Rangsorolt csaták / Ranked Battles

Több
7 éve 9 hónapja #34982 Írta: tyer82
tyer82 válaszolt a következő témában: Kérdés
Én megtartanám a füstöt, de aki füstben áll és a saját csapata spotol egy hajót neki, akkor azt max. csak a térképen lássa (lőni ne tudjon rá), vagy ha látja rendesen is, az ágyúk szórását a többszörösére venném (ugyan ez a helyzet, ha szonárral vagy radarral derítenék fel valakit, legyen megnövelve a szórás.
Tudom, ez egy árkád játé, de tényleg vicc, hogy a valóságban a leggyengébb, csak kiegészítő funkcióval bíró hajó osztályból csináltak szuper csatahajókat ( DD-k). Egyes osztályokat lebutítanak, "balanszolás" címen (Cv repülőit egy magányos hajó is leszedi röhögve, a csatahajók sebessége, töltése közel valóságos, de vicc, hogy egy olyan hajó, ami 2-3-szor több ágyúval rendelkezik, mint egy hasonló tier-es cirkáló, romboló, símán szarrá égetik és ehhez hasonlók).

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
7 éve 9 hónapja #34984 Írta: Mydgard
Mydgard válaszolt a következő témában: Kérdés
Megvettem... Elso korom vele. Ez teljesen elmebeteg hajo T7-ben. :woohoo: De sajnos egyedul itt se lehet nyerni...

A következő felhasználók mondtak köszönetet: llw99

Több
7 éve 9 hónapja #34986 Írta: Mydgard
Mydgard válaszolt a következő témában: Kérdés
2. kor. Meg ezt az egyet, aztan nem folytatom. :lol:

A következő felhasználók mondtak köszönetet: llw99

Több
7 éve 9 hónapja #34988 Írta: kg1003
kg1003 válaszolt a következő témában: Kérdés
Mindenkivel egyetértek aki a sok füstre panaszkodik! Olyan füst volt a pályán, hogy az ellenséges Scharnhorst 3,2 km-re bukkant ki velem szemben! :blink: Mindketten meglepődtünk, mert én a jóval mögötte levő hajót inzultáltam. Sőt az is érdekes, hogy 6-tól 82-ig marad HP egy hajóban, és utána eltalálhatatlan. Amúgy nem tudom mi a poénja ennek a csata módnak. A hajók nagy része bujkál a szigetek mögött, nehogy lekarcolódjon a festék. Áll az agyatlan és nem segít, várja, hogy majd én szarrá lövök mindenkit, és nyerünk! Mert ugye én meg nem szoktam bujdosni mint Kun Béla, hanem neki az ellennek és durr bele!
Vagy én nem értem ezt a csata módot? :(
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Jaszon

Több
7 éve 9 hónapja #34992 Írta: Flaged
Flaged válaszolt a következő témában: Kérdés
Japo robival szoktam menni.Többnyire jönnek velem a kijelölt bázis felé.Mikor beérnek ők is, nyomom nekik a füstöt és indulok cserkelni valamelyik oldalról és persze spotolom nekik a célpontokat.Mikor látom,hogy az ellen is nyomja a füstöt és tömörülnek a hajók odabent indul a torpedó függöny oldalról.De szeretem hallani,mikor becsapódnak a torpik egymás után a füstben.Tegnap este egy ilyen manőver alkalmával( 8-km 3x3 szűken) a kilenc torpiból hat találat volt a füstben. :ohmy: (Ebből egy süllyesztés.1 ca)Ezen én is meglepődtem.Jött is az anyázás a túloldalról.Na az a csapat utána nem sunnyogott többet a füstben.Inkább a szigetek mögött bujkáltak.Egyesével szépen össztűzzel levadásztuk őket. :cheer:
Szerencsére eddig a lámák mindig a vörösök között voltak.17 röl indultam és 12-ig jutottam.15 menetből csak 3 bukó volt.Az első 8 győzelem zsinórban volt.Eddig nekem jól alakul a ranked.Eddig....
A következő felhasználók mondtak köszönetet: llw99, Jaszon

Több
7 éve 9 hónapja #34996 Írta: Grievous
Grievous válaszolt a következő témában: Kérdés
BB-kből melyiket érdemesebb használni?
Mindegyikkel volt már dolgom eddig randomban:

Coloradot én azért nem választanám, mert lassú, cserébe a légvédelme viszonylag jó, ha cv is van a csatában, de gondolom ez nem túl gyakori még

Nagato: 4 torony, 410mm-es ágyúk, sok erősséget végül is, nem tudok felhozni

Gnei: 3 torony, 2 torpedó.

Utóbbi kettőn gondolkodok, hogy melyiket kéne visszavenni, csak új kapitány is kéne.

Oldalmegjelenítési idő: 0.285 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.