Köszönöm! Most már beszélhetek.
Indítottam Clevelanddel, mert az Yolo hajó, meg is lett a 2 csillag 3 meccsen belül bár már rég volt, aztán r12-11 nél oda-visszáztam, de az nem lényeg, mert van alja...
Aztán mikor bejutottam r9-be, ott is volt egy pici oda vissza, de mivel az 3 csillagos, az is meglett gyorsabban, r7-nél ugyanez...
R5-be megint úgy jutottam, hogy kb egy 4-es nyerőszériával bele 2 csillagig, aztán egy vereség, és mondtam hagyjuk holnapra... aztán másnap persze ki onnan... kb 3x történt meg, vissza is estem r7-be is egyszer, akkor volt fél táv, mivel megjegyeztem, hogy átlagban 1 csillag plusz kell a végéig amikor r5-be kerültem.
Amennyire emlékszem r5-ből egy szériával kerültem r3-ra (mint ahogy előtte nap r7-ből r5-be), ott ment egy kis pogózás, majd r2, de persze ki onnan még aznap. Na ez ar r2-be be, és ki onnnan múlt héten folyt le -volt más dolgom is, így nem napi játék mellett.
Miután már fixebben voltam r2-ben, kb 3x voltam 2 nyerésre, egyszer 1 nyerésre az R1-től -erről írtam is. Vasárnap, vagy hétfőn úgy voltam hogy majd ma rápróbálok, de tegnap "magam sem számítottam rá" gondoltam megyek amíg nem veszítek... 3 winnel zsinórban meglett... De nem
jólesően, csak
tényként közölhetően, meg stílusosan:
A nyerő taktika hosszú távon:
- kezd az egészet korán (a S3-at itt rontottam el)
- ha nem megy, vagy csak alapból, hagyj 2-3 napos szüneteket
- Ha jó játékosok vannak körülötted (váró/lobby/queue szinten), ne nézegess utóstatokat, egyből battle on! Viszont ha gagyik akkor egy nap pihi!
- Élvezd és ismerd a hajó(i)d, tudd mikor kell bemenni (seasonben korábban, akár próbálkozhatsz is dolgokkal), de tudd, hogy mikor kell elhagyni a helyeket...
Statoldalas bontásban ez a szezon, annak akit érdekel!
(azért is voltam sokáig r2, mert napokig voltam távol múlt héten, meg azelőtt , nem ki nem mozdulásaim miatt..)