Mentem 8-at ma, eljutottam 17-ig. DD-vel azért éri meg (Amcsi vagy Japo), mert kiszámítható,hogy honnan jön az ellen és, hogy csoportosan. Spam torpedóvetéssel lehet aratni. Mondjuk én mentem 1-et ruszki hetes cirkálóval, 2 percig éltem. 7-et meg Gneisével, vele azért jó, főleg a torpedói miatt, ennyi találatom még soha nem is volt vele és mivel minden csatában 100% a közelharc esélye, így a másodlagosok és a torpedók is jól jönnek (7 meccs alatt 3 másodlagos killem volt és 2 torpedó). Az angol füstös cirkálók írtó idegesítőek.
Rangsoroltban az egyéni teljesítmény sokat nyom a latba, de ha a nagyobb hajók közül egy másik irányba megy el vagy látóhatáron kering, akkor sajnos szinte mindig a túlerő győz. Elég egy játékos, hogy beleköpjön a csapattársai levesébe. És persze az se mindegy, hogy 0 dd vagy 3 van benn... Főleg akkor szívás, ha az ellen dd-je ruszki, mert a lövegei miatt simán kinyírja a saját japó, német vagy amcsi dd-ket, ha nincs cirkálótámogatás.
Szerintem az a jó taktika, ha több bázis van, akkor az egyik felé hajózni mindenkivel, azt befoglalni és így van egy biztos pont, aztán fordulni a másik felé vagy védeni a saját bázist (de ezt csak csapatjátékban lehet megoldani, mert ha az egyik fele fordul, a másik meg kempel, akkor bukta)
Domination mód meg egy rohadt mészárlás, főleg a füstös cirkálók miatt, de olyankor fel kell küldeni a vadászt, mert annyi eszük van csak, hogy füstbe burkolózzanak, de ahhoz már nincs, hogy a légvédelmet kikapcsolják, így felspotolódnak. Bár azért elég nagy lutri az egész, meg az mm is sokat számít. Számomra a Gneise az ideális hajó, a 7-es rombolóim már eladtam. Angolon kívül meg szerintem nem igazán van értelme más cirkálóval bemenni (max. radaros amcsival), York vagy Schors sima haleledel közelharcban.