám, mert lassú, cserébe a légvédelme viszonylag jó, ha cv is van a csatában, de gondolom ez nem túl gyakori még
Nagato: 4 torony, 410mm-es ágyúk, sok erősséget végül is, nem tudok felhozni
Gnei: 3 torony, 2 torpedó.
Utóbbi kettőn gondolkodok, hogy melyiket kéne visszavenni, csak új kapitány is kéne.
Persze ez egy ilyen taktika, meg ezt tudja a hajó. De el is menne ez a füstölés, ám valahogy ebben a csatamódban a bujkálás sziget mögött, vagy füstben megy nagyon. Megfigyeltem, hogy a csata feléig minden játékos megvan. A sima csatában ilyenkorra már erős fogyás tapasztalható a játékosállományban.Jaszon írta: Én sem szerettem a DD-ket de viszont tisztelem a vele játszót ,gyönge páncél kevés HP másként nem is tudd játszani mint lopakódva füstöt fújva.Van térkép látod merre ment,nem kell arra felé boklászni Gein kigyúrt másodlagosa így is rendszeresen meglepi őket.Szárazföldi alakulatnál ők lennének a mesterlövészek,lopakódva rejtőzve álcázva harcolna.
Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.