Rangsorolt csaták / Ranked Battles

Több
7 éve 9 hónapja #34962 Írta: Novilol
Novilol válaszolt a következő témában: Kérdés
Az SHCHORS egyelőre bevált nekem. Minden meccsen hoz 100.000 sebzést, ami ált elég. 1 vereség, 4 győzelem, de rank 23ról vagy honnan, hosszú az út...

Mellékletek:

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
7 éve 9 hónapja - 7 éve 9 hónapja #34965 Írta: Samy_Hun
Samy_Hun válaszolt a következő témában: Kérdés
4 győzelem zsinórban, majd 3 vereség egymás után, aszem mára ennyi elég. Ha egyben marad a csapat akkor győzelem, ha bomlik akkor bukta. Minden csatát úgy kezdek, hogy beírom A vagy B, a bukónál 3 szor írtam be 1000 ?-el hogy melyik, majd indult az okoskodás, A, majd B, majd "anyádat nézd meg a B-n", aztán mégis csak a másik felé mentünk 2 en, mert 2 dd-nk csobbant az A-n, befoglaljuk a B-t, mentjük a menthetőt erre ment az anyázás, hogy mér mentünk külön... mikor elfordultam már csak 3 an voltunk életben... ilyen majmokkal esélytelen, de a 3 buktára csak egy csillag ment rá, az is épphogy. :)
Utolsó szerkesztés: 7 éve 9 hónapja Samy_Hun által.

Több
7 éve 9 hónapja #34973 Írta: Hipper23
Hipper23 válaszolt a következő témában: Kérdés
Hát én rank 9 3 csillagig jutottam. Ez a játék egy kalap sz*r lett. PErcekig 5 percekig állunk a füstben és csak állunk. Aki elveszti a türelmét és kimegy az halott. És csak állunk a füstben....

Na jó én nem állok a füstben én japán DD vel vagyok. Torpedozzuk a füstöt... keményen. Táncolunk az ellen ddivel, miközben a 2 csapat mint valami vásári céllövöldében célba lő ránk. Senki sem látszik... néha felvillan valaki... az instant focust kap aztán azonnal tünik el a jól kiszámított következő füstben.

És a bónuszjáték: sok radaros szar... mert kell ám egy füstölös cirkálóra radar is basszus hát persze mekkora ötlet. Így mégjobban táncolnak a DDk mert azon kívül, hogy egymást keressük 2 percenként van egy bonusz radaros körünk is amikor azért lőnek ránk mert most ingyen lehet a füstből lövöldözni.

Persze milyen qrva jó ez a radar is. Átmegy a hegyen is... kitalálták hogy legyen a füstnek ellenszere, de ezzel nem csak annak lett ellenszere, hanem a tereptárgyaknak is.

És akkor még CV nem volt a meccsben....

Ez egy igazi szenvedés, ez a játék már nem játék, hanem egy kalap kula. Miért nem lehet hagyni, ogy az emberek szépen halomra lőjék egymást?

De persze én skilltelen vagyok. Igen, nem vagyok képes jól játszani ezt az álljunk a füstben és ha valami néha felvillan arra lőjjünk játékot.... mert ez most a skill... meg időbe füstölni, meg nehogy kilógj a füstből... ez a skill... már nem az számít mennyire ismered a hajódat, tudsz e vele jól manőverezni csak ez: ne lógj ki a füstből. Ezért táncolok inkább DD-vel.... néha elkapni 2-3 hajót is ahogy tömörülnek a szaros füstjükben... ez az ami tartja bennem a lelket. Elrontották a kedvenc játékom nagyon...
A következő felhasználók mondtak köszönetet: leopardusz, Justice, Hundave85

