Rangsorolt csaták / Ranked Battles

Több
7 éve 9 hónapja #35013 Írta: DragonZ
DragonZ válaszolt a következő témában: Kérdés
Ez nagyban függ a dd-től is. Az utolsó kanyarban én voltam egyedül dd-vel ami ritka és így igen értékes voltam. Mentem a megbeszélt capre és nem nyomtam füstöt , bízva követő cirkálókban és 2 bb-ben. Az eredmény 125 hp-m maradt az ellenfél vesztett egy belfastot és egy shirat. 125 hp -vel befoglaltam a másik capet míg a többiek védtek , majd nyomás vissza spottolni nekik. Egy idióta coloradós volt aki megpróbált "üldözni" egy nagatot és egy ruszki cirkálót. Na ő volt a csata egyedüli vesztese a részünkről.

Engem nem a füst zavar igazán, hanem a sok nyomorult aki jön rankedre és a chaten megkérdezi , hogy mit kell csinálni epicenter módban, mert ő még ilyet nem látott. :S
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Jaszon, kg1003

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
7 éve 9 hónapja - 7 éve 9 hónapja #35014 Írta: Hundave85
Hundave85 válaszolt a következő témában: Kérdés
Szerintem a legjobbak a nagy tűzgyorsaságú cirkálók: Shchors , Atlanta, Fiji, Belfast, pláne az angolok a füst miatt. A pályák kicsik, tömörülés van, a dd-ket ezekkel percek alatt ki lehet szedni, aztán jöhet a többi (akár torpedókkal). Nekem az eddigiek alapján még talán a Hiryu hasznos, spottolni és sebezni is tökéletes. Viszont a bbk gondban szoktak lenni, kicsi a hely nekik.
De itt is annyi az idióta, mint a normál csatákban....
Utolsó szerkesztés: 7 éve 9 hónapja Hundave85 által.

Több
7 éve 9 hónapja #35015 Írta: sgt_dog
sgt_dog válaszolt a következő témában: Kérdés
Hála az égnek,hogy hétvége van...tegnap 20 csatával rank 16ról lementem 11re.Ma 11ről 14 csata kellett,hogy 10re lépjek,és visszabukjak. Nagatoval,Shchorssal megyek,mindkettő jó.Nem a füst zavar,hanem hogy pl, cv játékosok 90%-a majom...fogggalma nincs micsináljon...de hozza a kurva Saipanját,és a térkép szélén keresgeti a másik cvt.....Tegnap tök jó köreim voltak ennyi csapatjátékot az összes szezonban nem láttam,dd-k füstös cirkálók rejtegették a bb-ket,ment a fókusz,nem voltak"majd én egyedül hozom a másik oldalt " warriorrok,tök jó volt...ma meg...
Az meg külön jó,ma 3 olyan csatám volt,hogy az ellen csapatba összesorsolt klántagokat...Flinttel meg tuti nem valami hobbi klánból jöttek...kicsit lejt így a pálya..

Több
7 éve 9 hónapja #35017 Írta: Gabe12
Gabe12 válaszolt a következő témában: Kérdés
Talán egy kis segítség annak aki még nem tudja, hogy MIVEL fogjon neki:

Ranked Season 6: The Best Ships

Szerintem nagyon tud a srác, de persze mindenkinek megvan a lehetősége, hogy szabadon döntsön.
B)
A következő felhasználók mondtak köszönetet: llw99, Jaszon

Több
7 éve 9 hónapja #35021 Írta: VoiceOfTheVoiceless
VoiceOfTheVoiceless válaszolt a következő témában: Kérdés

Hipper23 írta:
Az előző volt smoke háború akkor ez mi?

Hát, mivel minden csatában van két radar cruiser legalább, és jópár dd is, nálam nem igazán működik ez az állok a smoke-ban dolog, mert instant kapod a spotot, és az össztűzet. Ezért észrevettem, hogy kevesebben ülnek végig a smoke-ban, köztük vagyok én is, mert nincs hangulatom 20 torpedót kerülgetni a ha nem muszáj.

Több
7 éve 9 hónapja - 7 éve 9 hónapja #35022 Írta: leopardusz
leopardusz válaszolt a következő témában: Kérdés
Na, ez elég égő számomra... :lol: (igaz h még átképzés alatt a kapitány) Mennyit sebeztél? Grat a megmaradt csillagodhoz ;)
Mellékletek:
Utolsó szerkesztés: 7 éve 9 hónapja leopardusz által.

Oldalmegjelenítési idő: 0.293 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.