Rangsorolt csaták / Ranked Battles

Több
8 éve 2 hete - 8 éve 2 hete #28660 Írta: ledgeri
ledgeri válaszolt a következő témában: Kérdés
Köszönöm! Most már beszélhetek.

Indítottam Clevelanddel, mert az Yolo hajó, meg is lett a 2 csillag 3 meccsen belül bár már rég volt, aztán r12-11 nél oda-visszáztam, de az nem lényeg, mert van alja...

Aztán mikor bejutottam r9-be, ott is volt egy pici oda vissza, de mivel az 3 csillagos, az is meglett gyorsabban, r7-nél ugyanez...

R5-be megint úgy jutottam, hogy kb egy 4-es nyerőszériával bele 2 csillagig, aztán egy vereség, és mondtam hagyjuk holnapra... aztán másnap persze ki onnan... kb 3x történt meg, vissza is estem r7-be is egyszer, akkor volt fél táv, mivel megjegyeztem, hogy átlagban 1 csillag plusz kell a végéig amikor r5-be kerültem.
Amennyire emlékszem r5-ből egy szériával kerültem r3-ra (mint ahogy előtte nap r7-ből r5-be), ott ment egy kis pogózás, majd r2, de persze ki onnan még aznap. Na ez ar r2-be be, és ki onnnan múlt héten folyt le -volt más dolgom is, így nem napi játék mellett.

Miután már fixebben voltam r2-ben, kb 3x voltam 2 nyerésre, egyszer 1 nyerésre az R1-től -erről írtam is. Vasárnap, vagy hétfőn úgy voltam hogy majd ma rápróbálok, de tegnap "magam sem számítottam rá" gondoltam megyek amíg nem veszítek... 3 winnel zsinórban meglett... De nem jólesően, csak tényként közölhetően, meg stílusosan:

A nyerő taktika hosszú távon:

- kezd az egészet korán (a S3-at itt rontottam el)
- ha nem megy, vagy csak alapból, hagyj 2-3 napos szüneteket
- Ha jó játékosok vannak körülötted (váró/lobby/queue szinten), ne nézegess utóstatokat, egyből battle on! Viszont ha gagyik akkor egy nap pihi!
- Élvezd és ismerd a hajó(i)d, tudd mikor kell bemenni (seasonben korábban, akár próbálkozhatsz is dolgokkal), de tudd, hogy mikor kell elhagyni a helyeket...

Statoldalas bontásban ez a szezon, annak akit érdekel!

(azért is voltam sokáig r2, mert napokig voltam távol múlt héten, meg azelőtt , nem ki nem mozdulásaim miatt..)
Mellékletek:
Utolsó szerkesztés: 8 éve 2 hete ledgeri által.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Szete58, llw99, Laca_SL

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
8 éve 2 hete - 8 éve 2 hete #28698 Írta: Imre777
Imre777 válaszolt a következő témában: Kérdés
Remélem innen könnyebb lesz ! :lol:

Mellékletek:
Utolsó szerkesztés: 8 éve 2 hete Imre777 által.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: llw99

Több
8 éve 2 hete #28703 Írta: tyer82
tyer82 válaszolt a következő témában: Kérdés
Szintén 1 nyertes csatára voltam a rank6-tól...... Enemy NC-be vagy 5 salvo-t lőttem bele, 2000 Hp-ja volt, minden salvónál volt 2-3 találat, és összesen sebeztem bele 1000-et!!! Ez az egész nem azt mutatja, hogy a játékos melyik rank-od érdemli meg, hanem hogy a rendszer hova sorolja be, ennyi. NC-vel 23 meccsem volt eddig (ezelőtt Amagival nyomtam, de mivel meglett Izumo-is, így lecseréltem, eladtam).És ezen meccseket mindig rank 7-8-ban mentem, ide-oda ugrálok (és előtte Amagival is volt jópár meccsem már itt.....) 3-4 bukó után, van annyi nyertes meccsem egy huzamba, hogy 1 csatára megközelítem rank6-ot, aztán ismét bukó.... Ennyit arról, hogy csak a játékos tudása számít....

Több
8 éve 2 hete #28705 Írta: llw99
llw99 válaszolt a következő témában: Kérdés
tyer82 eladtad az Amagit??? :ohmy: Nagy hiba volt ;) ,de gondolom kredit miatt tetted.
Kongo-Fuso-Nagato-Amagi négyesből mind aranyat ér,legalábbis nálam mind nagyon bevált. :)
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Szete58

Több
8 éve 2 hete #28706 Írta: Szete58
Szete58 válaszolt a következő témában: Kérdés
Nekem a Kongo pl. annyira bejött, hogy van belőle vagy öt... :whistle:

Több
8 éve 2 hete #28707 Írta: tyer82
tyer82 válaszolt a következő témában: Kérdés
Igen, kredit miatt, meg én igazából ha már ki van kutatva minden, meg a következő hajó is, akkor nemigen szoktam megtartani, úgy is ritkán játszom, így nem látom értelmét. Gondoltam addig míg tart a ranked szezon, húzom az NC-t (lassan meglesz B test), meg az arpegio takao miatt nyomom már a rankedet (nagyjából félúton vagyok a küldinél). A rank 6 az 5 milla kredit miatt lenne jó, és ezért is idegestíő, hogy már vagy a 7-8. nekifutásomnál tartok kb. és mindig az uccsó meccsen bukom el (addig az esetek többségében egyhuzamban vannak a nyertes meccsek, hiába hagytam 1-2 nap pihit is próbaképp, ugyan az a menetrend minden alkalommal). Ucsó meccsen 1-2 AFK, vagy nagyon későn éledező játékos, gyenge találat/sebzés átlag stb., minden negatívum egyszerre jelenik meg 1 csatában, ami csak előfordulhat. Sülyedés után szoktam nézni csapattársakat és sokszor nem rosszabbak, mint az előtte lévő meccseken, csak nem a csapatnak kedvez az rng, ennyi.

Oldalmegjelenítési idő: 0.307 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.