Több
7 éve 9 hónapja #34974 Írta: VoiceOfTheVoiceless
VoiceOfTheVoiceless válaszolt a következő témában: Kérdés
Tapasztalatok:
Jobb mint az előző szezonbeli smoke háború, de még mindig messze van a jótól. Belfast-ok, Atlanták, CV-k megnehezítenek mindent, mert rombolóval folyamat világítasz, hiába neked van a legjobb camo-d. Csatahajóban ülve meg a szokásosat tapasztalom, de inkább az RNG-re vagyok mérges. 23 HP-n otthagyni egy rombolót aki később a csata végén megöl eléggé frustráló. Főleg úgy hogy 100k feletti sebzésed van és 3 killed, és rajtad kívül nem frag-elt senki semmit. És persze a match végén a saját cirkálónk nyögi be, hogy ők azért haltak meg mert én nem tankoltam. :cheer: Persze minden egyes alkalommal egy cirkálónak agyatlanul be kell rohanni és meghalni, amiről a csatahajóink tehetnek... :)
Ennel ellenére a haladás meg van, csak ne lenne az, hogy a wallet warrior team nyer állandó jelleggel, akár a képviselője vagyok akár nem. Talán aki még nem kezdte el azt ajánlom, hogy csatahajóval próbálkozzon.
Ja, és a Nagato jól adja a gneisenau-k ellen, emiatt ne aggódjon senki. :)
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Hipper23

Több
7 éve 9 hónapja - 7 éve 9 hónapja #34976 Írta: Hipper23
Hipper23 válaszolt a következő témában: Kérdés

VoiceOfTheVoiceless írta: Tapasztalatok:
Jobb mint az előző szezonbeli smoke háború, de még mindig messze van a jótól.

...

Talán aki még nem kezdte el azt ajánlom, hogy csatahajóval próbálkozzon.
Ja, és a Nagato jól adja a gneisenau-k ellen, emiatt ne aggódjon senki. :)

Az előző volt smoke háború akkor ez mi? Az előzőben a DDken kívül csak a Kutuzov füstölt (már az is sok volt), és volt belőlük 1-1 maximum. Most meg ilyen csaták: 3-3 Belfast/Fiji +2 DD. És állunk a füstben 5 perceket. Más cirkálót nem is látni... néha egy Schors. Rank10+ -ban még elvétve yorck/pensa de esélytelenek. Egyszerűen unalmasak a meccsek, ha nem DDben ülök. Ülünk a füstben mert ha kilógunk agyonlőnek és próbáljuk kinyírni a DDket. MArha izgi.

A csatahajót meg én csak annak ajánlom, aki képes rá, hogy kövessen füstölős CA-t vagy DD-t mert füst nélkül maximum sniperkedhetnél, ha nem mindenki vmi sziget mögött ülne a füstben. Nem mondom néha összejön egy jó meccs vele ha kevés a füst, de egyébként csak egy égetnivaló lomha dög minden BB.

Én DDsként mondom, hogy kivenném az összes füstöt a játékból. A dd-két is. A füst csak öli a játékot, a taktikának nem annak kéne lennie h két Belfast befüstöli magát elérhetetlen helyen (nem tudsz belőni, csak ha látod a hajót) és onnan felváltva radarozgat... ezt más játékokban wallhacknek és falon átlövésnek hívják. Itt mega játék alapja most.

Ja és nem tudom kinek tűnt fel, de kivették mindkét nyílt területes mappot... nehogy a belfastoknak ne legyen hol üldögélniük, és betettek egy olyan epicentert, aminél szarabbat el se tudok képzelni. NA ott szokott 10. percben süllyedni az első hajó... marha izgalmas szokott lenni...
Utolsó szerkesztés: 7 éve 9 hónapja Hipper23 által.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Justice, llw99

Több
7 éve 9 hónapja #34977 Írta: Justice
Justice válaszolt a következő témában: Kérdés
Na jah, ennyi füstöt... a matrózaim fele elhullik a belélegzett gázoktól mire valamire sor kerülne. Az még oké, hogy a DD-ken van füst, de azért cirkálókon+radar azért az eléggé leveri a játékot. Mondjuk ez is egy szép valótlan marhasága a játéknak, mert anno a ködfejlesztés nem az 5km-re lévő hajó elől rejtette el a hajókat (vagy nehezítette a rájuk való célzást), hanem jóval nagyobb távon... De ez a WG... Az mm-el vannak komoly bajok igazából.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Hipper23, llw99

Oldalmegjelenítési idő: 0.327 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.